Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Skrupskøre børn

Når man (bogstaveligt talt) bliver taget på sengen #1

Vi har alle sammen set den dér tåkrummende scene fra Nana (se scenen HER) hvor hun opdager sin mor og far bolle, ikke sandt? Da vi var børn, frygtede vi, at vi ville stå i samme situation som Nana. Nu hvor vi er blevet voksne og forældre, frygter vi, at vi en dag vil stå i samme situation som Nanas forældre! Ikke sandt? Netop dét kom jeg i tanke om forleden og besluttede mig for, at spørge verdens bedste læsere på Instagram (@lillemorblog), om nogle mon havde været så (u)heldige at blive taget på sengen…bogstaveligt talt. Det var der MANGE, der var blevet. Så indlægget bliver lige delt op i to (eller tre). Læs alle de sjove og tåkrummende anekdoter, som jeg har fået lov til at dele! Del jeres egen ved at skrive en privatbesked til mig på @lillemorblog.

Vores datter på 6 år tog os på fersk gerning for nogle måneder siden. Vi havde IKKE opdaget, at hun stod og betragtede os. Vi var i god tro om, at hun sov! NOT! Vi var nået til klimaks, før vi opdagede, at hun måbende stod og iagttog os. Vi frøs fuldstændig, samtidigt med at vi var ved at dø af grin. Hun spurgte, hvad vi foretog os? Jeg panikkede og fik sagt, at vi lavede voksen gymnastik, og at jeg havde brug for fars hjælp.

Vi tænkte, at vi lige kunne nå en quickie i køkkenet, mens børnene så TV i stuen ved siden af. Vi var ret godt igang med mig siddende på køkkenbordet og ham stående, da vi pludselig kunne høre små skridt nærme sig. Han nåede at trække sig ud, og jeg havde heldigvis en løs kjole på, som dækkede alt. Men han fik ikke selv bukserne på igen, før den 2-årige stod ved siden af os og kiggede lidt forvirret rundt. Jeg sad stadig på bordet og grinte, da vores søn tog fat i bukserne omkring fars ankler og sagde: “Hov, du har tabt bukserne, skal jeg hjælpe dig?” Vi var flade af grin! Vi var glade for, at det var ham, der opdagede det (og ikke helt forstod det) i stedet for ham på 9 år. Vi har ikke gentaget “succesen” siden.

Min kæreste og jeg var i fuld gang på sofaen, og min dengang 2 årige kom pludselig ind fra middagslur og stod og græd. Jeg troede aldrig, at jeg skulle knalde igen med børn i huset. Men der er kommet to børn efter!

Da vores store barn var godt 2 år, sov hun i vores soveværelse. En morgen klokken 6 gik vi stille og roligt igang. Vi var dårligt kommet igang, før det lød fra hendes seng: “Larssss” (hun kunne ikke sige S som lille, og tilmed har hun hverken før eller siden kaldt hendes far ved navn, ha ha!). “Larssss!” Kom det igen ovre fra hende. “…ikke hoppe på moar!” Samme dag fik hun sit eget værelse.

Min 6 årige datter overraskede os midt i akten ved at hoppe op på ryggen af min mand! Vi havde ikke opdaget, at hun kom snigende ind i soveværelset, jeg mærkede bare at min mand kom “helt i bund” og kiggede undrende på ham. Så kunne jeg pludselig se min datter kigge over hans skulder! Not sexy!

“Far?? Hvorfor er mor forpustet??” Råbt af min datter på dengang 7 år. Jeg kan ikke klare det.

Den mindste sov ENDELIG (4 år) og vi tænkte: YES! Så fik den fuld smadder, lige indtil ældsten kom ind med et matematikspørgsmål (hun er 18 år). Jeg kunne have gravet mig ned… Men sprang op og grinede fjollet (bollet, ville nogle sige) og tilbød hende arveforskud mod at glemme ALT!

Hvilken én af gangene, skal jeg fortælle om, ha ha! Vi har prøvet engang, at vi lå i sengen og børnene sov. Vi lå egentlig bare og snakkede og nussede, hvilket udviklede sig til en omgang lagengymnastik. Da vi ligesom er rigtig godt igang med gymnastiktimen, kunne vi pludselig høre vores den yngste. På daværende tidspunkt ca. 4 år gammel. “Moar…har du ondt i maven? Skal jeg komme og nusse den for dig?”. Jeg svarede: “Ja, skat. Mor er rigtig skidt, men jeg skal nok klare mig!”. Min mand skyndte sig at smide en dyne omkring sig og puttede hende igen. Da han kom tilbage faldt vi begge om af grin og blev enige om, at det var dét for den aften.

På daværende tidspunkt boede mor, far, storebror på 3 år og lillesøster på 1 år i en temmelig lille lejlighed. Lillesøster og storebror delte værelse, som lå væg om væg med soveværelset. En aften hyggede mor og far sig i soveværelset, men pludselig lød en lille stemme fra børneværelset. Storebror: “Mooooar?”. Mor gik ind i børneværelset. “Ja, skat?”. Storebror: “Mor, er du bange?”. Mor svarede meget undrende: “Nej, det er jeg ikke? Hvorfor spørger du om det?”. Storebror: “Men hvorfor siger du så sådan nogle underlige lyde?!”. Mor: “Det er bare fordi, at far kilder mor…”

Jeg er blevet taget midt i et blowjob. Jeg sad på sengen og min mand stod heldigvis med bagdelen mod døren. Vores 3-årige kom ind og spurgte, hvad jeg lavede. “Øhm…jeg hjælper lige far ned at tage tøj på!”

Jeg glæder mig til at udgive næste indlæg. Fik I i øvrigt læst indlægget, hvor nogle af mine læsere fortalte om sex som igangsættelse af fødslen? Det er altså også nogle sjove anekdoter. Læs indlægget lige HER. Og hvis I bare trænger til at læse lidt om dengang, Lillefar kom til at spise vores børns mælketænder, så læs med lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  StorMor
  8. juni 2020 at 21:23

  Åh gud ?
  Vi venter vores første barn… Ved ikke om jeg nogensinde tør begive mig igang med sex igen, efter at have læst disse slå historier ?

 • Reply
  Jane
  9. juni 2020 at 10:17

  Ja ja, træls for forældrene. Men skal vi aldrig tale om de traumatiserede børn, der stadig lider af ubehagelige minder 20 år efter?! ?

  • Reply
   Lillemor
   11. juni 2020 at 21:09

   Jo da! Lad os tale om dem 🙂 Jeg tænker ikke, at de er traumatiserede, faktisk. Det er jo – trods alt – normalt. Om end det er bedre at sludre med dem om det over middagsbordet, frem for at de ser det in action 🙂

Svar