Ærlig snak Det shjaw!

Når DJ’en garanteret gerne vil have ens hjælp

I lørdags inviterede fyrstenogfruen til bollebord. Og den slags siger man jo ikke nej til. Der var både store boller og små boller, glatte boller og nogle der var lidt mere ruge i det – det er jo lidt forskelligt, hvad man er til. Selv er jeg mest til store hvide boller! I hvert fald til festlige lejligheder. Jeg ved godt, at boller lavet af rugmel er sundere, men nogle gange må man gerne skeje lidt ud ik’? Det gjorde jeg i lørdags. Så efter at have fået hvide boller og en god italiensk pølse (den var også Lillefars favorit i øvrigt), hyggede vi med festens øvrige deltagere.

Det var sådan en fest, hvor én lige pludselig tog en guitar frem og begyndte at jamme. Og kender I det…så kommer man pludselig i tanke om, at man også selv har et guitartalent og engang spillede i et rockband. Bevares, det var måske i 2. klasse, men alligevel. Så jeg tilbød at give et nummer, gavmild som jeg var. Så den fik én over nakken med Backstreet Boys og Anouk. Og ja, så blev guitaren muligvis taget fra mig.

Men kender I ikke det? Det er ligesom i de unge dage, hvor man gik på diskotek og tilbød DJ’en at hjælpe lidt med at finde noget musik. Eller endnu bedre: Når man råbte over (eller tiltvang sig adgang til) baren og insisterede på at vise bartenderen, hvordan man laver en Screwdriver, der sparker røv.

Anyways. Det var mega sjovt og jeg håber på mange flere aftener, hvor en forsvarsløs guitar ender i mine arme!

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Venterpaavinblog
  25. august 2020 at 9:48

  Jo!
  Der blev altid brølet:

  “Malk de Kojin ER sat på listen”

  “Vi har kun ‘SlimShady” med Eminem, desværre.

  “Ikke nu. Folk kan ikke tåle mere Backstreet boys pt”

  .. og “den hár jeg lige sat på, din søster har været heroppe”

  Fra den stakkels dj på vores stamsted i Jomfru Ane Gade, når vi (og vores 7 hestes) kiggede forbi, til endnu et godt foreslag på tredje festdag i ugen. Kæft, han tog det pænt ?

Svar