Ærlig snak Svigermødre

Svigermødre…SUK #37

Det sjove er, at der stadig er nogle, der tror, at alle de her anekdoter omhandler min egen svigermor ha ha! Det gør de ikke. Jeg har nemlig en ekstraordinær god svigermor (I know, I’m lucky!). Jeg inviterede hende sidste år med på en lille caribisk ø i 14 dage…SÅ god er hun 🙂 De her anekdoter er tilsendt af jer, der har svigermødre, som godt lige kunne trænge til et kursus i situationsfornemmelse. Se fx her:

Hvis I også har en anekdote liggende, så kan den sendes som privat besked på Instagram @lillemorblog, hvor jeg i øvrigt synes, at I skal hoppe ind og følge med, hvis I er til humor (vurder selv niveauet), sarkasme og anekdoter om livet som småbørnsmor.

Læs sidste omgang Svigermødre… Suk lige HER. Læste I forresten med forleden, da jeg kom med gode råd (sarkasme kan forekomme) til ting, I kan give jeres børn med i skole, når de skal lære alfabetet? Kig med HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar