Ærlig snak Gode råd Projekt FitLivingMedTinaStorm

Jeg er gra….

tegning

Tina Storm er mor, blogger og kostvejleder og har tabt sig 32 kg på 6 måneder. Hun har givet mig en udfordring: “Jeg laver et kostforløb uden beregning til dig. Gør hvad jeg siger og du taber dig!”. Jeg tog imod tilbuddet og sagde så: “Så blogger jeg sgu også om det!”. Så hvis du har lyst, kan du følge min rejse (én gang ugentligt), mod smækre lårbamser og fastere maveskind!


….dvist ved at fange konceptet. Altså hvad angår den her nye “livsstil”, hvis man kan kalde det dét. Jeg har nemlig fundet ud af at:

1: …jeg slet ikke har brug for alt den mad, jeg tidligere har spist. Jeg spiser nu måske en tredjedel af, hvad jeg normalt spiser til aftensmad. Scary but true! Normalt spiser jeg gerne både 2. og 3. portion. For jeg ELSKER mad. Og det er ikke fordi jeg er sulten. Det er fordi jeg kan! Og fordi det smager godt. Punktum.

2: …der findes mange måder at spise “hurtig mad” på. Fx til frokost, som jeg er fuldstændig fisfløjtende ligeglad med. Den “nemme og hurtige løsning” er ikke altid bare et stykke rugbrød med en dåse tun og mayo i så store mængder, at man fjerner den grimme smag af fisk. Der findes nemmere, hurtigere og sundere/slankere metoder. In your face Lillemor!

3: …det måske har været den nemmeste kur jeg nogensinde har været på – selvom Tina Storm hader det ord, så bruger jeg det altså alligevel. Vi kan også kalde det “forløb”, kært barn har mange navne og jeg er sådan set ligeglad med hvad folk kalder det. Jeg har prøvet nogle forskellige metoder gennem tiden, for at komme de der sidste skide 5 kg til livs. Og alle metoder har haft dét til fælles, at jeg efter endt “kur” er vendt tilbage til min gamle livsstil og mine gamle vaner. Men for første gang tænker jeg, at der her er en del jeg vil bibeholde, når jeg er færdig med mit 8 ugers kostforløb med Tina Storm. Tina har skrevet et indlæg om præcis “den perfekte kostplan” hvor hun bl.a. ytrer sin holdning om, at ALT er tilladt, blot i de rette mængder. Læs det ved at klikke HER.

Og lad mig i øvrigt lige sige: Jeg har klaret uge 3, HELT UDEN AT SNYDE!! Alene dér fortjener jeg da vist en klapsalve. Eller…én dag gik jeg forbi Joe & The Juice og købte en juice med ingefær, spinat og æble. Og hvis nogen for et år siden havde givet mig valget mellem at blive skudt i knæet eller DRIKKE spinat, havde jeg nok umiddelbart valgt det første. Men en veninde fik lokket en sådan juice i mig engang og siden da har jeg været hooked. En juice og en sandwich, ja tak! Fast del af min barsel, når jeg har været ude og slentre med barnevognen. Meeen med til historien hører også, at jeg i sommers på HØJLYS DAG blev flirtet med af en teenage-konfirmant-med-mærkelig-hue-på-“juicer” bag disken på Joe & The Juice. Jep!! Og jeg tillader mig at leve højt på det endnu…jeg stod nemlig med min søn i armene og teenage-juicer kigger på mig, mens han blinker frækt og siger “….er dét der din lillebror?”. Arhmen altså 🙂 Så skylder man jo ligesom biksen at komme igen ik?

juice

Nå tilbage til dét det hele handler om. Summasumarum er, at jeg drak en juice, men sprang så et ellers planlagt mellemmåltid over, i det kostprogram Tina Storm har lavet til mig.

Hej Tina. Sørme om jeg ikke har tabt mig 800g på en uge? Så i alt 2,8kg. A’hvabehar!! Hvad siger du så!

Men…for der er nemlig et stort fucking men…Jeg skal ud og rejse i næste uge! London i tre dage – UDEN børn! Den bliver svær…for der skal jeg bruge den der…hvad hedder den nu…nåhr ja sunde fornuft! Og den og jeg har det altså med, ikke at komme særlig godt ud af det med hinanden. Og jeg vil kraftpetervæltemig blive skide sur, hvis jeg kommer hjem efter 3 dage i London og vejer lige så meget som jeg gjorde, da jeg startede i det her forløb. Nu må kroppen altså også lige tage den med ro og lige kigge den anden vej engang imellem og ikke være så pisse nærtagende, bare fordi der ryger lidt fish’n’chips ned. Nå, men vi må se! Ellers er det her sgu piece of cake! Det kører!

Læs Tina Storms svar på ovenstående HER.

Dette var status på uge 3. Vil du læse om de andre uger, og om hvordan jeg kom i kontakt med Tina Storm til at starte med, kan du klikke HER.

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

(bare tryk synes godt om)

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  27. april 2015 at 16:43

  Du er sej – og har krav på en pint og en kæmpe gang fish’n’chips med ekstra mayo <3 😀

  – Anne

  • Reply
   Lillemor
   27. april 2015 at 19:20

   Hvis jeg skal have et kostforløb igen, skal det fandme være hos dig Anne!! Fish’n’chips og øl!! Ja tak!

Svar