Ærlig snak Gode råd Life of a mom

KONKURRENCE! Til dig der (også) er et kæmpe rodehovede!

20161119_200233

Indlægget er sponsoreret af Avery Living! Jeg har modtaget et udvalg af deres sortiment og fået lov at udlodde en konkurrence, hvor du ligeledes kan vinde produkter. 

Jeg er måske lidt en klods i et køkken. Og ja, i hjemmet generelt. Mit system er, at der ikke rigtig ER noget system. Jeg har altid misundt de veninder, der sådan virkelig formår, at få ting til at se tjekkede ud. Det være sig et glas marmelade, hvor der flot står skrevet: Boysenbær på. Eller når deres flotte glas-opbevaring har fine små sedler, hvorpå der står skrevet Hvedeklid eller Mega-økologisk-spelt-et-eller-andet til offentlig skue. Det ser sgu da skide flot ud! Jeg har til nøds fået det skriblet ned på en frysepose og ganske gelinde, fået tværet skriften ud med håndleddet. Eller også står der ganske simpelt: Gæt selv på lappen. Yup! Så tjekket er jeg. Jeg forsøger at dele Kummefryserens og Mandlens legetøj op i kasser, hvor jeg rent mentalt har fået skrevet Biler eller Barbie på. Bare for at holde en lille smule orden og for at lære dem, at deres legetøj, hører til hver deres kasse. Det holder sådan ca. halvanden dag, så er hele legetøjssortimentet rodet sammen igen. Men de kan selvfølgelig heller ikke vide, at jeg gerne ser, at alle biler ligger i den grønne kasse og at alt legetøjs-mad ligger i den lyserøde. (I øvrigt for dårligt ik’? Lær dog at tankelæse!) Så faktum er at der intet system er. I deres tøj står der Otto eller Karl eller noget helt tredje, for meget af det er indtil nu, noget som vi har arvet…fra en Otto eller en Karl. Sjovt nok. Og jeg tager ærligt gerne chancen og mister nogle bukser nede i vuggestuen, frem for at sidde og skrive navn i alt deres tøj. Magter det saftsuseme ikke.

SÅ DERFOR…

Da Avery Living, som er producenter af massevis af forskellige labels, etiketter m.v. kontaktede mig, tænkte jeg: Det kunne da egentlig godt være, at det ville være meget sundt, voksent, smart, på tide og sjovt at prøve af. Men som jeg nævnte i DET HER indlæg, så er det jo sjovest for mig at prøve ting af, hvis I også kan få en bid af kagen! Så derfor har jeg fået lov at udlodde 5 eksemplarer af nedenstående, som er et udvalg af deres produkter.

20161118_204720

I serien er der i alt 25 forskellige produkter, fordelt i kategorierne Børn, Køkken, Bolig og DekoDu kan vinde et af hvert produkt fra børnekategorien:

20161118_204422

Samt et par fra de andre kategorier, der kan være relevante for organisering i en børnefamilie:

20161118_204527

I alt er der i børnekategorien: Tekstil etiketter, refleks etiketter, bog etiketter samt etiketter til mærkning af blyanter, legetøj og legetøjskasser. Jeg har taget det i brug og er positivt overrasket! Specielt over tekstil etiketterne 🙂 Og det samme er pædagogerne sjovt nok. ENDELIG! Tænker de. #JaJegErHendeDenIrriterendeMor

20161118_203858

20161118_204018

 Der ud over er der etiketter der tåler opvaskemaskine eller microovn (til fx sutteflasker eller madkasser) og etiketter til frost.

20161118_204306

Der er også smarte selvklæbende små metalrammer med indstikskort samt selvklæbende og genanvendelige huskesedler i whiteboardfolie. Sidstnævnte synes jeg fisfløjtende er smart!

20161118_204203

Du kan vinde alt ovenstående også! Og oven i hatten får du selvfølgelig også en special tusch, der ikke går af i opvask samt en textil tusch. Samlet værdi ca. 350kr.

Jeg tænker at det ville være rart at vide, at jeg ikke er det ENESTE håbløse eksempel der ude, bag hjemmets fire vægge. Så for at deltage i konkurrencen tænker jeg, at du da lige indrømmer din værste rode-last der hjemme, nedenfor i kommentarfeltet. Bliver alt rodet fejet ned i en rodeskuffe? Eller har du ingen som helst orden i klædeskabet? Og er børnenes legetøj placeret lidt som vinden blæser? KOM SÅ, INDRØM DET 🙂 Så trækker jeg 5 vindere på torsdag d. 24. november. Du kan deltage i konkurrencen til kl. 12 samme dag!

 Skulle du ikke vinde, men alligevel være interesseret i deres produkter, kan du finde dem online HER, samt finde et udvalg i Bog&idé.

PS: Lagde du mærke til Kummefryserens grå jakke (med de nye reflekser?) Det var den jakke vi kom hjem med – da jeg med nød og næppe undslap at ryge i den lede Elsa og Anna fælde (læs om dét scenarie HER)!! Klapsalve modtages med kyshånd. Tak.

You Might Also Like

41 Kommentarer

 • Reply
  Regitse
  21. november 2016 at 12:37

  Uh fed konkurrence! Jeg er super organiseret når det kommer til børnene og deres ting, men alle skabe og skuffer som jeg har ansvaret for, roder. Det værste er nok “proviant” skabet i køkkenet.. Der er nok 5 pakker åbnet pasta, alt for mange dåsecocktail pølser og et hav af forskellige mel og kornsorter, som sporadisk bliver forvandlet til boller.. Hvis jeg da ellers kan finde deciliter målet..! 😱

 • Reply
  Mariette
  21. november 2016 at 12:43

  Tak – 1000 tak for din beskrivelse af manglende etiketter og manglende talent for tankelæsning og oprydningsevner 😂😂😂😂 du har lige beskrevet mit liv og mine omgivelser. Men men. Med 5 mennesker i huset så kan en rodeskuffe altså ikke gøre det – herhjemme har vi et kontor….der ikke bliver brugt til kontorarbejde fordi det er der vi gemmer vores rod😣😣😣😣🙈 Jeg har dog luret tricket med navn på børnene tøj, fodtøj og legetøj – )jeg er for nærig til at købe nyt når pistborte har snuppet det i børneren eller fritteren.

 • Reply
  Tarkoflen
  21. november 2016 at 12:46

  Hmm gælder generelt rod og panikagtige scener, hvis nogen formaster sig til at give besked om at de lige hurtigt kigger forbi? Eller da nogle varmefolk helt uanmeldt dukkede op forleden og lige skulle skifte noget målerværk i køkkener! Pis altså at vi har et rodebord i køkkenet! Så al hjælp modtages med kyshånd ☺️

 • Reply
  Mie
  21. november 2016 at 12:51

  Mit kontor…. Vi har nu boet i vores hus i over et år og jeg kan stadig blive væltet om kuld når jeg går der ind. Jeg drømmer om det der insta venlige kontor you know, men det er lissom om det bare ikke gider gøre noget ved det selv, så jeg er nok nød til selv at gøre noget nu 😁

 • Reply
  Signe
  21. november 2016 at 13:19

  Jeg er noget så strukturet og har styr på alt(næsten) når det gælder job….. Meeeeennnn…..
  Herhjemme roderiet, især papirer mm
  Jeg samler i bunker , når jeg så indimellem – læs ca hvert halve år endelig tager mig sammen og får kigget bunkerne igennem tager det så lang tid at de forskellige papirer ikke engang når tilbage i en mappe eller hvad de ellers burde..
  Så der er lige pludselig endnu flere bunker, med vigtige papirer en bunke med opskrifter jeg aldrig får fundet og lavet , en bunke med blade jeg endnu ikke har læst osv.
  Ind imellem dukker der så lige fødselsdagskort op , måske et gavekort mm og så aner jeg ikke hvis i husstanden det er 😜 #finderenbeholderselvfølgelig

 • Reply
  Annemarie
  21. november 2016 at 13:56

  Skyldig! jeg roder – meget. Og må derfor også rydde meget op konstant! Men det gør jeg kun der hvor min søn og mand også færdes. Altså kontoret er en rodebunke, min toiletskuffe roder så meget at jeg bliver faktisk ikke længere aner hvad der er i den. Men værst af alt er mit skab! som består af en hylde (heldigvis rimelig holdbar) med 1 meter højt bjerg af tøj – som jeg så roder rundt i hver morgen, og hvor tingene indimellem vælter ud.
  Confessions of a rodehoved!

 • Reply
  Jannie
  21. november 2016 at 13:56

  Papirsamlingerne i mine to kontorskuffer… Der er masser af papirer som åbenbart har været vigtige for mig at gemme, og jeg har ingen anelse om hvad skufferne indeholder… Tør næsten ikke åbne dem for så brækker de sig ud over gulvet… 🙈

 • Reply
  Jeanet
  21. november 2016 at 13:57

  Vi er mega samler af diverse hobbyting og forsøger jævnligt at finde et system, men det er som om tingene selv hopper derhen hvor det passer dem 😊
  /jeanet

 • Reply
  Anne
  21. november 2016 at 14:11

  Du får det til at lyde som om almindelige mennesker kun har én rodeskuffe??? Du må næsten mene i hvert rum, tænker jeg?
  Jeg er i hvert fald på dit hold og kan afsløre at hvis det ikke havde været for vandrejournalens meget gule farve, så var de aldrig kommet fra lægen til jordemoderen….

 • Reply
  Katrine
  21. november 2016 at 14:56

  Nu er jeg så et af de der afsindigt irriterende mennesker der har udpræget ordenssans og ved hvor alt er! Det er min mand og børn ikke… så det ville være genialt med en hjælpende hånd til at gøre dem opmærksomme på hvor ting evt bør være. Men men… jeg må tilstå at jeg efter 9 år med manden nu alligevel har eftergivet mig til et helt roderum i huset. Døren kan lukkes og vi kan stadig se gulvet delvist. Det føles underligt rart med et rum hvor al orden er opgivet

 • Reply
  Monica Figgé Jensen
  21. november 2016 at 15:05

  Det vil være skønt at vinde. Min mand brokker sig tit over det roder. Jeg mangler et ordentligt system og det roder mange steder. Ofte kommer mange ting op på vores repos oven på og den bugner af ting og sager. Der skal seriøst ryddes op. Derudover er det største rod nok børnenes legetøj. Hvis der kom lidt mere system i det, så var det nok også meget nemmere for dem at hjælpe med at rydde op.

 • Reply
  Sanne
  21. november 2016 at 17:08

  Åh her ryger alt rod enten bag døren ind til stuen eller i natbordsskuffen.
  Og så en gang hvert halve år Ca, forsøger jeg at komme i bund begge steder…

 • Reply
  Mette
  21. november 2016 at 17:32

  Jeg er hende veninde hvor alt stå riget kan se når man rygge det bare lidt🙈🙊 som min veninden syns er yderst sjovt men min store hjemligejed er at jeg har et skabe inde i soveværelse som må rod og det gør det 🙉 Håbe du velge mig 🍀

 • Reply
  Sarah Danielsen
  21. november 2016 at 18:36

  Jeg har et helt værelse hvor rodet ryger ind 🙈 Den dør er lukket når der kommer gæster! 😂

 • Reply
  Irma
  21. november 2016 at 18:51

  Mig, kæresten og krudtuglen på 2 er alle god til at skabe rod. Men samtidig elsker jeg struktur og at have faste pladser til alting, da det giver mig ro. Så sådan en gave ville da lige få mig til at gå amok med sortering, oprydning og lave så meget struktur at det får ord lignende tilstande!

 • Reply
  Camilla
  21. november 2016 at 19:46

  Vi har et helt rode-værelse 😝 Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op med alt det rod den dag baby nummer 2 kommer til verden og får brug for et værelse 😬

 • Reply
  Gitte H.
  21. november 2016 at 19:49

  Har du set det afsnit af Venner, hvor Monica indrømmer at hun har et roderum? Sådan et rum fyldt med crap man ikke bruger. Sådan et har jeg i kælderen. Det er mit roderum, proppet til randen.

 • Reply
  Mette
  21. november 2016 at 20:01

  Den eneste orden der er i mit klædeskab er at der nogenlunde er en hylde til kortærmet T-shirt, en til langærmet T-shirt og en til bukser. Men god Luck Chuck med at finde ting der inde. Hvis det i det hele taget finder der ind for det meste af tiden ligger det i vasketøj kurven og så dykker vi hvis der er noget der skal bruges. Og det er Ca det samme med alt hobby tilbehør til symaskinen hækkelnålen og strikkepindene. Det har en bestemt plads/ hylde i skabet. Det forstår bare ikke selv at det skal gå der hen. For slet ikke at begynde på børnenes værelser. Mine børn er heller ikke tankelæser mht hvilken kasse jeg tænker passer bedst det det enkelte legetøj.

 • Reply
  Vala
  21. november 2016 at 21:00

  Åhh sådan noget mangler jeg virkelig i mit liv! 😁🍀 jeg er altså noget af et rodehoved…på samme tid elsker jeg at have ting i orden og sorteret og det er ret træls at være sådan anlagt når man ikke ejer evnen til at ha styr på tingene. I vores hjem er det nok mest samtlige skabe og skuffer der roder mest, man kan for eksempel til tider finde tamponger i bestik skuffen og børnenes LEGO i badeværelses skabet fordi jeg har det med at bare lægge ting fra mig lige hvor jeg står istedet for at lægge det på sin faste plads. Desværre er de øvrige familiemedlemmer ikke et spor bedre 😳😫😁

 • Reply
  Stine Roel
  21. november 2016 at 22:05

  Haha! Så godt! 😁😁
  Vi er ved at renovere hus og det er i sig selv et kæmpe rod hvor vi smider alting væk hele tiden – men!! Da jeg fik tegnet mit køkken og mit bryggers, lagde jeg stor vægt på, at der skulle
  være mindst en “rodeskuffe” i hvert rum – det havde han sku alligevel aldrig hørt før! 😄😄

 • Reply
  Louise
  21. november 2016 at 23:44

  Jeg har som mange andre en rodeskuffe. Behøves jeg nævne det er en dårlig ide! Der ligger produkter og flyder, skuffen kan ikke lukkes. Og jeg kan alligevel ikke finde det jeg skal bruge 🙂

 • Reply
  Eva
  22. november 2016 at 1:05

  Jeg VAR ordensmenneske, men så flyttede der en mand ind og lidt senere kom der også et barn til… Vi har et helt rodeværelse med babyting (barnet er otte nu!), gammelt tøj og uidentificeret skrammel. Men det der går mig mest på, er faktisk bunken med breve, udklip, opskrifter, skolefotos osv, osv, der bor i køkkenet. Jeg har ikke plads i rodeskuffen til tingene i bunken, nemlig. Så lidt hjælp til at få organiseret rodet bare lidt, vil være meget værdsat!

 • Reply
  Nana Carstensen
  22. november 2016 at 6:02

  Tror jeg er ‘berygtet’for mit rod…og hver gang jeg rydder op kan jeg intet finde bagefter…..har lavet et fint kasse-system men tja nu er der så 25 kasser jeg skal igennem for lige at finde det jeg mangler….suk

 • Reply
  Pia Eriksen
  22. november 2016 at 6:37

  Mit værste rod er mit hobbyrum men det fungerer alligevel.
  Jeg sylter meget og får aldrig sat mærkat på, fordi jeg i situationen tænker, at jeg da sagtens kan huske hvad det er. – Det kan jeg så ikke.

 • Reply
  Marianne juhl
  22. november 2016 at 7:10

  Åh ja ikke meget for at indrømme men har både rodesksbe og rode skuffe men jeg arbejder på sagen for må indrømme der er da ikke noget der er federe end styr og orden på tingene. Så krydser fingre

 • Reply
  Cecilie Glindtvad
  22. november 2016 at 7:15

  Puha har mindst en rodeskuffe i hvert rum.
  I køkkenet er der en skuffe med alverdens poser pasta, korn, frø osv som selvfølgelig er åbne med dertilhørende kaos.. I stuen har jeg en hel kiste med mit personlige rod og i børneværelset har jeg en masse kasser som kun jeg har en chance for at finde ting i 🙈
  Så ja, vi kender godt til rod herhjemme!!

 • Reply
  Lea
  22. november 2016 at 8:08

  Åh jeg ELSKER orden. Bare gulve uden alt mulig flydende ud på. Kommoder uden pynteting og dimsedutter. Hvide linjer. Klare snit… det har jeg SLET IKKE. Prøver at have nogle bestemte kasser til legetøj og opdele det ud fra forskellige kategorier… men altså… det går ikke så godt med det 😂 Så vi har en masse opbevaringssteder, hvor ting og legetøj er presset ind, hvor det lige faldt. Så krydser fingre for, jeg vinder 😉

 • Reply
  Natacha
  22. november 2016 at 9:05

  Vi har en gang og en altan som er håbløse tilfælde. Ja nærmest pinlige, det første folk ser når de kommer er bunken af sko, overtøj, klapvogn, cykelvogn og jeg kunne blive ved. Ikke at resten af hytten er totalt ryddet men har da nogle hjørner som er ig venlige

 • Reply
  Anne-Marie
  22. november 2016 at 11:54

  Jeg er et absolut rodehovede, som har bunker flere steder, en rodekuffert osv. Børnenes legetøj har jeg heller ikke organiseret i flere år (if you can’t beat them, join them). Samtidig har jeg den her nusseside, hvor jeg elsker at lave marmelade og konfekt og pakke det sirligt ind og give det i gave.

 • Reply
  lotte jessen
  22. november 2016 at 13:32

  Jeg er vild med, at der altid ser rydeligt ud, men men men. I skabe og skuffer ligner det ofte et krigsområder. Ligeledes ser det ud på min mands værksted..bare det at finde en bestemt skrue, er en udfordring

 • Reply
  lotte jessen
  22. november 2016 at 13:34

  Både min mand og jeg roder. På overfladen er det fint nok, men rodet er lige under…..Eks på mandens værksted, er det et projekt bare at finde en rigtig størrelse skrue osv.

 • Reply
  Anna G
  22. november 2016 at 17:32

  Jeg roder altid temmelig meget med mit tøj. Har altid en kæmpe bunke af tøj, som jeg har haft på én gang, som jeg ikke lige gad have på igen og som ikke er beskidt nok til at blive vasket… Og så har jeg også en dårlig vane med at efterlade alt muligt brugt service – glas, kopper, tallerkener osv. rundt omkring.

 • Reply
  Mor Tina
  22. november 2016 at 18:40

  Jeg har altid hørt for at være et rodehoved.
  Og jeg kunne bestemt trænge til orden i stort set alle rum med mere.
  God dag fra rodehovedet 🙂

 • Reply
  Stella
  22. november 2016 at 20:04

  Vi har et lille værelse som vi bruger til opbevaring af alt muligt. Der er bla tøj, kufferter, ringbind og ekstra wc papir. Synes selv det er nogen lunde til at finde tingene der. Men tror ikke min søn på 4 er helt enig. Han kalder det nemlig rode værelset 😛

 • Reply
  Rikke Neipart
  23. november 2016 at 10:59

  Det vil være lækkert at vinde. Jeg klager over min mand som roder meget og sætte ikke sine ting på plads. 🙂

 • Reply
  Karine K
  23. november 2016 at 11:20

  Her har vi flere steder, som roder, faktisk har vi også et helt værelse bagerst i huset, som altid ender med at blive sidste endestation for alle ting, som ikke har en plads. Jeg frygter den dag, hvor vores tvillinger gerne vil have hver deres værelse, så skal det bagerste værelse nemlig ryddes helt op, og hvor skal vi så gøre af alle tingene 🙂 Måske vi nemmere kan tage os sammen og få det hele pakket således, så tingene er i system med disse labels.

 • Reply
  Anette
  23. november 2016 at 16:17

  Det ville være skønt at få børnenes legetøj organiseret, så de helt selv kunne overskue det ♥
  Papirbunker har jeg også flere af, som godt kunne trænge til en kærlig organisering.
  Det er godt nok smart med etiketter der tåler frost♥

 • Reply
  Marie / krøllerier
  23. november 2016 at 21:36

  Oh no!!! Mit pinligste rod er såmænd rodeværelset, som en gang var gæsteværelse, men nu fuldstændig fyldt op med alt muligt (og umuligt)… pinligt.

 • Reply
  Michelle
  23. november 2016 at 21:58

  Åh hvor skal jeg starte… Vi har et helt værelse fyldt med børnetøj i stakke….det skal sorteres i størrelser men jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal gøre af det, når engang det bliver sorteret.
  Skabene på det værelse skal nemlig åbnes forsigtigt, man ved aldrig hvad der falder ud i hovedet på én 🙈

 • Reply
  Camilla Hovej
  24. november 2016 at 0:29

  Haha det er da vist lige mig – skal jeg kun indrømme et sted 😀

  Vi er nok efterhånden kendt som det vennepar med rodet, men med massere af hjerterum <3

  Gemmer noget af vores rod på et af vores badeværelser (brusekabinen virker ikke ;)) og ellers i skuffer, bryggers og det kan faktisk og ligge til offentlig skue på vores spisebord 😀

 • Reply
  Sanne Neipart
  24. november 2016 at 9:17

  Jeg har altid hørt for at være et rodehoved, men jeg vil gerne prøve, at være organizeret.

Svar