Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

Nedtælling til rødvin og sofa-hygge!

2014-12-29_16.59.40

De dér børn der, er sku da meget søde. Elsker at være mor. Kan godt lide at lege, danse og fjolle med dem. Og syntes egentlig, at jeg er ret god til det! Men indrømmer gerne, at mit absolut favorit tidspunkt på dagen, er når begge børn sover og jeg kan sidde og hygge mig på sofaen med Lillefar i

RO  OG  F¤@#ING  FRED!!

Og nogle gange bliver jeg lidt for ivrig, for at nå det gyldne mål. Når klokken er 19.30, tæller hvert minut. Som jeg tidligere har skrevet om HER, vågner mine børn nemlig AAAALT for tidligt. Så jeg er hende der ligger i sin seng klokken 22. At the latest! Så bliver lidt utålmodig, når jeg kan høre sofaen, rødvinen, flimmer-kassen og Lillefar kalde dér 19.30-ich. Så når der skal læses de der to obligatoriske bøger og synges de der to obligatoriske sange for min 3 årige datter hænder det, at jeg nogle gange prøver at små-snyde lidt og springe en side over én gang eller to. Bare lige for liiidt hurtigere at nå til bogens slutning. Hendes opmærksomhed er alligevel oftest ALLE andre steder end bogen! Men hun er snedig er hun – hun fanger den med det samme. (Pis!). Men come on…helt ærligt, når man har læst Totte Bager (som kort beskrevet handler om, at Totte skal bage en kage, laver dejen for sej og så skal rode bod på det igen), for 156.682’endendende gang (!!) og Totte STADIG formår at fucke dejen op, og man så skal bruge 6 sider på at redde noget, der alligevel ligner noget, der vil blive en ret sørgelig kage…så er det altså lidt op af bakke!! Jeg tænker; hvorfor ikke springe de sider over, spare Totte for pinligheden og gøre historien til en succes?? Men nix, datter er ikke enig. Det samme skete her til jul, hvor frøkenen selv måtte bestemme, hvilke to sange hun ville synge. Hun kiggede i sangbogen De Små Synger og valgte Højt Fra Træets Grønne Top og Juletræet Med Sin Pynt. Det er i alt 10 vers. TI! Og prøver man lige at skippe verset med Henrik, der både skal være fændrik og svinge fanen kækt, (et vers som for det første slet ikke giver mening og som jeg vil mene sagtens kan skippes, for at fange sangens budskab), opsnapper hun den. Og så starter vi forfra. JESUS!

Well well… det er vel vilkårene. Men er det bare mig, eller er man ikke bare en lille smule bedre forælder, når man har haft lidt alene-tid? Har man ikke behov for lige at lade mor-batterierne lidt op? Proppe lidt benzin på mor-bilen?

Kh Lillemor

Mit navn er Tina. Jeg er uddannet jordemoder og har to børn jeg elsker og som driver mig til vanvid! Jeg bruger bloggen som afløb for tanker, glæder og frustrationer, dog set ud fra et sarkastisk perspektiv. Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOK Bloglovin’

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  superheltemor /kim
  30. december 2014 at 17:05

  Hahaha fedt beskrevet! Har også forsøgt at spole gennem putteritualet, men de små røvhuller lurer det altid!;)

  • Reply
   Lillemor
   30. december 2014 at 20:42

   Ha ha du har ret 🙂

 • Reply
  Tanja
  2. januar 2015 at 10:13

  Det kunne være mig der havde skrevet det! Jeg eeeeelsker også at bruge tid med dem, men eeeelsker også de par timer om aftenen, hvor der ingen børn er! Især nu hvor den store ikke sover middagslur.
  Men han også super kvik til at fange om man springer noget over. Også selvom det bare er en enkelt sætning…
  Og det er lidt som om, putningen tager længere tismd, jo mere man prøver at skynde sig…

  Godt nytår og tak for en super blog!

  • Reply
   Lillemor
   2. januar 2015 at 11:48

   Tak for de søde ord Tanja! Og du har ret – nogle gange går det faktisk hurtigere, hvis ikke man skynder processen! Lidt lige som sex 😉 Kh Lillemor

   • Reply
    Tanja
    5. januar 2015 at 17:52

    HAHAHA:D

Svar