Ærlig snak Life of a mom

Man ved man er blevet mor når man…(part 2)

mor2

 Man ved man er blevet mor når man…

– Giver et kram til nogle bekendte, banker dem blidt på ryggen og ikke giver slip, før modparten har givet en lille bøvs fra sig.

– Når klokken er 6.30 om morgenen og man tænker “Fårk, jeg har jo sovet længe!”

– Altid har en anden persons kropsvæske på sig. Det være sig savl, gylp, tis eller bæ. Men det er kun hvis man kan se det, at man behøver skifte tøj. Det er en uskreven mor-regel!

– Man altid har en pakke vådservietter i tasken, som man har fundet ud af kan bruges til ALT!!………ALT!!!

– Som drengemor er på fornavn med alle Ninja Turtles og man som pigemor har set Frost minimum 4000 gange….på en uge.

– Er ude og spise med veninderne og pr. automatik tager veninden til venstres tallerken, og skærer hendes mad ud i mundrette bider.

– Er med veninderne i byen og bestiller en drink og tænker: “Jeg kunne have købt en pakke modermælkserstatning for de her penge!”

– Man kan rende rundt med afskallet neglelak på fingre og tæer i flere uger og stadig syntes man er “fin” og “små-lækker”. For neglelak er neglelak. End of discussion.

Læs “Man ved man er blevet mor når man…(part 1.)” ved at KLIKKE HER.

Og hey forresten!! Har du læst mit indlæg fra forleden, hvori du kan vinde en rejse, til en værdi af 12.000kr? Læs det ved at KLIKKE HER. Du skal skynde dig at melde dig til konkurrencen, den udløber 17. januar 🙂

Kh Lillemor

Mit navn er Tina. Jeg er uddannet jordemoder og har to børn jeg elsker og som driver mig til vanvid! Jeg bruger bloggen som afløb for tanker, glæder og frustrationer, dog set ud fra et sarkastisk perspektiv. Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOK eller Bloglovin’

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar