Ærlig snak De der mænd dér Gode råd

Ham der Lillefar… (#1)

IMG_1042

Jeg holdte en dag en brunch for nogle af mine BBF’s (Best Blogger Friends). Én af madammerne sagde: “Gud, ser Lillefar sådan ud?”. En anden sagde: “Hvor er det sjovt at se ham i virkeligheden, når nu du skriver så meget om ham!”.

Og efter jeg lagde nogle billeder ud på bloggen fra mit bryllup, kom der også nogle kommentarer omkring ham! For ja – det er da måske meget sjovt at se hvem ham der Lillefar er, hvis nu man læser sådan nogenlunde fast med her på bloggen. Han bliver jo nævnt lidt i ny og næ! Så nu tænkte jeg: nu spørger jeg sgu lige Lillefar, om det er okay, at jeg lige fortæller lidt om ham. Og han gav sgu tommelfinger op! For vi har jo egentlig aftalt her hjemme, at bloggen sådan generelt er min og ikke familiens. Det skal jeg nok komme mere ind på i nær fremtid.

Nå… Lillefar…

Pt 37 år.  Alarmtekniker (som det hedder så fint) for G4S. Det betyder med andre ord, at han til hverdag tager ud og fixer alarmer i børnehaver, banker, firmaer, privatboliger m.v., når noget er gået i kludder. Jeg mødte ham online (A HVA GJORDE DU?). Ja jeg gjorde. Jeg har skrevet lidt mere uddybende om det HER, men det korte af det lange er, at jeg skrev til ham via Facebook (selvom jeg havde valgt at ignorere hans henvendelse via en datingside – igen; læs førnævnte indlæg, hvis du vil have alle detaljer!). Jeg skrev egentlig bare: “Du er blevet spottet!”. Og 8½ år efter sidder vi med to børn (Kummefryseren og Mandlen), Børge (vores engelsk bulldog der prutter og bøvser mere end en murermesterlærling), rusten Mazda og et hus på vestegnen. Han tog det åbenbart meget bogstaveligt.

IMG_1066

Lillefar er intet mindre end 194cm høj. Snakker meget (som jeg selv i øvrigt! Der er sjældent stille her hjemme), kan ALT hvad håndværk angår og han har kraftstejleme altid en hammer i hånden og et projekt i huset. Han er dog også meget kreativ anlagt. Han tegner alle tegninger til mine indlæg og har malet stort set alle malerier i vores hus. Og så brygger han øl…jo han gør. Og han er faktisk ret ferm til det. Så selvom man godt kan blive jævnt ør i hovedet, af al den fugt og duft af humle – og det faktum, at han skal tiltales “Hr. Brygmester” når brygningen udføres – så nyder jeg nu de øl der kommer ud i den anden ende (på den ikke-alkoholiske-måde-forstås). Han er ikke fan af de stunder, hvor jeg fordummer mit liv med serier som Kardashians – som jeg jo altså finder utrolig vigtig, for udviklingen af min sociale intelligens (?). Han er åbenbart mere til de programmer, der gør én klogere (pff, blærerøv). Ja…hvad kan jeg ellers sige?

Han har pis’ meget humor og er generelt pisse sjov og får mig til at grine hver eneste dag. Og altså…hvis jeg sådan selv skal sige det, så er han sgu da egentlig også en ret flot fyr (blink blink). Han trykker dog konsekvent forkert på tandpaststuben og stiller tom toiletrulle OVEN på toiletspanden. I get it not. Og det førte i sin tid frem til, at jeg skrev det her indlæg: Er din kæreste også skide irriterende? Læs det HER.

Han har en sød mor (apropos svigermødre) og to søstre på nogenlunde min alder. Alle er pisse hamrende kreative. Jeg kan fandme ikke engang tegne en tændstiksmand. Og hvis jeg gør forsøget, ligner det at den arme tændstiksmand, har både stumpfod og diarré. Så jeg lader svigerfamilien om det kreative tænker jeg. Se fx Svigermors ret flottemalerier HER eller min ene svigerindes kreativitet HER.

Nå, men det er i hvert fald Lillefar!

Min Lillefar.

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  2. oktober 2016 at 10:32

  Lillefar lyder absolut ikke værst!❤️
  Min herre er også er højt skrummel med økskum i skægstubbene og me en kærlighed for tøse-Tv (“Ps. I love tou er altså ikke kedelig Anne, den er smuk!” 😂🙈).
  Vi har vist været heldige begge to.

  – A

Svar