Ærlig snak Gode råd Luk røven

Den (klamme) systematiske utroskab!

2015-02-25_17.47.14

For nylig var jeg ude at køre i bil og sad i godt humør, og skreg højlydt med på radioens sange. Pludselig kom der reklamepause og ordene: “Gør livet levende, ha’ en affære” kom ud af højtalerne, i selskab med garantien om, at det nu var ENDNU mere sikkert, at oprette en profil, hos det fuldstændige hjernedøde dating-site Victoria Milan (må jeg i øvrigt benytte lejligheden, til at sende en kæmpe stor virtuel FUCK finger i deres retning!).

Til de af jer der ikke ved hvad Victoria Milan er, så er det altså en dating-side for GIFTE KVINDER OG MÆND. De opfordrer ganske enkelt deres brugere til at have en affære….at være utro….så livet liiige bliver lidt federe (For hvem? Fristes man til at spørge).

Undskyld mig, men hvad fanden er det for noget??

For det første: Jeg FATTER ikke at der har siddet nogle mennesker derude og tænkt: “Hmm…hvordan skal jeg tjene penge? Jo, jeg starter da en datingside for nogle der allerede ER i et forhold. DÉT kommer helt sikkert til at blive en succes. Så kan jeg rigtig tjene penge på andres ulykke og utroskab!” Har de slet ikke nogen empati?

For det andet: Jeg FATTER ikke at der er mennesker derude, der signer sig selv op til sådan noget LORT. Hav dog nogle nosser og slå op med din partner, så pågældende har en mulighed for, at finde en anden LOYAL partner at tilbringe sit liv med. Hvis ikke man kan lide lugten i bageriet, så fis af og lad være med at være en kujon og gå bag ryggen på din partner. Det er simpelthen egoisme på aller højeste plan!

For det tredje: Jeg FATTER ikke at andre individer (gifte eller singler), kan have interesse i at være “den man er utro med!”. Man kan nemlig også som single oprette en profil derinde, så man kan være så heldig at møde en gift mand eller kvinde. Én ting er at den der er i et forhold er et dumt svin, but guess what…der skal to til tango!

Jeg har valgt, som så mange andre, at indgå i et partnerskab med én person. Én person som jeg elsker og som jeg vil gå igennem ild og vand for. Jeg har viet mit liv til Lillefar. Lagt mit liv og hjerte i hans hænder om man vil. I medgang og modgang. Fair nok, hvis ens partner en dag ikke gider at glo på ens fjæs mere og at kærligheden er væk. Det er begrænset hvad man kan gøre ved sådan noget.

Jeg kan som sådan godt forstå, at man kan begå en fejltagelse i en brandert fx. Jeg synes på ingen måde, at det er okay!! Man bør stadig have hjernekapacitet nok, til at forstå de konsekvenser der kan komme ud af et one-night-stand i en brandert. Og jeg ville aldrig selv kunne tilgive sådan noget. Men jeg kan på en eller anden måde bedre forstå og forholde mig til en “ups’er” (med forhåbentlig efterfølgende max dårlig samvittighed!) end den systematiske form for utroskab, hvor man gør det om og om og om igen. Det er ganske enkelt bare tarveligt og pisse ulækkert. ØV og AD og SKAM JER!!

Man vil naturligvis blive fascineret af andre der ude og jeg er ikke så snæversynet, at jeg tror at Lillefar fx ikke mener, at der er andre smukke kvinder der ude. Selvfølgelig er der dét! Og han er velkommen til at kigge og tænke sit, bare han holder “nallerne” for sig selv.

But guess what!! Vi er alle udstyret med det der hedder “Fantasi”. Og den dér fantasi er skide smart er den…for den er til fuldstændig fri afbenyttelse. Man kan fantasere lige så tosset som man vil. Knalde med alle dem man vil. Kysse på alle dem man vil. Ganske gratis og uden at der er nogle følger. Smart ikke?

Nå, undskyld jeg brækker mig ud over jer.

Og her kommer så et billede, der naturligvis INTET har med ovenstående at gøre…intet!! Det er fuldstændig uafhængigt af ovenstående………(!!). Men tjek lige det her billede ladiiiies 😉

gerald butler

Kh Lillemor (‘s fantasi).

Følg mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOKInstagram eller Bloglovin’

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Regitse
  28. februar 2015 at 10:55

  Thumbs up, Lillemor!

  Troede dog det var Kristian fra Ramasjang Mysteriet der løb rundt i din fantasi 😛

  • Reply
   Lillemor
   28. februar 2015 at 21:43

   Regitse…jeg har kun det her svar: badeværelse + Kristian og Gerald Butler. What you say?

   • Reply
    Regitse
    2. marts 2015 at 7:24

    Hvis vi lige kan smide Javier Bardem oven i, så er jeg game!!

Svar