Ærlig snak Gode råd Life of a mom Luk røven Projekt FitLivingMedTinaStorm

Når maven har dobbelthage…OG kan smile!

Screenshot_2015-03-14-08-50-38-1

Kender I dét, når man falder over en god bog. Man kan slet ikke stoppe med at læse igen?! Man MÅ bare læse næste kapitel…og derefter næste kapitel igen. Det er fedt men også super irriterende, fordi det jo bare er en tidsrøver uden lige. Sådan har jeg det i øjeblikket…ikke med en bog. Men med en anden blog! www.FitLivingMedTinaStorm.dk. Jeg har tidligere lige nævnt hende kort HER. Jeg sidder saftsuseme konstant og læser hendes indlæg. Hvorfor? Fordi det er ved at gå op for mig, at jeg nok skal til at tage mig sammen. Én af mine yndlingsbeskæftigelser gennem min barsel, har nemlig været det her:

1482988_10151975347507753_2009723963_n

Og nu hvor solen begynder at titte lidt frem derude og bikini-sæsonen kalder OG min barsel for alvor er ved at nå til vejs ende (starter på job igen om en uge!!), kan jeg nok ikke længere bruge undskyldningen: “Jeg har altså også lige født!!”. En undskyldning jeg i øvrigt flittigt har brugt, for at retfærdiggøre min til tider overspisning/hygge-spisning…og + 7kg fra min før-graviditets vægt. Okay who am I kidding. 8kg. “For når man barsler må man godt…der feder det ikke. Det ved enhver idiot da!”. Lillefar og jeg vi hygger ret meget her hjemme…med is, rødvin og slik. Lidt for ofte faktisk. Men hey, hver dag er en fest ik’? Han har det bare med IKKE at tage på og bare være skide lækker hele tiden…uanset hvad. Pisse irriterende. Men min mave har både dobbelthage OG kan smile! I know – skræmmende!!

Men når jeg så læser Tina Storms blog, bliver jeg ret fascineret…hun fødte EFTER mig, kan jeg læse mig frem til, og er gået fra at være flomme-fed og så til at være pisse lækker på så kort tid…altså på 6-7 måneder. Prøv lige at tjek her:

Screenshot_2015-03-14-12-17-46-1-1

Det er i øvrigt også hendes ansigt før/efter I kan se helt oppe i toppen.

Men ved I hvad…jeg bliver sgu også lidt provokeret…for kan vi blive enige om, at det IKKE ER I ORDEN AT HUN SPRINGER OVER I KØEN!! Helle for ikke at ligge ved siden af hende på stranden til sommer. Det burde saftsuseme være røvhamrende ulovligt, at se sådan ud et halvt år efter man har født. Okay okay, hun er også kostvejleder og ved hvad hun snakker om. Meeen alligevel. Det jeg synes er fascinerende ved at læse hendes blog, er både alt den viden hun har, men også at hun ofte indrømmer, at hun har tabt motivationen fuldstændig. Læs fx hendes indlæg om lige præcis det HER. Og så naturligvis, at hun selv har været møllen igennem. Så man føler på en måde, at man er på bølgelængde med hende. For der er da ikke noget værre end en kostvejleder med et BMI på 17, som aldrig har haft en ryg-delle. YEAH I SAID IT!! RIGTIGE KVINDER KAN VINKE MED RYGGEN!!

Men jeg vil kraftstejleme også være lækker! Og slentre rundt i en smækker bikini til sommer, uden at ligne en omvandrende mel-bolle, der skræmmer alle til vid og sans med min blege bagdel. Så derfor følger jeg hende på Facebook, men også på Instagram som tusinde andre, hvor hun ofte smider opskrifter og billeder ud af lækker mad (hvem vidste fx at man kan spise stegt flæsk på en sund måde?). Og så overvejer jeg lidt, om jeg skulle kontakte hende og bruge hende som personlig kostvejleder?! Hun gør nemlig reklame for det HER (tjek også det vilde før/efter billede af hende der). Men ved ikke helt om jeg magter motion, gulerødder og ny livsstil. For jeg kan virkelig godt lide chokolade…og nu har jeg jo Lillefar på krogen og bundet ham op på hus og to børn. Så han kan ikke rigtig rende nogle steder. He he SUCKER! Men måske hun kan hjælpe mig, med at få mig på rette spor…? Og alligevel tillade lidt sødt i ny og næ?

Må lige gå i tænke boks. Har I nogle erfaringer med kostvejledere?

Prøv at se nogle af hendes opskrifter/gode råd til mad HER. Der kommer hele tiden nyt, så hvis I har lyst, så følg hende på ovenstående links!

Og nåhr jah, så blogger hun også ind imellem om livet som mor. På en sjov måde.

Sjov OG lækker?! -IKKE i orden.

Kh Lillemor

Følg med i min blog og læs flere indlæg ved at trykke på nedenstående: 

Min hjemmesideFACEBOOKInstagram eller Bloglovin’

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Sveske
    15. marts 2015 at 19:04

    Igang med træning, det er super skønt og giver masser af energi – det med figuren er blot en sidebonus. Kan blot være en time af gangen, det giver så meget igen

Svar