Gode råd Projekt FitLivingMedTinaStorm

Fuck det, jeg gør det sgu!!

New_Doc_31_1

Jeg er en taber uden lige, når det kommer til at tage mig sammen, til sådan noget “ændring-af-livsstil” pis. Jeg har en rygrad som en regnorm på cannabis. Der er INTET at komme efter. Jeg købte en crosstrainer for halvanden år siden. Har brugt den 7 gange måske. Selvom jeg lifligt lyver overfor Lillefar, som op til flere gange har truet med at sælge skidtet. Men det skal han ikke! For LIIIGE om lidt, skal jeg jo bruge den.

Som om…

Okay, var jeg lavet af træ og hed Pinocchio, havde jeg nok fået en rimelig lang næse lige nu. Men bare dét at naboerne kan se, at der i ens udestue står et monstrum af en crosstrainer, må sgu da give bare en lille smule street-respect. For nyligt anskaffede jeg mig også en bold…altså sådan en som man kan lave maveøvelser på. Men det der skete var, at mine to menneske-unger på 1 og 3 år, fandt ud af, at det var verdens bedste legetøj!! Og jeg NÆNNER ALTSÅ IKKE at tage legetøj fra et barn!! Slik, ja måske…men sgu ikke legetøj. Lidt sjæl har jeg da.

Men i de gode gamle dage, hvor jeg slet ikke kendte hende dér kostvejlederen Tina Storm og blot skrev et indlæg om hende (som du kan læse HER), fordi jeg blev ret fascineret af hende og hendes gå-på-mod, i forhold til vægttab efter fødsel (over 30 kg folkens!!), er vi jo nærmest blevet BFF‘s. Over mail. Har aldrig mødt hende faktisk! Men tjuhej hvor det gik, pludselig tryllebandt hun mig med selvtillid og optimisme (PIS!!) og før jeg vidste af det, havde jeg sagt ja til et kostvejleder forløb med hende. Altså hun laver et kostforløb med mig…ikke omvendt…er ret sikker på at øl og gåsebryst, ikke er vejen frem for hende (nogle er sgu så skide sarte er de!!). Hun skrev kort og godt Lillemor, jeg skal vise dig at det kan lade sig gøre. Ikke mere pjat med dig! Og ved du hvad, du kan få lov at være min prøveklud uden beregning, inden jeg for alvor starter min business op til maj, efter endt barsel. Så hvis du gør hvad jeg siger, bliver du en sild til sommer.”

Så nu skal det fucking være. Ikke mere pis. Jeg gør ALT hvad hun siger jeg skal.

ALT

Så so far har jeg udfyldt det her, som hun har bedt mig om:


Navn: Lillemor

Alder: Fylder 31 år til april. Eller faktisk 30 år, fordi sidste år holdte jeg min 31. års fødselsdag. Hvem helvede gider holde 30 års fødselsdag, når man sidder med et spædbarn og ammer hele tiden? Ikke mig, siger jeg dig. Så jeg byttede rundt på fødselsdagene, det må man nemlig godt.

Højde: 1.86

Vægt: 65 kg…….for nogle år siden. Okay mange år siden.

Forventet vægttab på de 8 uger: Lad os bare sige 5-7 kg.

Fødevarer du absolut ikke kan lide/tåle: Nix

Fødevarer du absolut ikke vil undvære: Min daglige kaffe latte med sukker. Der skal jo sukker i, for at dræbe den grimme smag af kaffe….og mælk. Et glas rødvin og måske en øl i ny og næ. Lidt fredagsslik et par gange om ugen?

Dyrker du nogen form for motion, hvis ja, hvilken og hvor ofte: Nej, hvor herre bevares! Jeg er jo ikke idiot. MEN jeg har en crosstrainer. Tæller det?


Godt så. Jeg kan faktisk allerede mærke, at bukserne sidder lidt løsere!?

Jeg skal så udfylde kostdagbog i 3 dage og sende til hende, og ud fra den, laver hun en omfattende kostanalyse…og så modtager jeg til gengæld en kostplan og en handleliste for alle 8 uger, som forløbet med hende indebærer. Okay…så det er ikke engang så besværligt, at jeg kan tillade mig at sige “det har jeg altså ikke tid til at sætte mig ind i” og “det magter jeg ikke”. Gud hvor er det egentlig irriterende, at jeg ikke engang kan sige nej til det. Hvorfor skal hun gøre det så pokkers let for én? Hm.. men må jo egentlig indrømme, at jeg er ret pjattet med, at hun sådan laver individuelle kostforløb, med udgangspunkt i min hverdag og mine ønsker og ikke mindst vores madvaner. For jo, vi spiser da grønt. Men jeg har da ikke tid til at stå og lave alle mulige mærkelige salater hver dag, der har en masse fancy-smancy navne. Det er ofte den “hurtige” løsning. Forleden bestilte jeg fx en pizza med grøn peber! Bum! Og så trøster det mig at vide, at hun også har en masse lækre opskrifter på lækkerier jeg kan snacke om aftenen. Fx nogle Jordbærsnitter (se opskrift HER). Så bliver det ikke så surt det hele. Hvis det kun er gulerødder og agurker melder jeg pas!!

Nå, men jeg kan så én gang ugentligt kontakte hende for spørgsmål m.v. Og ved du hvad? Jeg tænker at jeg hiver jer med på min rejse. Jeg smider derfor ét ugentligt indlæg op om forløbet her, og resten vil blive mine “almindelige” indlæg. Og hey, så kan I jo følge Tinas version af mit forløb på hendes blog også, under hendes kategori Projekt Lillemor.

Starter op mandag d. 6. april. Hmm…måske jeg så alligevel kan gå i bikini til sommer?

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK 

(bare tryk synes godt om)

Instagram

 Bloglovin’

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Tine
  29. marts 2015 at 13:17

  Skide godt, glæder mig til at følge dit forløb. Jeg er selv så heldig (had mig bare), at jeg vejer et par kilo mindre end før jeg blev gravid – men til gengæld er mine bryster svundet lidt ind.. Jeg kunne også godt tænke mig at skære lidt ned på slikket og andet lækkert, der lidt for tit ryger indenbords

  • Reply
   Lillemor
   29. marts 2015 at 15:36

   For fanden Tine, så er du én af de der irriterende nogen 🙂 Hvis du også har et barn der sover igennem om natten, gider jeg ikke snakke med dig mere 🙂 Men fedt du vil følge mig i forløbet!! Måske du endda selv kan få nogle gode tips til lidt sund slik, som hende der Tina Storm praler med man kan få!!

   • Reply
    Tine
    29. marts 2015 at 19:24

    I know… Tja, jeg har tvillinger på halvandet, der indimellem sover igennem, men nogle gange bliver vi vækket pga. manglende sutter mm. Det er dog meget bedre end da de var under et år.
    Jeg synes indtil videre godt om ideen om at slik kan være sundt

    • Reply
     Lillemor
     29. marts 2015 at 19:57

     Tvillinger! Auch, jeg har simpelthen så giga stor respekt for jer der har TO af gangen. Og du har ret, sundt slik lyder ikke dårligt! Vi må se om hun kan få det flettet ind i min jeg-elsker-søde-sager-verden!

Svar