Ærlig snak Gode råd Projekt FitLivingMedTinaStorm

Nærtagende lille Skiderik!

2015-05-04 10.12.03

Tina Storm er mor, blogger og kostvejleder og har tabt sig 32 kg på 6 måneder. Hun har givet mig en udfordring: “Jeg laver et kostforløb uden beregning til dig. Gør hvad jeg siger og du taber dig!”. Jeg tog imod tilbuddet og sagde så: “Så blogger jeg sgu også om det!”. Så hvis du har lyst, kan du følge min rejse (én gang ugentligt), mod smækre lårbamser og fastere maveskind!


3 dage i London…TRE DAGE!! Og så gir’ du mig det her; + 500gram? Hvad FANDEN er dit problem, din lille nærtagende skiderik! Lortevægt.

Det er lige præcis det her pis der gør, at jeg har meget lyst til at boykotte kure. Man kæmper og man kæmper og man kæmper. Så spiser man lige en liiille biiitte Fish’n’chips og drikker en øl eller to på en engelsk pub og straks hidser den lille kælling sig op. Vægten altså…ikke Tina Storm. Men jeg er dog ret tæt på ikke at kunne lide hende lige nu. For jeg har lyst til at give hele projektet langefingeren og overgive mig til wienerbrød og bland-selv-slik, KASTE skidtet ind i min mund alt imens jeg råber: “Hvad siger du så til DEN HER, DEN HER eller DEEEN HEEEER!?! Så kan du lære det, åndssvage vægt!”.

Okay, måske er jeg ekstra nærtagende/følsom/pisse sur – kald det hvad du vil – netop fordi jeg er så tæt på mål som jeg er. Altså som i dengang-jeg-var-23-år-og-mødte-Lillefar-vægt for 7 år siden. Jeg har haft 5-6 stykker der siden sidste uge-update, uafhængigt af hinanden har komplimenteret mit vægttab og sagt, at man virkelig kan se det. Og dét er jo fedt! Det giver jo blod på tanden. Så når vægten pludselig forråder én og går den anden vej end det der var meningen, ryger motivationen sig altså også en tur. Og tro mig…motivationen er HELT og ALDELES væk lige nu.

Men der er jo ikke rigtig andet for, end at fortsætte. For må indrømme; det er da lidt af en sejr, at jeg ikke har behøvet smøre margarine på benene og babyolie på ballerne, for at kunne hoppe i mine favorit jeans, her det sidste stykke tid. Tænk at de jeans virkelig kan komme op af lårbasserne, uden den slags hjælpemidler (come on ladies, indrøm det bare, I gør præcis det samme!!). Så mangler jeg bare at kunne knappe bukserne, uden at der hænger 4 indbyggede baderinge fra navlen og op til babserne… Nå, men halvvejs i kostforløb, uden de store voldsomme ændringer og har tabt 2,3kg. Så det er vel egentlig fint nok. Og stemmer jo fint overens med mit mål om 5 kg på de her 8 uger kostforløbet varer. Og som Tina Storm siger; “Intet arbejde er spildt arbejde”. Hun har faktisk skrevet et indlæg om præcist dét med at vægten står stille. Læs det ved at klikke HER.

Hermed min ugemail til Tina Storm:

Kære Tina. Jeg er sur…pisse sur…og selvom jeg godt ved at det ikke er vægtens skyld, så har jeg stadig lyst til at stikke den en flad. Jeg har siden jeg er hjemvendt fra London, droppet de fleste aftensnacks og mit eftermiddags-måltid, for at kompensere for London turen. Men så er det jeg tænker; er der ikke noget med, at det er ret godt at sørge for at spise regelmæssigt, for at stofskiftet holdes i gang? Altså er det i virkeligheden dumt at springe “et måltid over”? Okay er med på, at chokoladen eller mit glas rødvin om aftenen er ren frås og ikke bidrager til vægttab. Men nu tænker jeg mere måltider i løbet af dagen!? Det kan vel aldrig være en god idé, eksempelvis kun at spise ét måltid i løbet af dagen? Er det kun kalorier der i bund og grund tæller, eller er der andre fiduser til at bidrage til vægttab? Altså lige ud over det der……motion (gys!).

Læs Tina Storms svar HER.

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

(bare tryk synes godt om)

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar