Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

Om at være fan af sine børn

Nu er det en lille måneds tid siden, at hverdagen startede op igen for Kummefryseren og Mandlen. Hverdagen er selvfølgelig stadig vendt ret meget på hovedet, pga. alle de restriktioner der er. Men de har nu fået en lidt bedre skolelærer, end hende de måtte hyre i panik (altså: mig), da lock-down gjorde sit indtog. Den midlertidige skolelærer endte jo også med at blive fyret. Det indlæg kan I læse lige HER.

Det var faktisk, ærligt, lidt mærkeligt at sende dem afsted i skole og i børnehave igen. Om man vil det eller ej, så kommer man jo i en vild symbiose, når man bliver afskåret fra omverdenen og kun må være sammen med samme husstand. Så det var med et lidt tungt hjerte, at jeg sendte dem afsted efter lock-down. Det er sgu nogle ret cool børn, jeg har fået mig. Bevares, jeg er måske også en smule partisk, men alligevel! Og fair er det vel også at nævne, at jeg ret hurtigt fik slikket mine sår, da jeg fandt ud af, at det er meget sjovere at have skype-møder med folk i skjorte og slips, når ikke man skal mime ”SCHYYY, MOR SNAKKER MED VIGTIGE MENNESKER!” og bestikke sine børn med kanelgifler, for at få arbejdsro i ti minutter. Heldigvis var mine Skype-kollegaer fra nær og fjern ret tålmodige, da Kummefryseren og Mandlen rendte rundt her hjemme. En dag sad jeg midt i en undervisningsseance, men måtte hjælpe Mandlen, der var faldet i en af vores hunds efterladenskaber i haven… og jeg havde glemt at sætte min mikrofon på mute. Interessant samtale alligevel, at følge med i for en udenforstående, ha ha!

Nå, det var egentlig slet ikke dét, det her indlæg skulle handle om. Det skulle handle om, at jeg er helt på røven over, hvor godt jeg synes, at Kummefryseren og Mandlen har klaret denne her lock-down tid. Hvor omstillingsparate, overbærende og inddragende de har været. Hvor gode de har været til at finde på skøre lege, og hvor seje de har været til at hjælpe til i hjemmet. Før i tiden kunne jeg være helt nervøs for, hvordan jeg kunne underholde dem en hel weekend. Nu er det klart de mennesker, jeg ville teame op med, hvis jorden skulle gå under. For hold nu magle, hvor kan der være meget coolness i sådan nogle små kroppe!

Det var bare det ❤️ Forresten har jeg gang i en flirt på min Instagram profil igen (@lillemorblog). Kan I huske, den sidste jeg havde? Læs den HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar