Ærlig snak Gode råd Projekt FitLivingMedTinaStorm

Jeg er blevet en smækker sild!

billede

Tina Storm er mor, blogger og kostvejleder og har tabt sig 32 kg på 6 måneder. Hun har givet mig en udfordring: “Jeg laver et kostforløb uden beregning til dig. Gør hvad jeg siger og du taber dig!”. Jeg tog imod tilbuddet og sagde så: “Så blogger jeg sgu også om det!”. Så hvis du har lyst, kan du følge min rejse (én gang ugentligt), mod smækre lårbamser og fastere maveskind!


…ja altså hvis jeg selv skal sige det, bevares! Jeg er i hvert fald ved at nå til et punkt, hvor spejlbilledet og jeg, er ved at blive ganske gode venner. Og jeg skal lige love for, at det vælter ind med komplimenter. Og helt ærligt…det er sgu da møg lækkert! Både vægttab og at andre kan se det og oven i købet sender sms’er med smækre komplimenter:

Screenshot_2015-05-17-12-40-23-1

Hende der Tina Storm ved åbenbart hvad hun laver. For so far er det lykkedes hende at stikke mig en kostplan, hvor det ikke er forbudt at spise slik, drikke rødvin og hvor jeg ikke skal sidde og glo på en røvsyg salat om aftenen, der griner mig lige i fjæset, alt imens resten af familien sidder og spiser dejlig gryderet. Jeg må det hele! That I like.

Jeg har alt i alt tabt 4,4kg på 6 uger. Endvidere er der røget 6cm om taljen og 3cm om hver lårbasse. Halleluja, det er sgu da fedt! 2 uger tilbage…er spændt på hvad slut resultatet bliver. Men så er det jeg tænker…hvad med bagefter? Så hermed min ugentlige mail til Frøken Storm:

“Kære Tina. Det virker sgu det dér pis! Saftsuseme fedt…er endda begyndt at overveje, om jeg skal investere i en bikini til sommer. Og dét kammerat, er store sager! For det tyder ikke kun på et vægttab, men også at der er kommet lidt selvtillid oven i hatten. Tager faktisk mig selv i at stå og kigge lidt på min po-po i ny og  næ…not bad I tell you, efter at have skudt to børn ud! Men hvorom alting er, tænker jeg dog…hvad gør jeg om to uger? Hvad tilråder du efter endt kostforløb? Jeg er naturligvis blevet klogere på mine madvaner og har lært at træffe lidt kloge(re) valg, efter opstart af det her 8 ugers kostforløb. Men jeg kan da heller ikke lade være med at tænke…hvad sulan gør jeg når jeg ikke længere har en plan at følge? Når jeg får frit løb og ikke længere er under dine vinger? Jeg har naturligvis stadig din plan og kan stadig følge den. Men hvis jeg nu bare gerne vil bibeholde min vægt, hvad er så den gyldne tommelfinger regel? Hvis der da er sådan en?” 

Læs Tina Storms svar HER.

Havde en aftale med en god veninde for nylig. Vi skulle mødes til kaffe i Lagkagehuset. Og at komme ud derfra uden at have indtaget minimum 1350 kalorier, er fandme en præstation i sig selv! Og lige præcis den veninde og jeg har tidligere mødtes til frokost i Lagkagehuset…og spist christianshavner tærte…hindbærsnitter…og æblekage til frokost. Så jeg var lidt nervøs for vores møde. For da vi står og bestiller vores varme drikke siger hun: “Skal vi have andet?” (Læs: Du er saftsuseme en kylling, hvis ikke du bestiller noget lækkert til din kaffe!). Men det lykkedes mig rent faktisk at sige “Nej tak”, på trods af at jeg er kendt for at have rygrad som en brik kakaomælk. Og tro mig; alt inden i mig skreg “JA FOR FANDEN, SELVFØLGELIG SKAL JEG DA HAVE EN KANELSNEGL!” Men min mund og min dårlige samvittighed svigtede mig og fik mig til at sige: “Nej, tak, jeg tror jeg springer over!”. Pis altså…og så kunne jeg ellers sidde og glo på hende spise kæmpe wiener-bamse. Men okay…hun skal jo også fedes lidt op…for hun har faktisk selv tilmeldt sig 8 ugers kostforløb hos Tina Storm!

Screenshot_2015-05-17-12-42-49-1 Har faktisk fået flere henvendelser om nogle af mine læsere der har tilmeldt sig forløb hos Tina Storm. De gider åbenbart heller ikke være fede med de fede mere…og vil gerne være top lækre til sommer! Og hey, det kan jo stadig nås! Så hvis du tænker det samme, så læs lidt mere om hvad hun kan tilbyde HER og let røven og kom igang! – som man siger på Kjøhvenhawnsk 🙂 !

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar