Ærlig snak Det shjaw!

Når man (ufrivilligt) taler om glidecreme…med sin svigermor

20161019_213110

Det der skete var…

Det var morgenen efter bryllupsdagen (hvis ikke du allerede har læst det, så læs mere om det HER). Svigermor havde sovet på gæsteværelset, fordi hun havde været så sød at stå “standby”, hvis Kummefryseren og Mandlen pludselig ikke mente, at de skulle passes hos naboen, der havde tilbudt at husere dem begge.

Børnene var heldigvis ellervilde med bliv-passet-hos-naboen-konceptet. Så svigermor og jeg stod om morgenen i ro og fred og betragtede de mange flotte gaver, der tronede på det overfyldte gavebord. Hun kunne have skimmet det musselmalede porcelæn… Kælet for de flotte vinglas… Befamlet de lækre håndklæder eller sågar endevendt hver en konvolut med diverse gavekort. I stedet faldt hendes blik, på en lille æske…

En lille bitte én…

Mikro…

Liiiiiiille bitte…

Næsten ikke til at se…

Nærmest usynlig…

Hendes korpus bevægede sig stille og rolig hen i mod æsken.

Alt i mens jeg stod og kærtegnede vores nye vinglas og dagdrømte om, hvor mange dejlige stunder vi sammen skulle have, så jeg hende ud af øjenkrogen… Hendes hånd tog fat i æsken… Jeg tænkte: “må…stoppe…hende…nu!!”. Jeg vidste nemlig godt hvad der lå i æsken. Svigermors hånd tog fat om låget på æsken, alt i mens jeg tænkte: “Det sker ikke!! Må ikke ske…KAN IKKE SKE…” Hun gjorde klar til at løfte låget. Jeg fik brølet ét eller andet uforståelig… “Auwrhaaarg!!” alt i mens jeg viftede med arme og ben, som var jeg en kåd teenager, der lige var blevet sluppet løs til Justin Bieber koncert.

Men det var for sent…

For pludselig stod svigermor og kiggede ned på den her:

2016-08-27 13.06.57

Gode råd var mildest talt fucking dyre…ordene gled (…kan du se ironien?) ikke ligefrem ud af munden på mig. For hvad siger man lige til sin svigermor i sådan en situation? Måske jeg skulle have smurt noget af glidecremen i mundvigen, for at hjælpe ordene på vej…?

Samtalen foregik nogenlunde således:

Svigermor der så ned i æsken: “……”

Mig der med åben mund kiggede i svigermors retning: “……”

Svigermor åbnede munden for at sige noget…uden umiddelbar succes: “……”

Mig lettere forfjamsket forsøgte som sædvanlig bare at åbne munden og stolede på, at den helt af sig selv ville finde på noget smart og fornuftigt at sige (uden generel stor succes): “……øh…..ha ha! Ja, det er en virkelig sjov historie!”

Svigermor der ligeldes forsøgte, at finde på en passende kommentar: “…..ah, ja! Okay!”

Mig der tænkte at sandheden – trods alt – bare nogle gange virker bedst: “…ja altså, det er fordi at de der blogger-veninder jeg har, har sagt at glidecreme er godt!”

Tænkte derefter for mig selv: “Hvad FANDEN sagde du lige dér?” Damn you truth!!

Svigermor der havde haft det samme ansigtsudtryk i de pinlige 4½ minut, som denne yderst pinlige samtale havde varet: “Aaah ja! Okay!”

Mig der i et split sekund tænkte: Hvorfor bliver jeg ikke reddet ud af den her frygtelige situation? Hvorfor er det jeg ikke brækker mig eller får akut dagen-der-på-mave og derfor må forlade dette utaknemmelige gerninssted? Jeg drak sgu da temmelig tæt i går. Men det lod til at min krop, eller andre højere magter, nød at betragte den vanvittige situation jeg stod i: “…Men altså, jeg skal ikke bruge den. Det har jeg ikke behov for…eller altså…”

Svigermor: Lukkede lågen stille i. “Nææh, sikke nogle fine tallerkener!”

Mig: “Ja! JA!! Tallerkener!! SÅ FINE!! Lad os kigge lidt på dem!”

Så tak til Diller-banden for at komme med glidecreme til mit bryllup. Her ses to af repræsentanterne Nana og Heidi 

img_1407 img_1409

Og tak for dette vedhæftede kort, der på INGEN måde skilte sig ud fra mængden. Og at jeg på INGEN måde skulle forklare onkler og tanter, hvilket bekendtskab der mon havde været SÅ kreative! TAK! OVERHOVEDET IKKE NOGLE AKAVEDE MOMENTER!

20161018_120010

20161018_115921

Hvis man har lyst til at læse om det lidt akavede øjeblik, hvor én af Diller-damerne skulle KØBE glidecremen, så læs indlægget HER.

Men ja, min svigermor er faktisk ret fantastisk. Jeg griner dog meget af nogle af de beskeder I der ude har sendt mig, om jeres IKKE så perfekte svigermødre (læs: Skide irriterende svigermødre). Send gerne flere anekdoter!! Jeg er ved at strikke et indlæg sammen. Men det kunne jo være sjovt med FLERE indlæg 😉 Læs mere om det HER.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Stine
  23. oktober 2016 at 14:54

  Er lidt vild med detaljen om at g og l på kortet står lidt fra hinanden, så det ligner det står “lidecrwme”.

 • Reply
  Lisbeth
  23. oktober 2016 at 15:14

  …. Haha. .. her var det en KamaSutra Bog og en nihalet pisk på bryllupsgavebordet som min gl mormor spottede… Akavet??? Njarh… en smule…

 • Reply
  Nana
  23. oktober 2016 at 19:58

  Hahahahahaha…Sorryyyyyy 🙂

Svar