Ærlig snak Det shjaw! Luk røven

“Hey, er du ikke hende der bloggeren…?”

New_Doc_65_1

Så stod jeg ellers dér og skvadrede som jeg er bedst til, i fødegangens personalestue. (Ja, for jeg er jo jordemoder, hvis den ikke allerede skulle være feset ind). Pludselig kommer en meget sød jordemoderstuderende ydmygt hen til mig og spørger med julelys i øjnene: “Ej, jeg bliver altså nødt til at spørge dig…er du ikke hende der bloggeren?”

Og med ét går det op for mig…jeg er sgu da herre meget ved at blive kendt? Blive berømt!! Ud med jobbet, ud med proletar-vennerne, nu skal jeg satme være kendt med de kendte. Up yours vestegnen!! Hellerup HERE I COME!!

Sød-jordemoderstuderende: “Du skriver rigtig godt…jeg griner altid!”.

Lillemor-der-leder-efter-papir-og-kuglepen-for-jordemoderstuderende-vil-jo-nok-have-en-autograf: “Nåhr, det er da sødt af dig at sige!” (Læs: mente selvfølgelig: Bliv da lige ved med de komplimenter, du kan da ikke stoppe nu!)

Og alt i mens jeg solede mig i kendis-rosen, kom den pludselig….

k.o.m.m.e.n.t.a.r.e.n.

Kommentaren der siden hen har gjort, at jeg har ligget i fosterstilling under den kolde bruser…siddet i kælderens mørkeste hjørne…alene…og stirret ud i luften, rokkende frem og tilbage…ikke har kunne smile et ærligt smil siden…og har tabt mig jeg ved ikke hvor mange ki……(okay det sidste er løgn). But you get the picture!!

Knap-så-sød-jordemoderstuderende: “Ja, du er da hende der…hende der MorTilTo er du ik?”

Lillemor: “…Neiigh…altså…jeg er jo ‘Lillemor’. ‘Lillemor’ du ved…hende dér der skriver Fuck!?”

Hun blev lidt forfjamsket og svarede noget i stil med: “Nå ja…det var også det jeg mente. Det er fordi I begge to er jordemødre, så bytter jeg rundt på jer. Jeg læser med hos jer begge to, selvfølgelig!!”

Og så er det jeg tænker…er det en pæn måde at sige: “…ah…jamen øhm…okay! Den blog må jeg da lige tjekke ud”

Så her troede man lige man var ved at være kendt med de kendte. For helvede altså. Jeg må melde mig til Paradise Hotel. Nu. De må vel kunne bruge en mor fra Vestegnen med hængebabser og strækmærker.

For nylig spiste jeg i øvrigt lækker brunch med hende der MorTilTo, som i øvrigt også går under navnet Cana. Eller i min verden bliver hun både kaldt Kamma, Karla og Ghana. For som hun har skrevet om HER er der åbenbart ikke ret mange, der udtaler hendes navn rigtigt. Nå, men som den søde jordemoderstuderende nævnte, er vi begge jordemødre. Altså Kamma og jeg. Og hun er oven i købet min gamle kollega. På vores brunch date fortalte jeg hende om scenariet med den jordemoderstuderende og hun skrald grinede. Og som hun meget klogt pointerede: “Vi ligner jo slet ikke hinanden?”. Og det kan hun jo have ret i…eftersom hun eksempelvis har brunt kort hår og jeg selv har langt lyst hår. Men for at holde bare lidt fast i håbet om, at det rent faktisk var mig den jordemoderstuderende var fascineret af, har jeg nu fundet dette billede af Cana og jeg. Der er da en vis lighed….ik?

Screenshot_2015-08-24-19-45-54-1

Jeg må dog sige at jeg godt kan forstå den jordemoderstuderende. Hendes fascination. For jeg har den jo faktisk lidt selv…altså over for hende dersens Cana. Og her er Tre Gode Grunde til hvorfor:

1. Engang boede hun og husbonden i hus i Valby. Hun havde nogle håndværkere i huset, men var til sidst så træt af deres tilstedeværelse og snøvleri at hun sagde: “Ved I hvad, tag I bare hjem. Jeg ordner resten selv!”. Og det gjorde hun sgu. Og så byggede hun i øvrigt lige deres eget cykelskur i haven også. Dét, mine damer og herrer, er sgu da lidt sejt. Det er der fisfløjtende ikke mange madammer der gør. Jeg kan fx ikke slå et søm i en lort, uden at ødelægge begge dele. Så selvom hun ser ganske fin ud på sine mange billeder, garanterer jeg jer for, at der er en lille havnearbejder gemt inde i hende.

2. Får hun en idé så fører hun den prompte ud i livet. Og hun har succes med dét hun gør! Jeg er røvkedelig på det område. Jeg kommer til at bo på vestegnen resten af mit liv (sorry, Hellerup, men det gør jeg sgu nok). Desuden er jeg typen der vil have samme job altid. Cana rider på de fede bølger i livet. Bevares, jeg er da godt tilfreds med mit liv og trives i “faste rammer”. Men jeg er fascineret af folk der “tør” tage chancer og prøve noget nyt.

3. Hun har netop oprettet bloggen www.JordemoderCana.dk. Og jeg er ret sikker på at den blog bliver et hit. Så har du selv født, er blevet født eller kender nogle der er blevet født…eller blot er gravide…så anbefal dem den her blog. Det er din private jordemoder kun ét klik væk.

Læser du selv med på nogle af hendes blogs? Hvad synes du?

Har du lyst kan du også læse nedenstående indlæg:

1. En jordemoder går i fødsel vol. 2

2. Derfor er jeg jordemoder

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Nadja // drengemor.dk
  24. august 2015 at 21:07

  Ha ha ha ha ha, hvor SJOVT 😀 Det undrer dog også mig, hvordan hun kunne forveksle jer to 😉 Jeg er vild med jer begge (og kan sagtens kende forskel :P)

  • Reply
   Lillemor
   25. august 2015 at 9:27

   Ha ha, godt at NOGLE kan kende forskel. Om end det ikke er det værste i verden, at blive sammenlignet med hende Kamma dér. Eller Ghana…eller hvad fanden hun nu hedder. Kh Lillemor

 • Reply
  Heidi Meyermor
  26. august 2015 at 10:41

  Hihi.. Dejligt tæerkrummende! Hilsner fra en anden jordemoderblogger der ville elske at blive forvekslet med jer to -kan man være en blanding måske? ❤️

  • Reply
   Lillemor
   6. september 2015 at 16:33

   Hi hi en blanding ligefrem. Gad vide hvad vi så er ude i! 🙂 Tak for de søde ord og bliv ved med at skriv så godt som du gør. Hilsen Lillemor der har læst med i ny og næ.

 • Reply
  Blogbefalinger #2 (mommyblogs) | Tre gode grunde
  18. februar 2016 at 11:59

  […] bosat på Vestegnen. Og så er hun pissehamrende sjov! Det første indlæg jeg læste af hende var det her – som hun skrev, da hun var blevet forvekslet med Cana – og så var jeg solgt! Tina […]

Svar