Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw!

Lillefar – nu som gæsteblogger!

 Lillefar1

For et par dage siden tikkede en mail ind i min indbakke. Den flotte højgravide Juliane Axen (sådan så jeg kraftpetervæltemig ikke ud da jeg var højgravid!) spurgte om jeg havde lyst til at gæsteblogge på hendes blog. Og ja sgu! Det ville jeg gerne. Jeg faldt i øvrigt over en masse af hendes tidligere indlæg, hvor andre også havde gæsteblogget. Spændende læsning I tell ya’! Hun har spurgt mig om 5 spørgsmål, som jeg ærligt har svaret på. Læs det hele ved at klikke HER.

Men så kom jeg til at tænke på: hvis én skulle have lov til at gæsteblogge MIN blog. Hvem skulle det så være?

Lillefar selvfølgelig! Manden jeg deler vestegnsbolig, børn og vovse med!

Følger du med på bloggen her nogenlunde regelmæssigt, er du jo nok stødt på hans navn af og til. Nu har jeg fået ham logget til at skrive et par bevingede ord 🙂 Selvfølgelig ud fra spørgsmål jeg selv har fundet på. Han skulle jo nødigt gå ind og tage fuldstændig over!

1: Lillefar, din lækre lille satan! Engang for et års tid siden sagde du til mig at du ikke kunne forstå, at jeg ikke havde en hobby. Du havde efter sigende talt med dine kollegaer og erfaret, at INGEN af deres bedre halvdele havde hobbyer. Jeg tænkte derfor længe over, hvad jeg mon kunne give mig til. Og det endte ud i den her blog. Hvad synes du om det?

Jeg synes at det er fedt at se, at du er nået så langt med bloggen som du er. Jeg indrømmer at jeg til at starte med, ikke havde forestillet mig, at dét at skrive en blog kunne udløse så mange forskellige følelser og reaktioner. Der har været stolthed og glæde, men også bekymringer og nedtur. Her tænker jeg på indlægget: “Du må ikke komme med til min (datters!) fødselsdag!”. Det har været lærerigt at følge med på sidelinjen, og se hvordan et indlæg har kunne få folk op af stolene og reagere.

2: Du og jeg har talt en del om, at min blog er MIN hobby og ikke børnenes. Og at det derfor ikke skal være et fora af børnebilleder og en direkte skitsering af vores privatliv. Netop derfor tegner du jo også selv alle tegninger til min blog. Hvad er din holdning til de blogs, hvor børnene måske er helt og aldeles i centrum?

Jeg forstår ikke valget om at “fremstille” sine børn på nettet. For os “normalt” tænkende mennesker er det jo harmløst som udgangspunkt. Men verden er ikke lyserød, og der sidder psykopater derude – Desuden er fotoet af “lille Mads” med makrel i hele kajen, og bar røv, måske noget “store Mads” senere bliver ret træt af. (Og til TV2`s journalister, “Mads” er fiktiv i denne sammenhæng – så er alle med).

3: Mange af mine læsere kender mig jo kun som mit alter ego Lillemor. Hvordan vil du kort beskrive mig som person? (Altså ud over utrolig flot og sjov?)

Altså du er utrolig flot og sjov og…. Du er et følsomt gemyt med en til tider hård tone, og du er skide go’ til at formulere dig skriftligt. Nu kender jeg dig jo lidt og det overaskede mig at du valgte at stikke “hovedet frem” via bloggen. Det er jo en måde at sikre sig selv verbale prygl, som eksempelvis kommentarer som “jeg har ondt af dine børn” eller “nu ved vi hun lyver”.

4: Der findes rigtig mange mommy-bloggers og knap så mange daddy-bloggers. Jeg kender eksempelvis kun til DILF aka Martin Veltz og Far Uden Filter. Hvorfor tror du at det overvejende er kvinder der befinder sig på dette felt?

Vi mænner har måske ikke “behov” at udtrykke os om  ALT (!!). Der kan være enkelte ting vi bare lader ske HELT uden at oprette en blog. Dermed ikke sagt at det at være far, ikke er noget man ikke reflekterer over, det gør man naturligvis. Udfordringerne bliver måske vendt med kollegaer eller venner eller partner, og så er det dét. Der er nok heller ikke så mange mænd der fører dagbog, eller har pennevenner – det er lidt det samme.

5: Hvis du skulle følge en blog, hvad skulle den så handle om?

Hmm… tror ikke det kommer til at ske…. Den skulle være dynamisk og uforudsigelig, og jeg skulle føle den “ramte plet”. Så tror jeg egentlig selve emnet ville være mindre vigtigt.

Tak til Lillefar!

Hvis du vil læse Juliane Axens spørgsmål og mine svar så klik HER 🙂

**

Har du lyst kan du også læse nedenstående:

linklink1: Man ved man er blevet far når…(part 2)

2: Kvinde! Giv plads til din mand!!

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  resa 2017
  15. maj 2017 at 21:50

  bad credits can happen at any point in your life so be prepared to
  always get some extra income,

 • Reply
  ferum shop
  12. december 2021 at 14:24

  Ꭲhanks for finbally writing about > Lіllefar – nu
  sоm gæsteblogger! – Lillemor ferum shop

Svar