Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Gode råd

Når fremmede mænd piller på ens babser!

New_Doc_68_1

Okay, jeg går bare lige til sagen…to styks fremmede mænd har lige pillet på Connie og Lone. Ja det hedder de! Vi kan også kalde dem babserne, forlygterne, pat-værket, fordelene, brysterne eller andet. Og en tredje mand har beluret dem, vurderet dem og diskuteret dem, sammen med de to før omtalte herrer.

Det der skete var:

Jeg skulle til mammografi i sidste uge. Connie og Lone har det fint og intet er galt. Men de skulle lige på lift og tjekkes…som man siger. Jeg sidder i venteværelset sammen med de andre tortur-forventende midaldrende kvinder, der sender hinanden de samme sigende blikke. De ved nemlig GODT hvad der er i vente: Babser skal ind i torturlignende instrument, der vil mase begge babser helt og aldeles papirstynde. Hvilket overhovedet ikke kan føles rart på nogen måde, tænker jeg. Men hvad ved jeg. I en alder af 31 år, skal jeg have taget min mammografi-mødom.

Døren åbner sig til venteværelset og stemningen stivner. Hvem skal kaldes ind? Kæmpe mand iført hvid kittel, som jeg ved første øjekast kunne have svoret var Denzel Washington i egen høje person, kigger ud i det østrogen besatte venteværelse.

“Tina…?”

Jeg kigger rundt i venteværelset. “Det er sgu da mammografien det her, ikk?” tænker jeg. De andre damer kigger rundt, da der tilsyneladende ikke er nogen der vil kendes ved det navn.

“Tina…?” Gentager Denzel.

“For helvede!” tænker jeg. Han skal saftpeterfløjteme ikke pille ved mine babser. I hvert fald ikke under de her omstændigheder. Men jeg må jo erkende at der tilsyneladende ikke er andre Tina’er, der har tænkt sig at melde sig på banen. Så jeg tager én for holdet og siger: “Ja, det er mig!”. Denzel, der mest af alt ligner én der enten hører til på et stort, beskidt og skummelt værksted, eller i en stor og svedig boksering viser mig ind i babse-området, hvor han præsenterer mig for hipster kollega. Ung kollega med tatoveringer op af begge arme og hipster skæg giver mig hånden. NU STOPPER DET! Skal HAN være med til at belure Connie og Lone? Jeg bliver bedt om at gå ind i et rum med diverse torturinstrumenter, der med garanti ikke kan gøre noget som helst rart ved mine bryster. “Nu kan du bare tage tøjet af” siger Denzel. “Ja det er saftsuseme nemt nok for dig at sige kammerat”……tænkte jeg. Alt imens jeg selvfølgelig gjorde hvad jeg blev beordret og i mit stille sind håbede, at der kom en Vibeke eller en Ellen vraltende ind to minutter efter og skulle være de der udførte pat-fladningen i torturinstrument.

Men nej.

Denzel kigger ind og siger: “Jeg kommer lige om lidt”. Well oh joy, så står jeg da bare lige her uden tøj på overkroppen i de stive frem minutter det tager dig, at gøre hvad-end-du-nu-skal. Det er helt fint! Jeg er skam vant til at stå i køligt, sterilt rum uden personlighed, med et vindue der meget belejligt er placeret ud til babs-gangen, hvor alle tilsyneladende er vant til at kigge på babser dagen lang. Han var dog sød at lukke døren ud til gangen, hvor alle babsologerne gik frem og tilbage… Altså efter jeg bad ham om det. Minder mig mega meget om engang jeg var ved min egen læge, der lavede en gynækologisk undersøgelse på mig og jeg lå med lamseben ét og to spredt ud til hver sit verdens hjørne og læge så lige kom i tanke om, at han da lige skulle hente noget. Han åbner døren ud til venteværelse, går ud UDEN at lukke døren og jeg får hilst pænt på både lokale skolelærere, købmanden og overboen – eller bevares, min livmoder og venusbjerg gjorde.

Nå, men hvorom alting er kommer Denzel efter nogle meget lange minutter og guider mig hen til tortur maskine. Jeg venter fortsat håbefuldt på Vibeke eller Ellen. De må være optaget et andet sted. Kommer nok lige om lidt. Og før jeg ved af det griber Denzel uden varsel om Connie, som var det en stor snasket Big Mac! Haps gewesen, lige ind i torturinstrument med babs. Jeg blev guidet i alskens stillinger, så Connie kunne få taget det aller bedste mugshot overhovedet. Mindede mig aller mest om en utrolig stress-fuld yoga time jeg engang fik mig selv forvildet ind til. Fandme overhovedet ikke afslappende, at skulle lave stillinger der hedder afslappet-måne, hilser-på-solen, katten og hunden. Der er INTET afslappende ved en afslappet-måne, skulle jeg lige hilse dig at sige! Det er kraftedeme da ikke meningen, at storetå på noget tidspunkt i livet, skal hilse på min pande, i en omvendt bro. Og NEJ jeg finder ikke ro og harmoni. Det tog I fra mig det sekund jeg trådte over dørtærsklen til dette Gudsforladte sted, I kalder for et fitness-center.

Tilbage til pointen: Da jeg står alle mest ubelejligt og ubehageligt, med Connie i tortur-maskine og Lone forskrækket i Denzels kæmpe hånd, trykker Denzel på knap. Stille og roligt ser jeg Connie blive trykket fladere og fladere. Det føltes som en kæmpe støvsuger der sugede alt elasticitet, gnist og sjæl ud af brysterne. Sgu’ da klart at brysterne hænger lidt med mulen, når man bliver ældre! Det er da sådan nogle som Denzel’s skyld! Jeg observerede Connie der blev fladere og fladere….og fladere. (Fik pludselig en ustyrlig lyst til pandekager). Jeg endte med at lave adskillige yoga-poseringer efter ordre fra Denzel: “Så tager du bare hagen lidt op”, “Så tager du bare skulderen tilbage”, “Så drejer du bare hoften lidt…lidt mere….lidt mere”, alt i mens Connie og Lone fik både Denzel og maskine at føle. Og “Bare og bare” er skisme da nemt nok for dig at sige, prøv du at lav en piruette, mens jeg holder dillermand i hånden.

Denzel: “Du skal også lige scannes inde ved siden af om 10 minutter. Du behøver ikke tage tøjet på igen, hvis du ikke gider”.

Øøh, jeg tror lige jeg gør det.

Denzel og hipster-Frans stod og nærstuderede billederne ude på gangen. Behøver jeg sige at det var en meget mærkelig fornemmelse? Hipster-Frans kom og sagde at billederne så flotte ud (!). Øh tak…eller noget. Han guidede mig ind i rummet ved siden af: “Så kan du bare lige vente på vores læge, der kommer lige om lidt. Bare tag tøjet af”. (Note to self: “Lige om lidt” i en læge verden betyder om fem-og-fucking-tyve-minutter. Tror jeg beholder tøjet på lidt endnu).

Og i øvrigt…JERES læge? Hvad fanden er du så? Elektrikeren? Portøren? Please, please, please kom nu med Vibeke eller Ellen! Det bankede på døren. Og ind trådte Olsen Bandens Benny-look-alike. Ingen Ellen. Ingen Vibeke. For helvede. Han gav mig hånden og bad mig tage overdelen af og lægge mig på briksen med armene under hovedet. “Nå, hvad laver du så til dagligt?” spurgte han, som en slags ice-breaker. Og umiddelbart tænkte jeg at jeg sgu plejer at blive tilbudt en kop kaffe og/eller en middag, inden jeg ligger sådan og bliver spurgt om sådanne spørgsmål. Har mænd ingen pli i dag? Endnu engang blev Connie og Lone befamlet af fremmedes hænder. Læge skønnede dog alt vel med dem begge. Og jeg gik der fra i hel stand, dog muligvis med en del mindre elastan i babs-værk end da jeg kom.

Er det nødvendigt at sige at jeg ikke umiddelbart magter tur hos gynækolog på tirsdag? Håber fandme det er en Vibeke.

Eller en Ellen.

Har du lyst kan du også læse nedenstående:

oktober

1: “…men mor, hvordan kom vi OP i din tissekone?”

2: “Lorte-nat. Bogstaveligt talt!”

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

22 Kommentarer

 • Reply
  Tina
  4. oktober 2015 at 20:03

  Jeg har helt ondt i maven af bare grin. Har været til mamografi flere gange. Jeg havde det præsis du du beskrev. Jeg havde en “Ellen” forklædt som bodegamama og hendes lidt uheldige lidt overvægtige søn:)
  Det er virkelig en mærkelig oplevelse!

  • Reply
   Lillemor
   5. oktober 2015 at 20:35

   Nå det er DÉR Ellen gemmer sig!! Men hvad søren lavede hendes søn der? Det kan jeg godt forstå var en mærkelig oplevelse!

 • Reply
  Cecilie
  4. oktober 2015 at 20:58

  Haha! Det er simpelthen for genialt!
  Har heldigvis aldrig været til mammografi, og nu håber jeg meget kraftigt at der opfindes en anden maskine det ikke giver pandekage lyster med mandligt tilbehør 😉
  Til gengæld havde jeg en ung lækker mandlig gynækolog som frisk spurgte ind til studie og fremtidsplaner, mens han havde hovedet der nede….!!

  • Reply
   Lillemor
   5. oktober 2015 at 20:33

   Jeg vil sgu nok alligevel hellere have en mandlig babsolog, end en mandlig gynækolog 🙂 Men dejligt at de kan få fokus lidt væk!! Kh Lillemor

 • Reply
  Elisabeth
  4. oktober 2015 at 21:15

  Der står æblekage ud af næsen på mig!!!! Fantastisk levende beskrivelse:)

  • Reply
   Lillemor
   5. oktober 2015 at 20:32

   Fedt!! Mission accomplished 🙂

 • Reply
  Jelena
  4. oktober 2015 at 22:00

  Genialt indlæg! 🙂 Jeg undrer mig over, at jeg aldrig har været til mamografi, på trods af, at jeg er 34, samtidigt med at jeg tænker, hvem jeg mon skal have fat i for at sikre mig en tid hos Denzel og Frans 😉

  • Reply
   Lillemor
   5. oktober 2015 at 20:32

   Når du når der til Jelena, så giv mig et kald, så skal jeg sætte dig i forbindelse med Denzel og Frans 🙂 Kys fra Lillemor

 • Reply
  Anna
  4. oktober 2015 at 22:23

  FUCK, det er sjovt!!!! Hahahaha!
  Men eeeh, hvorfor var du til undersøgelsen, når du er så ung? Troede først det var omkring 50-års alderen, at man blev kaldt ind?
  Nå, men anyways, så kan jeg da glæde mig til om 5-7 års tid…

  • Reply
   Lillemor
   5. oktober 2015 at 20:31

   Hvis lægen mener man liige skal et smut hen og undersøges, så bliver man inviteret ind før tid 🙂 Men ja ellers er det først når man bliver lidt ældre! Kh Lillemor

 • Reply
  Marianne
  5. oktober 2015 at 22:40

  Ligger nærmest ned i divaneseren og hulker højlydt af grin – Er helt vild med din blog da jeg oftest nærmest kvæles af latter – Elsker din syge form for humor og så hjælper det også gevaldigt at forstille sig dine beskrivelser – Keep on going du underskjønne quinde!

  • Reply
   Lillemor
   6. oktober 2015 at 12:26

   Ahrmen altså, det er da lige præcis beskeder som disse, der giver mig lyst til at sætte mig og skrible på computeren. TAK!

 • Reply
  Sigge
  6. oktober 2015 at 19:56

  Da jeg havde læst dit indlæg og sad småklukkende af grin og tænkte jeg måtte dele det med nogen – det er da for sjovt!!!
  Kigger på min kæreste og tænker han aldrig vil kunne se det sjove i det, og den ville dø lidt der….
  Arghhhh… så måtte vente helt til næste dag på job og dele det med “ligesindede” på job, og de kendte din blog og kunne grine med mig. FANTASTISK !!

  • Reply
   Lillemor
   7. oktober 2015 at 15:05

   Hvor er det dejligt at læse en besked som din Sigge! Tak! Det varmer at du havde lyst til at dele med andre og ligeledes, at de ligefrem kendte til min lille bitte blog. Tak!

 • Reply
  Fru Megethed
  8. oktober 2015 at 22:52

  Tak for smil på læben, må igen med din blog 🙂

  • Reply
   Lillemor
   13. oktober 2015 at 11:32

   Og tak for dejlig kommentar!

 • Reply
  Karen
  17. oktober 2016 at 6:56

  Jeg havde som ung en kollega, som var til hendes første mammografi. Det gjorde åbenbart så ondt at få dem i maskinen, at hun besvimede. Hun vågnede så op ved at der nu stod et helt hold omkring hende, mens hun jo stadig lå med blottet overparti. Hun var så faldet så uheldigt at hun havde forstuet foden. Det grinte vi meget af den sommer (nok mere os end hende)…

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:54

   Ha ha ej nej for fanden da! Hvor uheldig har man liv at være! Stakkels pige (også lidt sjovt).

 • Reply
  Ida Marie Tjell
  8. oktober 2017 at 19:54

  Tuuuusind tak for din blog. Sidder her og griner helt for mig selv i sofaen imens manden ser landskamp. Han spørger hvad jeg griner fjoget af, og jeg læser 2 linjer. Det var åbenbart nok til at løsrive ham helt fra kampen, for han griner smørret og jeg læser resten. Klasse underholdning 😄 Han har i øvrigt prøvet noget lignende med undersøgelse af testikler af en temmelig yndig ung kvindelig læge i en T-shirt, der snildt kunne have været en str. større, hvilket krævede stor koncentration fra hans side 😂

  • Reply
   Lillemor
   8. oktober 2017 at 21:17

   Ha ha ha hvor er det skægt 🙂 Dejligt at du kan lide at læse med og at du kan overtale selv manden til at lytte med!

 • Reply
  Anne
  3. januar 2019 at 21:47

  Tak for at min latter vækkede min trygt-sovende-på-mors mave 4mdr gamle baby.. har prøvet tortur maskinen i en alder af 30år og kan levende forestille mig scenariet.

  • Reply
   Lillemor
   7. januar 2019 at 6:44

   Oh, sorry not sorry 😜😂. Håber kødklumpen faldt i søvn igen. Og ja torrurmaskinen er lidt af en krabat!!

Svar