Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Gode råd

Er din kæreste også skide irriterende?

New_Doc_72_1

Det er jeg ret sikker på, at Lillefar synes jeg er nogle gange. Jeg kan åbenbart godt være en sån’ lidt irriterende kæreste…en torn i røven…en pestilens, bare for at nævne i flæng. Yep, I said it! Bevares, jeg er da ret sikker på at han også er ret pjattet med mig, eftersom han snart har spenderet otte år sammen med mig. Men jeg VED at jeg kan pisse ham noget så grueligt af. Eksempelvis ved jeg, at han åbenbart ikke er lige så pjattet som mig, med mine halvfjerds tusinde vatrondeller, der ligger og pryder landskabet her hjemme (turen til skraldespanden kan virke uoverkommelig lang efter endt brug! Er det ikke sandt?). Eller synes om den idé, at mine hår-nåle og hår-elastikker skal være let-tilgængelige og derfor ligger og pynter rundt omkring på hylder, reoler og…ja, egentlig bare samtlige vandrette flader i hele huset.

I starten af ethvert forhold, er alt jo som bekendt fryd og gammen og man er aldeles åben overfor partnerens mere “skæve” sider og tendenser. Efter nogle år: Not so much. Lad mig give et eksempel:

Then: “Nåhr hvor sødt at du trykker midt på tandpastatuben! Det beviser jo bare at du er den helt uafhængige og rebelske type. I love it!”

Now: “Hvad FANDEN laver du, din pikansjos!! Så tryk dog for helvede nede fra, så jeg ikke skal belemres med at spilde værdifulde sekunder på at rode bod på dit fjumreri!”

Ja – når den værste forelskelse har lagt sig og man sidder tilbage med dårlig ånde og hængepatter, så er der pludselig nogle ting der begynder at irriterer én ved sin partner. Ikke sandt?

Men – kære læser – som du ved har Lillemor jo svaret på det meste! – SÅ LYT NU GRUNDIGT EFTER!! Her kommer nemlig opskriften på, hvordan din og din partners røv-irriterende sider, kan trylles om til noget godt, sjovt og positivt! Å’det’ik’løgn’! Lillefar og jeg har gjort det – og det virker.

Here it goes:

Du og din partner skriver hver ca. 5 ting ned, der VIIIIREKLIG pisser jer af ved hinanden. Eksempel:

1. Vatrondeller über alles.

2. Tøj på sofa og stole.

3. Beskidt vasketøj alle andre steder end vasketøjskurven.

4. Tom toiletrulle OVEN på toiletspand og ikke NEDE i den dertil indrettede og meget smarte toiletspand.

5. Brugt service hist og pist.

(Ovenstående er naturligvis blot eksempler, som jeg selv har opdigtet……det har intet med virkeligheden at gøre……og er absolut ikke taget fra egen liste her i hjemmet……)


Derefter laver I følgende regler:

“Findes én af ovenstående ting, udløses en bøde på 10kr.”

Lillefar og jeg gjorde så det, at vi satte en lille post-it på “tingen” og skrev eksemplelvis:

“HA – 10kr sucker!!”

Der gik sport i det, fordi jeg jo fx godt kunne se på Lillefar, når han havde spottet noget der fra min side udløste en ‘bøde’. Så skyndte jeg mig at lede efter dét der udløste bøde, alt imens Lillefar løb hen og satte min bøde på tingen. Så i stedet for at blive sure på hinanden, blev det til lidt sjov og ballade. – Og en fandens masse penge i kassen, som vi senere hen brugte på en middag i byen.

Så hey – prøv det lige ik’? Måske det kunne hjælpe hjemme hos jer! Og fortæl mig så lige – hvad pisser dig aller mest af ved din partner??


Har du lyst kan du også læse nedenstående:

ABM_1445687812

1: Er du også til det dér morgenbolleri?

2: Jeg forstår godt at nogle går fra hinanden, når de får børn…

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply
  Nadja // drengemor.dk
  26. oktober 2015 at 17:25

  Ha ha ha ha ha 😀 Du er så genial!

  • Reply
   Lillemor
   26. oktober 2015 at 20:50

   Du er da sszød!

 • Reply
  Rikke
  26. oktober 2015 at 18:47

  Haha det lyder sjovt og egentlig genialt, men jeg ville nok hurtigt blive ruineret. Ligesom da vi fik vores første bil og jeg besluttede vi skulle betale 5kr hver gang vi tog bilen i dovenskab. Efter et par uger afskaffede jeg reglen (jeg kørte i den på arbejde hver dag, ups)

  • Reply
   Lillemor
   26. oktober 2015 at 20:49

   Så ville jeg sørme også blive fattig, hvis vi havde sådan en bil regel! Jeg tager bilen alle steder, hvis jeg kan komme til det!

 • Reply
  Fru Skov
  26. oktober 2015 at 21:08

  Haha, min mand og jeg grinte os gennem indlægget! 🙂 det der irriterer mig mest ved ham er, at Han smider beskidte sokker alle mulige steder.

  • Reply
   Lillemor
   27. oktober 2015 at 10:15

   Dejligt I sytes om det! I må til at lave nogle gode bøde regler, hvor beskidte sokker rundt omkring, er én af dem 🙂

 • Reply
  Rebecca
  26. oktober 2015 at 21:46

  haha….
  Min bedre halvdel herhjemme har en mani med at gemme de der blå plastik tandstikker med tandtråd – og det hele så han altid kan komme til en med det samme…. Jeg bliver lidt sindsyg hver gang jeg finder sådan en, det gør bare ingen ting for indretningen herhjemme

  • Reply
   Lillemor
   27. oktober 2015 at 10:14

   Ha ha, nej sådanne små dimser passer bare aldrig rigtig ind nogle steder!! Det er en oplagt bøde-regel!! I må på den 🙂

 • Reply
  Pernile
  5. september 2019 at 20:14

  Glemmekassen!!! Min kæreste havde da vi mødte hinanden kommenteret på hårnåle og elastikker og enlige sokker i sofaen…. en sag holdt han op! Jeg bemærkede ikke noget før det undrede mig st der ikke var en eneste hårelastik at opdrive på matriklen?! Jeg spørger om han har set nogle og han svarer som det mest naturlige JA! Kig i glemmekassen????? Han havde malet en brevordner rigtig fint og skrevet “glemmekasse” på den og gennem ugerne stoppet den med mine efterladenskaber uden brok og uden at kommentere på det overfor mig! Den stod i et skab i gangen og jeg havde ikke set den! Det er var et hit! Vi har ikke længere en glemmekasse men i stedet en skuffe hvor der i bunden er skrevet HER LIGGER ALLE DE TING DU IKKE KAN FINDE PERNILLE

  • Reply
   Lillemor
   7. september 2019 at 18:43

   Ha ha ha!! Jeg synes at det er en mega god idé!! Shout out til din kæreste 🙂

Svar