10 ting Ærlig snak Det shjaw!

10 facts om Lillemor…

ABM_1453633009-2

1. Om så hele menneskeligheden afhang af det, ville jeg ikke kunne holde liv i en plante eller en blomst. Den dør. Den lider en stille, langsom og tør død, alt imens den skriger på vand fra vindueskarmens varme. Jeg ved ikke hvad det er med mig…jeg ser en flot plante…jeg køber den…jeg lover mig selv, at den skal passes og plejes. Og efter noget tid, ser man pludseligt planten i øjnene og må konstatere, at den tilsyneladende ikke kan gå halvanden måned uden vand. Krævende lille bæst… 

2. Jeg er all in på netdating!! Eller altså: VAR all in. In all seriouszyloiness: Hvor SMART er det ikke lige, at man kan sidde der hjemme med hængerøv, dårlig ånde og mascara helt nede ved mundvigene og score!? Det var jo bl.a. sådan jeg fik Lillefar på krogen.

3. Jeg er fænomenal i et køkken. Fantastisk faktisk! Eller…Jeg ved i hvert fald hvordan de der basis køkkenelementer virker…eller…Jeg ved i hvert fald hvor de står! Okay, for at være helt ærlig, så administrerer jeg sådan ca. 3-4 retter og dem er jeg til gengæld også god til at lave. Eller…Lillefar har godt nok anbefalet mig at forsøge, at tilføje det krydderi der hedder “schmag”. Men jeg har aldrig hørt om det før. Er der nogle af jer der ved, hvor man kan købe det? Da jeg spurgte efter det i Føtex, kiggede de bare mærkeligt på mig. Fandme sidste gang jeg handler dér.

4. Men bøger er jeg filfløjtende god til at læse!! Eller…De første 100 sider glider skam rimeligt nemt ned. Hvis altså jeg lige får et par måneder til det. Faktum er nok, at jeg ikke er den helt store læsehest. Desværre! For når jeg endeligt en gang hvert andet år, VIRKELIG får læst en god bog, kan jeg jo sagtens mærke den fede følelse af, at have fordybet sig i et specifikt univers.

5. Det er kun ca. 5-6 år siden at det gik op for mig, at retten forloren hare ikke var…ja, hare. Og NEJ jeg har aldrig hørt om udtrykket “forlorne tænder”!

6. Jeg er fuldstændig besat af Wordfeud. Siden jeg blev introduceret for spillet for 4 år siden, har jeg spillet dagligt. Et lille morgenspil inden man vælter ud af sengen, et lille aftenspil inden man lukker øjnene og imiterer en hovedpine, eller når man fx sidder på toilettet og ikke ved hvad man skal bruge tiden på. Og ja, bevares, jeg er en ret dårlig taber! – Men til gengæld er jeg også en dårlig vinder!

7. Jeg tuder fortsat til stort set alle Disney film. Og det er altså ret så svært, at opretholde facaden som hardcore vestegnsmor med et iskoldt hjerte, når man begynder at tude, bare fordi at Ariel endelig bliver gift med sin Erik…..snøft!

8. Jeg er skrækslagen for bakterier!! Egentlig utroligt at jeg har det job som jeg har. Og det er sådan vanvittigt skrækslagen for bakterier. Mit værste mareridt er offentlige toiletter og SKAL jeg endelig absolut bruge et sådan, så er det med en halv rulle toiletpapir, fordelt på hele toiletbrættet, så Lillemor-numsen ikke kommer i kontakt med det frygtindgydende WC-helvede. Og at komme UD fra et offentligt toilet er næsten et lige så stort dilemma. Venter gerne på at andre kommer og åbner døren ude fra før jeg lister ud, så jeg slipper for at blive du’s med klamt håndtag. Bvadr! En årrække var vi en masse piger der troligt tog på Skanderborg Festival. Og det var en stående joke, at jeg et par gange om dagen desinficerede hele lejren (inklusiv beboere) med hånd-gel og deslige.

9. Det lykkedes mig at gå på gymnastik efterskole et helt år, uden så meget som at slå en kolbøtte.

10. For et par år siden besluttede jeg, at det var slut prut finale med gyserfilm. Specielt den slags med ånder. Var så træt af, at jeg skulle vække Lillefar om natten, hver gang jeg skulle på toilettet. Ene og alene pga frygten for, at én eller anden ville liste en motorsav op gennem toiletkummen og fræsere Lillemors baller i tusindvis af stykker. “Skat, skal vi se motorsavsmassakren? Den er baseret på virkelige hændelser?”. Øh, det må blive et tak, men nej tak!

Har du lyst, kan du også læse: “10 ting Lillemor simpelthen ikke fatter”

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  24. januar 2016 at 16:51

  jeg er helt med på den med bakterier. Det skulle forbydes at lave offentlige toiletdøre, som åbnes indad, så man ikke lige kan bruge en albue 🙂

 • Reply
  Mette
  24. januar 2016 at 19:10

  Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der stadig spiller wordfeud….

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  24. januar 2016 at 23:14

  YAY! En mere, der stadig spiller Wordfeud – jeg er 25 år, og for at vide at jeg er total outdated fordi, jeg “stadig er med på den der besse-dille”. Hvad er der galt med at have en indre krydsordspensionist? Bridgeblanding, gamle porcelænsfigurer og riglig brun sovs er også et hit – og slumre tæpper. Eller.. er det bare mig? B-)

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

 • Reply
  Cecilie
  30. januar 2016 at 18:38

  ahaha elsker det! kan følge dig på de fleste punkter. specielt bakterier og de gyser film der. Fuck altså, jeg føler mig som verdens største bangebuks når jeg har set en. Så har også taget beslutningen at droppe dem

  • Reply
   Lillemor
   2. februar 2016 at 13:03

   Det er jo slet ikke sjovt med de gyserfilm!! Jeg vil hellere se fil, der kan bringe et smil på mine læber! Eller…ja alt andet end gyserfilm 🙂

Svar