Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Når børn og deres mødre får et “Nej”.

untitled_artwork

Det sker forholdsvis ofte, at jeg som blogger bliver kontaktet af forskellige organisationer, i håb om at Lillemor kan være med til at sprede et specifikt budskab. Jeg er forholdsvis selektiv omkring den slags, idet bloggen jo gerne helst skal være et sted, der kan give dig et smil på læberne – og ikke være en reklamesøjle 😉 Dog er der nogle gange nogle ting hvor jeg tænker, at jeg med stolthed kan være med til, at sprede et budskab om noget specifikt.

Det her er én af de situationer…

Den frivillige organisation Projekt Q-værk, der skaber støttende netværk for- og mellem volds-udsatte kvinder og børn, arbejder hårdt på at åbne et netværkshus. Sagen er nemlig den at 54% af volds-udsatte kvinder, bliver afvist i døren når de henvender sig til krisecentrene. Ene og alene pga. pladsmangel. Et netværkshus kan være med til at give de afviste kvinder og børn den hjælp de behøver og give dem et netværk.

Hvem fanden vil ikke være med til at sætte fokus på det 😊

Lillemor vil i hvert fald gerne.

Projekt Q-værk har derfor arrangeret støttekoncerten “Connect” hvor kunstnerne Eirene, Kiss The Dirt, Penny Police og Roxy Jules kommer og spiller. Støttekoncerten er på lørdag d. 4. november i KPH VOLUMES rå lokaler. Koncerten starter klokken 20 og dørene åbner klokken 19. Pris: 80kr (+gebyr).

Billetter kan købes HER.

Alt overskuddet fra koncerten går til Projekt Q-værks arbejde med at etablere netværkshuset. Det er en mega vigtig sag og bonusinfo er, at der til koncerten naturligvis vil være kolde øl. Hvis ikke du har din lørdag fri, men alligevel har lyst til at støtte det gode projekt, så kan du klikke lige HER.

Er du selv blevet udsat for vold? Eller er du i tvivl om du er og om hvad vold kan indebære? Så få lidt viden om vold HER eller ring 93929003. Det samme er gældende såfremt du er pårørende.

Lad os være med til at skabe nogle netværk for de mange børn og deres mødre der ude.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar