Ærlig snak Gode råd

At dulle sig op til en fest…hvor man INGEN kender!

2016-01-28 14.27.06

I morges havde jeg langt lyst hår. Eller hår og hår…lad os kalde det for en fuglerede! Eller én stor vatrundel…i en sådan urin-gullig-med-et-strejf-af-neon-farve. Dog med et par centimeters Stryhns Baconpostej-farvet motorvej i ca. 3 centimeters bredde, jævnt fordelt over hele hovedbunden. Lad os bare sige det som det er: Håret havde bestemt set bedre dage. Før i tiden gik jeg til frisør ca. hver 3. måned. Nu: Not so much. Måske én gang årligt. (Jeg skyder skylden på børn og hus, der i den grad kan finde på ting og sager, som min jordemoder-løn skal gå til og som ikke inkluderer selvforplejning). Siden gymnasietiden er der kun én der har fået lov at ordne høstakken og tæmme Lillemor-lokkerne og det er Cecilie (som er på ovenstående billede!)…altså lige ud over mig selv, der ret forgæves forsøgte at lege hjemme frisør, for nogle måneder siden med en helfarve. Jer der følger mig på Instagram, kan måske huske mine live-update billeder fra gerningsstedet? Sgu ik’ den bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Og ca. én gang månedligt forsøger jeg også at overbevise mig selv om, at jeg da sagtens kan mestre en simpel studsning af pandehåret…..og bliver lige skuffet hver gang, da der går lige lovlig meget “det skæve tårn i Pisa” i den. Ikke desto mindre skulle dagen i dag være dagen, hvor jeg fik styr på lokkerne. Cecilie fra Crown Hair har haft motorsaven fremme og jeg er ret godt tilfreds med resultatet. Og jeg bliver nødt til lige at sige: hvis du også står og ligner Edward Saksehånd i albinoversion (eller blot trænger til en klipning!) så kan det altså godt betale sig, at søge lidt ud af byen. Jeg tager GERNE til Brøndby (hvor førnævnte salon ligger) og bruger lidt ekstra tid på transport, når jeg kan spare ca. 1000kr for klip og farve. Klip og fler-stribe farve i langt hår som mit, koster hos Crown Hair kun 1400kr. Men men men…hvis du ringer til Crown Hairtlf. 43441801 (eller bestiller via deres hjemmeside) og booker hos Cecilie, giver hun lige nu 25% på alt klip og farve, fra d.d. og februar måned ud! – Og dét mine damer, er skisme da et ret godt tilbud ik’? Bare husk at sig de gyldne ord via tlf (eller i kommentarfelt på hjemmesiden) når du bestiller: Lillemor! Så får du den fede rabat 🙂

Se mit hår fra i dag. Før og efter. Hvad synes du?

ABM_1453987737

ABM_1453987803

Sagen er nemlig den, at jeg skal til kæmpe festivitas på lørdag! ALENE!! Yup, kender ikke et øje…faktisk kender jeg kun de andre gæsters alias. Og for mange af de andre gæster, gør det samme sig nok gældende. Jeg skal nemlig til bloggerfest! BloggersDelight som er den webside jeg i sin tid klikkede ind på og opstartede denne blog, fylder nemlig 5 år. Og det fejrer de med kæmpe fest! I vær-fin-i-tøjet stil! Og jeg ser pisse meget frem til, at møde en masse af mine medbloggere og drikke rødvin i mængder grænsende til det upassende. Der kommer både mode-bloggere, paradise-bloggere, fitness-bloggere m.v. – men vigtigst af alt: mor-bloggere! Og det er jo så nok den kategori jeg hører til.

Det er fisfløjtende sådan en smule grænseoverskridende (på én eller anden facon) at skulle møde folk man ikke kender – men som man dog kender en smule alligevel, da jeg jo kender til deres blogs. Men jeg kender ikke DEM. De kender jo også Lillemor nogle af dem. Men ikke kvinden bag. Men jeg glæder mig! Selvom jeg dog er svært utilfreds med galla-temaet. Eller…jeg er nok bare ikke den helt store kjole-pige. Godt jeg har nogle veninder der kan komme mig til undsætning!! Min veninde fik kastet både råhvid blondekjole og palliet jakke i nakken på mig. Men det var som om at råhvid blondekjole, lidt gik ud i ét på en råhvid marmoreret Lillemor-krop. Not.a.pretty.sight. Så jeg tænker at jeg holder mig til den lille sorte, der trygt hænger inde i skabet og altid har min ryg. Den kan man altid regne med. Am I right or am I right!? Jeg lover at jeg nok skal smide en masse billeder op af festen (og kjolen) på søndag.

Hvis du også mest er til “den lille sorte” så har jeg fundet nogle ret fine nogle her (synes jeg selv!) og til billige penge!

2016-01-26 22.45.31

2016-01-26 22.44.27

1. Twist Front Midi Dress 349kr (klik HER) / 2. Strap Front Dress 379kr (klik HER) / 3. L/S Detailed Bodycon 429kr (klik HER) / 4. Lace Wrap Dress 303kr (klik HER) / 5. Scoop Back Sparkle Dress 379kr (klik HER) / 6. Bat Sleeve Wrap Dress 379kr (klik HER) / 7. Must Mangia Dress 349kr (klik HER)

De er alle fra Nelly.dk. Der er i øvrigt tale om affiliate links. Og hvad fittelifut betyder så dét? Det betyder at kjolen (hvis du køber én) koster det samme for dig, uanset om du køber det gennem mit link eller ej 🙂 Men at jeg får et par håndøre såfremt nogen køber gennem mit link. Så fik vi det på plads.

Men hey, kryds lige fingre for mig på lørdag ik´??

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Cana
  28. januar 2016 at 18:10

  Hey, hey, hey! Du kender da i hvert fald hende der, Mor Til To 😀

 • Reply
  Jelena
  29. januar 2016 at 8:34

  Jeg er heller ikke farlig, og jeg har allerede lovet dig en krammer 🙂 I øvrigt ved jeg endnu ikke, hvad jeg skal have på. Men jeg har jo masser af tid. Eller… 😉

 • Reply
  Meyermor
  29. januar 2016 at 18:47

  Jeg spiser børn til daglig… men skal nok love at opføre mig pænt! Amar HALSHUG! muaahhhahaha PS jeg aaaaaner ikke hvad tøj jeg kommer i og da jeg var til frisør i forrige uge, var det med den her på.. Hmmm jeg kan egentlig rigtig godt lide mit hår som det er nu.. kan du klippe det slidt? DET ku hun ! haha og det fortryder jeg så lidt nu når jeg ser din fine manke…selvom jeg nu er ret vild med de der naturlige bølger du fyrer op under på det første billede!

Svar