Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Gode råd Luk røven

Mande-influenza…EMERGENCY! CALL 911!!

2016-02-07 13.50.56-2

OPRÅB!

Det er nu vi må stå sammen. Stå sammen om at bekæmpe den berygtede og aldeles livstruende sygdom, der i disse dage hærger vores ganske danske land. Sygdommen der – modsat mange andre sygdomme – lammer sit offer og gør det hjælpeløs, selv med en krops-temperatur på kun 37,8 C. Man vil opleve, at kroppen afstår alle basale kropsfuntioner – det er et held at vejrtrækning hos den sygdomsramte overhovedet formår at bevares. Sygdommen hvor kun Playstation og cola kan hjælpe patienten, i dette yderst ondartede sygdomsforløb, hvor panik og sved er en selvfølgelighed. Et sygdomsforløb hvor det ikke er givent, at offeret vil være blandt os, når morgendagen oprinder.

Der er naturligvis tale om den ondartede og helt og aldeles gruopvækkende og skrækkelige:

MANDE-INFLUENZA

Og skulle det ske, at Gud den almægtige forbarmede sig over den sygdomsramte, er det dog bedst – og sikrest! – at forblive i hjemmet og være fritaget fra alle huslige pligter, i 3-4 dage efter umiddelbart ophør af symptomer…for hvis nu…hvis nu sygdommen skulle slå til igen. Dette lader dog til at være en selvfølge for netop denne patientgruppe, hvorfor der ikke umiddelbart kræves nogen form for overtale fra kvindelig partners side. Begrebet “mand-syg” bliver nu indført flere og flere steder på arbejdspladser rundt omkring i landet, på lige fod med “barn-syg” – naurligvis! Og det var da også på tide! Det kan ikke forventes, at ofrene kan klare sig selv. Ilt og drop i hjemmet kan komme på tale, blot til advarsel. Og der diskuteres i øvrigt blandt de dygtigste læger landet over, hvordan man bedst muligt kan hjælpe ofrene. En epidural bør som minimum komme på tale og ressourcer fra landets fødegange, bør prioriteres andetsteds. For alles skyld.

Jeg har atter spurgt et mandepanel om deres erfaring med den berygtede epidemi. Det har ikke været nemt for dem at stå frem…så hav respekt. Tak:

 • Navnet Man Flu kom jo til verden da videnskaben slog fast, at der var behov for at kunne skelne mellem light influenzaen som rammer kvinder og så den næsten dødelige Man Flu, som kun rigtige mænd overlever. Det faktum er der ikke mange kvinde der kender. Undertegnede kan naturligvis ikke arbejde – men godt spille lidt computer, selvom jeg er ramt. Jeg kan naturligvis heller ikke vaske tøj, lave mad eller rydde op – men godt svine hele hytten til og tømme “køleren”.
 • Jeg har prøvet tre mave operationen (sprængt blindtarm og to brok operationer) som gjorde FUCKING NAS… Men en omgang mande-influenza er fandme tæt på at ramme samme skala. Jeg er sat pænt meget ud af spil og mit Channing Tatum-look ryger sig en tur i den periode! Kan måske lige akkurat gå fra sengen og ind på sofaen, såfremt hjertestarteren står klar i stuen. Kan ikke aflevere børn, have sex (altså måske fra den éne retning til den anden kan komme på tale…), lave mad og gøre rent (…kan jeg faktisk aldrig) eller gå uden for en dør.
 • Konen siger at jeg bliver MEGET ynkelig når jeg er syg…det synes jeg dog ikke!! Men jeg er GAME OVER når jeg er syg og skal bare sove. Det ser vi dog forskelligt på her hjemme. Jeg kan ingenting når jeg er syg. 

TAK fordi I stod frem.

Denne video beskriver mande-influenza meget godt:

Hvor mange dødsofre denne ondartede epidemi vil tage med sig, kan vi kun gisne om…og nu: ét minuts stilhed.

………………tak.

Har du lyst kan du gå på opdagelse her: DE DER MÆND DÉR og bl.a. høre flere mande-statements!

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply
  Louise Overgaard
  7. februar 2016 at 14:55

  Vi er også ramt herhjemme på to fronter med både man-flu og child-flu. Mor er “kun” snottet og har ondt i halsen og nå ja er gravid i 33. uge (mindre detalje), så jeg overtager selvfølgelig al kærlig pasning og pleje

  • Reply
   Lillemor
   10. februar 2016 at 7:58

   Årh lyder ikke rart!! Det er SÅ hårdt når man er gravid. Bliver rart når de er raske igen så du kan kyle dem i børneinstitution og på arbejde igen og nyde den sidste barsels tid 🙂

 • Reply
  Rikke
  8. februar 2016 at 0:01

  You crack me up, HAHAHAHAHA! Genialt indlæg og et meget tiltrængt grin i et hus med en virus-ramt baby og en mand med forstuvet fod. Min egen sygdom og søvnbehov er lagt i skuffen – måske næste gang… Hvis ikke manden finder på noget andet dumt

  • Reply
   Lillemor
   10. februar 2016 at 7:57

   Åh åh forstuvet fod, så er han jo “handlingslammet”. Helt ærligt, hvad er det med de mænd 🙂 ? Håber du snart er helt oven på og kan agere super-mom igen! Kh Lillemor

 • Reply
  Anne W.
  8. februar 2016 at 17:01

  Dette er det bedste blogindlæg ever!!!!!!!!!!

  • Reply
   Lillemor
   10. februar 2016 at 7:55

   Og dette er den dejligste kommentar ever!! 🙂

 • Reply
  By NATJA
  10. februar 2016 at 15:14

  Hi hi det er helt fantastisk skrevet!!! Min mand lider hårdt af, at jeg som læge godt kan trumfe lidt igennem på hvor syg han faktisk er 😉
  Jeg har lige forsøgt at aflive 10 myter om influenza på min blog – måske din mand skulle læse det? Hvis han tør!
  Natja fra http://www.bynatja.dk

Svar