Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Jordemoder-ting Life of a mom Skrupskøre børn

Lillemors Best Nine (alternativ version)

img-20181231-153847-475.jpg

Jeg har prøvet at vende det der “Best Nine” koncept lidt på hovedet og derfor valgt at poste nogle billeder, der (vist) ikke har været på Instagram, men som lever i bedste velgående i min kamerarulle!

1: Shout out til gulerødder, der ligner enten en penis eller en penis af plastik (har jeg ladet mig fortælle….). Og jeg værdsætter hvert et øjeblik, jeg har kunne proppe selv samme i Lillefars madpakke. Der er ikke noget bedre end at forestille sig udtrykket i hans eller kollegaernes ansigt, når han hiver sådan en bandit frem!

2: Et billede af mine lår OG Kummefryseren på toilettet. Hvorfor er det at man aldrig kan sidde på toilettet, uden at mindst ét familiemedlem flytter ind?

3: Det kan godt være at “de” siger samsovning er the shit. Og Mandlen har også selv indført det her hjemme (det er nemlig ret misforstået at tro, at forældrene har noget som helst at skulle have sagt). Men det her billede er the real shit! Det ser oftest sådan her ud, når man som samsovningsforælder vågner. Efter at være blevet sparket i nyrerne x 257, vender samsovningsforælder (samsovnings offeret) sig nemlig om i sengen, så nyrerne skånes. Når man så vågner, er det oftest det her syn der møder én. Alle samsovnings med-ofre vil forstå.

4: Juleaften gjorde jeg klar til ris a la mande. Da jeg smuttede mandler, mødte jeg denne mandel. En mandel med skamlæber! Jeg ved ikke om det er en jordemoder ting, men jeg lagde det i hvert fald fluks ud i en jordemoder gruppe på Facebook og de kunne se det sjove.

5: Rødvin. Behøver jeg overhovedet at forklare?

6: Der er mange billeder af bloggere, der aldrig ser dagens lys. Her har jeg halvlukkede øjne og tenderer til let skelen. Og da ingen er perfekte (heller ikke bloggere, selvom det ofte er det perfekte glansbillede bloggere viser) skal I lige se det!

7: Endnu et glas rødvin. En mors bedste ven. Kaldes også: “MOR-BENZIN”.

8: Forleden knaldede jeg en hårkur i mit hår og en ansigtsmaske i fjæset. Og med lidt samme koncept som billede nummer 6, synes jeg bare lige I skulle se, hvordan bloggere OGSÅ ser ud.

9: Et baby-får der står på sin får-mor. Du har det slet ikke så hårdt…

Godt nytår ❤

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  venterpaavin
  1. januar 2019 at 11:33

  Godt nytår, Lillemor!

  • Reply
   Lillemor
   7. januar 2019 at 6:45

   Godt nytår!!! 🎉🎉

Svar