Ærlig snak Det shjaw! Gode råd

En juice-vinder (og en VIDEO af undertegnede i selskab med Lykkens Gudinde)

2016-03-27 13.51.54

Indlægget er (sjovt nok) stadig sponsoreret

Okay, lidt lang overskrift. Men altså, på denne højhellige søndag, skal der jo lidt til, at fange jeres opmærksomhed ik’? TAK TAK TAK for alle de sjove vittigheder/generel humor I diskede op med, som svar på denne konkurrence om en 3-dages juicekur fra Unplugged Juice. Jeg har virkelig moret mig – I er kraftstejleme vittige 🙂

Jeg har besluttet at lade min nye yndlings-nabo FyrstenogFruen være Lykkens Gudinde. For på trods af at jeg ofte poster små videoer på min Instagram profil @Lillemorblog, så fik jeg lige lidt præstationsangst her…og så er det jo godt, at kunne hive et andet bytte ind foran skærmen, som har mindst lige så meget kamera skræk som jeg selv. Men altså…man har vel sig selv nærmest ikke sandt?

So without further ado…

– kommer her en lille video, hvor der vil være lidt spas og gøgl – og vinderen udtrækkes 🙂

(OBS: Kommentarer på PC viser ældste kommentarer først, mens kommentarer på telefon viser nyeste kommentarer først! Det er desværre uden for min indflydelse, men i dette tilfælde er vinderen trukket ved hjælp fra telefon. Således talt fra nyeste kommentar, hen mod ældre.)

Jeg skriver også en direkte mail til vinderen senere i dag, når krapylerne sover 😉

2016-03-27 14.12.38

Tak for god ro og orden! Og hey, smid gerne lige en kommentar nedenfor, hvor I roser vores video-præstation til skyerne ik’? Vi har brug for lidt skulderklap. Og røvkeder du dig i dag, så slå vejen forbi nogle af mine tidligere yndlingsindlæg:

Når man bare gerne vil på toilettet…alene!!

eller

Av av den gjorde naller!! Vise ord fra en 3-årig:

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Silje
  27. marts 2016 at 16:30

  I ser pisse godt ud begge to!!! Man kan jo slet ikke se på jer at I har små børn…
  Hilsen hende med weekend-patter og mørke rander under øjnene 😜

 • Reply
  Kim
  27. marts 2016 at 17:30

  I er superlækre!

 • Reply
  Anne-Dorte
  27. marts 2016 at 19:52

  Virkelig flot klippet pandehår!

  PS.: send flere film!

 • Reply
  Påskeferien i ord og billeder | Fyrstenogfruen
  28. marts 2016 at 16:38

  […] leget med æg hos Lillemor […]

 • Reply
  Jelena
  30. marts 2016 at 11:19

  I er skønne!

Svar