10 ting Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

10 ting jeg har lært i april (med bl.a. en penis i panden)

New_Doc_97_1

1. At lære sin 4-årige datter at man IKKE må sige at andre mennesker er tykke, kan give bagslag…og resultere i langt værre alternative udtalelser. Eksempelvis hvis man er ude at køre på cykel med sin datter og hun råber (på yderst stille villavej): “SEEE MOOOOR. ER HENDE DÉR IKKE BARE FEEEEEEEED” og derefter hvisker: “Schyy…mor, ‘fed’ betyder tyk…schyyy. Ikke sig det til damen”. Men hey, man må gi’ hende dette: Hun sagde IKKE tyk. Måske du husker vores situation i Netto for noget tid siden, hvor hun meget venligt spurgte kasse-mand, hvorfor han mon var så tyk? Genlæs det HER hvis du lyster.

2. To ting der kan motivere én (læs: mig) til at løbe, er:

– Når Lillefar påpeger at det nyindkøbte løbetøj har ligget ubrugt i to måneder ogSTADIG har prisskilt på (ja ja, ro på…forventningens glæde du ved. Man SKAL jo ikke nødvendigvis svine det fine tøj til med det samme).

– At downloade løbeappen Zombies Run der kort sagt går ud på, at man med hørebøffer i ørerne, løber til lyden af glubske og sultne zombier. Så får man fandme benene på nakken, skulle jeg hilse at sige. Åh, jeg hader at løbe. Er jeg den eneste der synes, at det lyder mere indbydende at være udstyret med brækkede knæ og vandhanemave?

3. Som jeg skrev i det her indlæg om blogger-mobning, har jeg korresponderet en del med bloggerne Fyrsten&Fruen, Karmamilli, Iværksættermor og Tregdegrunde. Det endte så ud i en påskefrokost, hvor vi hver især kunne invitere én anden blogger med. Så vi endte i selskab med Voxtrup, Lortemor, Farudenfilter, Meyermor og Iben-Erica. Og lad mig bare sige det som det er. Voksne mennesker kan tale helt utrolig meget om genitalier. Og før jeg vidste af det, havde jeg en penis i panden. Det kan jo ske for selv en bedste…

2016-05-01 12.58.45

Det er mig med den ariske penis. Til højre har vi Nana Voxtrup, som også går under navnet Abudhabihausfrau på Instagram. Hun har det sorte bælte i penisser (men det ved I jo, hvis I følger med dér). Hun var den kreative bag hattene. Mon hendes penis var inspireret af mit penis-indlæg? Jeg tror det. “Congo” siger jeg bare…

Og her er vi i samlet flok.

2016-05-01 13.12.32

4. Jeg er blevet bedre (læs: har udviklet mere hjernekapacitet) gennem årene. Nu kan jeg bage en kaffe-kage, UDEN at holde folk vågne en hel uge efter indtagelse af et enkelt stykke kage. Flashback til for 5 år siden: Jeg havde bagt en brownie-kage hvor der stod: Der skal 1 dl kaffe i. Jeg hældte 1 dl espressopulver i. Hvordan kunne jeg vide, at det var tiltænkt i flydende form?

5. Jeg havde fødselsdag i april. Og det er ingen sag at blive 32 år. For med en røv som en 62 årig, hjernekapacitet som en 2 årig, temperament som en 4 årig, tøjstil som en 13 årig og en humor som en 16 årig (dreng) er min gennemsnitsalder vel kun sådan ca. 22. TA’ DEN EVOLUTION!!

6. Jeg er overhovedet ikke til samsovning. Af en eller anden grund, har menneskeungerne her hjemme ment, at de skulle bevæge deres korpus ind i smørhullet de fleste nætter i april. Og når man får langet flere flade, end Kessler kan nå at erhverve sig i en standard boksekamp, ens ansigt bliver brugt som hovedpude og der i søvne bliver danset riverdance på ens blære af to sæt børnefødder, er det ærlig talt ikke så attraktivt. Og forklar mig så lige: HVORDAN kan det være, at faderen har halvdelen af dobbeltsengen for sig selv, alt i mens moderen leger menneskelig magnet?

7. Amalie Szigethy følger åbentbart med her på bloggen. Som gravid (altså hende, ikke mig…) var hun glad for indlægget “Du ER en god mor! Lad ikke andre fortælle dig andet” som du kan læse HER. Hun spurgte om hun måtte reposte indlægget på hendes egen blog. Og det måtte hun (sgu) da godt. Læs det HER. Og er jeg den eneste der tænker: Det var da vist en direkte billet for Lillemor til Paradise Hotel anno 2017? Alle dem der stemmer for rækker hånden op?!

8. Lillefar viste mig en aften sin telefon og spurgte: “Har du prøvet det her spil? Det hedder Cooking Fever”. Det er et åndssvagt spil, hvor man er kok i forskellige restauranter. Så prøvede jeg det…og har spillet det hvert et ledigt sekund lige siden. Op i røven med TV-avisen, frokostpauser og samvær med Lillefar. Jeg har faktisk nogle hotdogs der skal serveres i en rygende fart, med eller uden ketchup. Har du et spil du er fuldstændig besat af? Siden en gammel veninde introducerede mig for Wordfeud i 2011 (ja, 2011!!) har jeg spillet det hver dag siden. Det er da irriterende. Jeg er i øvrigt en mega dårlig taber. Til gengæld er jeg også en dårlig vinder.

9. Babyer har et sprog!! Hvorfor fanden var der ikke nogle der fortalte mig det for hhv. 5 og 2 år siden! Den før-omtalte Karmamilli har informeret danskerne om de 5 lyde babyer laver og som betyder: sulten, træt, ondt i maven, ny ble/ny stilling og bøvs på vej. Det er mega smart synes jeg! Jeg mangler dog lyden for: Nu ligger jeg og passer mig selv mor, så kan du godt tage dig en kop kaffe og nappe et afsnit af The Kardashians!” Læs mere om lydene HER.

10. Jeg arrangerer ALDRIG MERE en date for Lillefar og jeg, hvor jeg skal have mit korpus 16 meter over jorden (flytur til Caribien undtaget). Efter rædselsdaten fra helvede, havde jeg blå mærker og havde ingen kræfter til at løfte armene i en uge. Lillemor, gentag efter mig: DU ER IKKE LARA CROFT. Læs mere om daten HER.

Vil du læse om de 10 ting jeg har lært i marts (…på den hårde måde) kan du klikke HER.

Las os håbe at maj bliver bedre…

 

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Anne Marie Eldrup
    1. maj 2016 at 18:21

    Plants vs Zombies – det mest vanedannende spil EVER !!
    Har stjålet rigtig mange år af mit liv…

Svar