Ærlig snak

Lad mig fortælle dig lidt om mig | Part 1

2016-05-23 10.52.11

Lad mig præsentere et: Jeg-går-tur-med-Børge-selfie. Ikke for meget smil, ikke for meget trutmund – dog lidt. A hvabehar’?!

Så for sørnsen, hvor er I bare mega seje!

Først: Jeg må indrømme at jeg efter jeg postede mit indlæg i går, hvor jeg opfordrede jer til, at smide nogle spørgsmål i min retning, var en smule nervøs for, om der overhovedet kom nogle 🙂 Men heldigvis gjorde der det og jeg glæder mig til at besvare hver og et!

Så lad os komme i gang!

Hvordan ville du beskrive den typiske læser af dine blog-indlæg? Altså, opsummeret i én person, hvordan tror du så dine læsere er? Jeg tror generelt at I er mødre med småbørn 🙂 Jeres profession tror jeg svinger meget – jeg tror det er en blandet landhandel. Men jeg tror at I er en skare af kvinder, der enten er meget ud-af-posen selv (ikke så meget pis og papir) ELLER alternativt godt kan lide at andre er det. I synes OGSÅ det kan være lidt af en rodebutik at have børn og kan godt lide, at der er nogle der sætter ord på det 😉 I kan godt lide, at man kalder en spade for en spade og en røv for en røv… Som vi siger på vestegnen. Eller…det gør vi ikke. Eller…NU gør vi. Ik? Og så er I vel generelt set et sted mellem 25-40 år. Og flotte (blink blink).

Hvor kommer dine børns kælenavne fra? Fødslen? Ja der er vist noget med, at jeg kalder dem for Kummefryseren og Mandlen. Det gør jeg nu ikke så meget her hjemme – endnu! (Måske jeg skulle starte?). Men ja, det er helt sikkert relateret til fødslen. Min datter tog sig ret god tid med at komme ud. 2 ½ døgn for at være præcis. Og hun stod fuldstændig, helt og aldeles på tværs med hovedet og kunne på ingen måde overtales, til at dreje hovedet til sin mors fordel (av). Så jeg tænker at det på mange måder, var fuldstændig som at skide en kummefryser. Da jeg fødte min søn, tog det kun 6 timer fra første ve. Og han stod lige som han skulle med sit hovede, så det var fuldstændig som at smutte en mandel.

Hvordan/hvornår finder du tid til at blogge, med familie og arbejde og alt det andet ved siden af? For at være helt ærlig, så er det faktisk også ret svært. Jeg gør ret meget ud af mine blog-indlæg (hellere kvalitet end kvantitet, ikke sandt?) og når jeg så har skrevet et indlæg og rettet det til 400 gange, så skal Lillefar tegne en tegning til. Først derefter kan jeg smide det ud til jer! Der ud over gør jeg det aldrig, når familien er hjemme. Der prioriterer jeg dem. Så jeg skriver vel ca. 2-3 indlæg om ugen. Heldigvis har jeg jo et job der giver mig mulighed for, at have fri i dagtiden ofte. Så jeg kan ofte sidde en ganske almindelig hverdag og skrive i dagtiden i ro og fred.

Er det ikke lidt dobbeltmoralsk, at hedde Lillemor og være 1,86cm høj? Jo, helt vildt! Det giver ingen mening. Ikke desto mindre så er jeg altid blevet kaldt Lillemor af Lillefar der hjemme 😉

Hvem er din yndlings Kardashian? Helt klart Khloé 🙂 Jeg har altid været fascineret af mennesker, der tør sige deres mening og ikke holder sig tilbage. Det er stærkt! Og så er hun pisse sjov.

Hvad tror du dine børn ender med at blive af profession? Min søn bliver helt sikkert håndværker! Han er åndssvagt fascineret af alt der larmer og bare glad for værktøj generelt. Lillefar er jo også håndværker så jeg er sikker på, at de nok sammen skal finde noget at skrue på i fremtiden. – og at det vil drive sønnike i samme spor. Min datter siger at hun vil være dronning…så det tænker jeg at hun bliver. Faktisk er hun lidt mere kringlet at finde ud af. Hun er ret intelligent, men også ret kreativ med hænderne. Så jeg er ret spændt på, hvilken retning hun vælger! Jeg opdaterer dig lige om 20 år ik? Lover du at blive hængende?

Ja Lillemor, nu må sandheden frem! Hvornår har du sidst slået græsplane? HAH, DET GJORDE JEG I WEEKENDEN!! Men bare rolig, det er vist kun 3. gang på de 4 år vi har boet her. Der kommer lissom altid en kop kaffe i vejen. Eller to. Og så er jeg overhovedet ikke have-menneske.

Hvad ville du svare Lillefar, hvis han fik lyst til at gå med små lyserøde underbukser? Vent…er det da ikke normalt? Det gør han da i forvejen. Han siger at alle mænd gør det?

Bliver ud aldrig træt af de mange nedskæringer i hospitalsvæsenet? Jo, jeg bliver åndssvag træt af det. Jeg bliver dårlig og provokeret af at høre på dumme politikere, der ikke anerkender travlheden. Jeg ved godt at pengene ikke hænger på træerne, men det lader til at politikerne ofte blot forsvarer sig med: “Forholdene har aldrig været bedre” end egentlig blot at kalde en spade for en spade og sige: “Der er ikke penge til det nu hvor vi lader Lars Lykke flyve dyrt og drikke rødvin på statens regning i stedet“.

Var det kærlighed ved første blik da du mødte din mand? Faktisk ja. Jeg havde datet sindssygt meget i den periode og kendte alle spillereglerne. Men da jeg var på min første date med Lillefar, tænkte jeg ‘ham her må ikke slippe væk’. Alle åndssvage krav og forventninger til en fyr, faldt til jorden. For han tog mig fuldstændig med storm. Jeg tænkte at jeg var fuldstændig ligeglad hvad han arbejde med, hvilken bil han kørte i, om han sov med strømperne på, om han boede i en fugtig ét-værelses i kælder plan eller havde røvet en bank. Jeg MÅTTE bare lære ham at kende og være sammen med ham. Så ja…det var vist kærlighed ved første blik!

Tju-hej hvor det går hva’? Jeg tænker at der kommer en part 2 i morgen – aftale? Og er du netop faldet over et spørgsmål eller andet du ønsker uddybet, så fyr endelig løs i kommentarfeltet herunder.

God dag!

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Christina
    25. maj 2016 at 8:38

    Du bruger meget humor på din blog. Gør du også det til daglig? Med dine venner? I dit parforhold?

Svar