Ærlig snak Svigermødre

Svigermødre… Suk #19

img-20190502-120517.jpg

Sidste gang jeg udgav et svigermor indlæg var tilbage i 2017! Jeg fik simpelthen så mange tåkrummende (…og sjove! Come on, det ER da lidt sjovt!) anekdoter, om svigermødre der ikke just har vist sig fra deres bedste side ?.

Mange tror fejlagtigt, at det er min egen kære svigermor jeg refererer til! Og det er det altså ikke, ha ha! Jeg har været ret heldig på svigermor fronten. Faktisk altid. Men hele idéen til disse indlæg kom sig af at jeg hørte et par af mine veninder, fortælle om deres oplevelser med deres svigermødre. Dog vil jeg sige at min egen svigermor engang har smidt en kommentar i min retning, hvor hun faktisk selv sagde: ”Det kan du bruge til din svigermor føljeton!”. Du kan finde den i #14. Kan du gætte hvilken det er? #Jegtageraldrigpåstrandenmedsvigermorigen.

Nå, men for nyligt vendte jeg emnet svigermødre på min instagram profil @lillemorblog (hvis ikke du allerede følger med dér, så hop lige ind og deltag i festen!) og jeg fik lynhurtigt smidt nogle nye anekdoter i min retning, som jeg nu vil dele med jer!

Here it goes!

Læs sidste indlæg om svigermødre HER (til sidst kommer du ned til #14 og kan læse min egen svigermors kommentar ?)

Få i øvrigt svigermor historierne kastet direkte i hovedet i fremtiden, ved at følge med på Lillemors sociale medier (omtalte jeg lige mig selv i tredje person? Ja, det gjorde jeg vist). Egne svigermor-historier kan sendes til mig som besked på min Facebook profil, på Instagram @lillemorblog eller på lillemorblog@gmail.com

Læste du i øvrigt det indlæg jeg udgav forleden om “De fire Mødregruppe-typer”? Du kan finde det HER.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Michelle
  2. maj 2019 at 23:20

  Første aften jeg mødte min (nu ex-) kærestes mor, da fortæller hun mig mens vi står og tager overtøj på for at tage hjem, at hun altså havde ammet sin søn til han var 6 år – alt imens hun stod og kyssede ham på munden og alle mulige andre steder. Wow, okay 😄

  (Folk styrer selv amning, ingen hate – Jeg blev bare chokeret over måden og tidspunktet det blev sagt) hahah

 • Reply
  Sara
  3. maj 2019 at 8:14

  Selvom min kæreste er 30 år og vi har to børn syr hans mor farvetråd i hans strømper så han eller jeg kan se hvilke der skal lægges sammen.
  Det er helt sorte eller helt hvide strømper og jeg har aldrig helt forstået ideen eller fået lov til at bryde dette særlige strømpebånd.

 • Reply
  Anne-Mette
  4. maj 2019 at 12:05

  Da min mand og jeg blev forældre for første gang, havde jeg lidt rigeligt på sidebenene, så jeg besluttede mig for at tabe mig (tabte 28 kg og blev en lille snack). Min svigermor kommenterede aldrig på mit vægttab indtil en dag, hvor hun hen over aftensmaden slynger ud; “hvor meget vejer du nu?”, jeg fortæller, at jeg vejer 65 kg, hvor hun udbryder; “nej det tror jeg simpelthen ikke på, du vejer jo ikke mindre end mig, gå lige ud på vægten og vej dig”. WTF 🤦🏼‍♀️😂😂😂 Det skal siges, at jeg er 179 cm, og hun 163cm og med gode dejlige former, som passer til hende. Min respons blev; “Jamen mange tak for dejlig mad, svigermor, nu tror jeg snart vi skal hjem!” Armen altså….

Svar