Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Bare lige en lille update…

ABM_1465748311

Okay, jeg må jo indrømme at det var pisse hamrende sjovt og at det sgu er ret fedt nogle gange, at skide højt og flot på middagslure og dagsrytmer (som jeg forleden skrev om HER). I dag tog vi til Color Run og det var en mega succes! På vej der til talte Lillefar og jeg om, at vi generelt er for dårlige til, at gøre brug af byens tilbud om lidt anderledes arrangementer. – Selvom man jo egentlig godt ved, at der er masser af tilbud derude. Så det var rart at prøve noget der var en smule anderledes!

Da vi ankom til Valbyparken, gik vi forbi et bord med guld- og sølv maling og tusser i alskens farver. Da vi fortalte Mandlen og Kummefryseren, at de kunne male og tegne på os og dem selv alt hvad de ville, gloede de lige en smule…SERIOUSLY? (De må da have tabt hovedet!) kunne man se de tænkte. Så Lillefar endte med guld-hår og lilla øjenbryn (gad vide hvad han havde gjort for at pisse dem af?) og jeg selv med sølv farvede bukser (hello Vanish!). Bliver nok pænt svært at overbevise dem om i morgen, at det altså IKKE er okay, at tegne på sig selv samt på alt inden for en radius af 500 meter.

Fint blev vi også dekoreret med gul, blå og pink farve, der livligt blev kastet i luften af de 7000 deltagere. Og afsted løb vi og det er saftsuseme lidt af en sag, med en to-årig på armen der har besluttet sig for, at hans mor og han selv lige præcis den dag, var én og samme person. Så stik lige Lillemor en klapsalve, ik’? Pænt svært at løbe 5km med kødklump på armen. 

Men fuckidifuck hvor de nød det. Vi mødte også Meyermor og vi fik udvekslet både jordemoder- og blogger historier (sgu’ da ret fedt at kunne med én og samme person!) og ja, snakken sneg sig også hen på tissemænd…hvordan ved jeg ikke. Skal man i grunden også have en årsag til det? Man er vel kvinde! Og er sikker på at Lillefar nogle gange tænker, at det sgu’ er et mærkeligt (blogger-) selskab jeg er kommet i. Jeg er jo fx også blevet medlem af en Diller-bande sammen med en masse andre blogger-trunter!! Se, det har jeg aldrig prøvet før.. Nævnte det i øvrigt i det her indlæg.

Nå, nok om tissemænd.

Eneste øv ting ved hele eventet var, at blå farve er tæt på umulig at få af, trods en temmelig ihærdig indsats. Så nu har vi alle blå plamager über alles!! Så da jeg var i Netto og handle var det tydeligt at flere tænkte, at jeg da måtte have fået et par på skrinet der hjemme. Så fik mange medfølende blikke…

“Nej nej, jeg har bare været til Color Run”

“…ja ja, så kalder vi det det!”

Men det kan i hvert fald anbefales! Så hvis du bor i Jylland bør du klart hive børnene med under armen og besøge Aalborg 27/8. Se evt mere info her.

Nu har Lillemor da fortjent et glas søndags rødvin ik? Det er jo søndag… Den helligste dag af alle. Jesus kunne også lide rødvin. Så jeg gør det nu mest for at hellige ham… Ikke for min egen skyld… Overhovedet…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar