Gode råd Life of a mom

Tips til nissedrillerier!

untitled-artwork-3.jpg

Er det bare mig der føler det som om, at det kun er to måneder siden, at vi rendte rundt i 30 graders varme og shorts? Vent lige…det var det jo også! Hello global opvarmning! Ikke desto mindre står julen nu for døren og i mange små hjem, er nisserne flyttet ind. Gavenisser, drillenisser, rødvinsnisser (hvis I møder sidstnævnte, må I gerne sende dem i min retning). Fælles for dem alle er at de godt må lave lidt løjer og spilopper. Og jeg vil derfor gerne dele lidt ud af de ting, som jeg nisserne har i sinde at lave af drillerier i år hjemme hos os. Måske I kan bruge det til inspiration, såfremt der også er flyttet en lille drillenisse ind hos jer?

♥  hæng underbukser på juletræet. Både fars, mors og børnenes. Det er med garanti noget, som børnene vil synes er morsomt.

♥ Hæld frugtfarve i mælken. Når mælken hældes over morgen havregrynene, eller i glasset til aftensmaden, kan jeg garantere store øjne hos familiens yngste medlemmer.

♥ Gem pebernødder under hovedpuden. En hurtig og nem måde at vise børnene, at nisserne har været på spil.

♥ Stik hver enkelt tandbørste ned i en flødebolle. Det gør ikke noget at man viser at nisserne, ud over at være kærlige (og måske kommer med gaver?), også kan drille lidt. For helt ærligt…kunne en mor nogensinde finde på at stikke en tandbørste ned i en flødebolle? PS! Det er selvfølgelig vigtigt at du gør din dydige pligt som mor og fjerner ALLE spor af flødebollerester. Så spis resten af flødebollerne selv! 

♥ Byt rundt på dynerne, mens børnene sover! Børnene vil med garanti finde det morsomt, at far pludselig sover med My Little Pony dyne og at voksendynen er havnet inde hos Lillebror.

♥ Klip lidt gran af juletræet og stik det i børnenes jakkelommer.

♥ Stil en skål med pebernødder/småkager på bordet og gør børnene opmærksomme på at dette er gjort. “Dem kan vi spise i morgen!”. Dagen efter, er det kun krummer fra kagerne der ligger i bunden af skålen. Resten har nissen spist (og moderen…)

♥ Pak børnenes skoletasker eller vinterstøvler ind i gavepapir. Børnene vil fra morgenstunden få smil på læberne, over de skøre ting som nissen finder på.

♥ Hæld sodavand i en tom mælkekarton og servér “mælk” til aftensmaden.

♥ Put ketchup eller remoulade i en brugt tandpasta tube. Mon ikke børnene vil gøre store øjne, når de skal børste deres tænder? 

♥ Dele af hjemmet og juletræet pyntes med toiletpapir. Et sandt drillenisse trick, som børnene sent vil glemme.

♥ Placér samtlige actionmænd/Barbiedukker/bamser og andet godtfolk ved spisebordet eller sofabordet og dæk op med pebernødder og saftevand. Børnene vil gøre store øjne når de vågner!

Der ud over har vi i de sidste 3-4 år gjort brug af appen Santa Spy Cam. Vi har stilt et lille overvågningskamera (læs: telefonen) op et specifikt sted i huset. Om morgenen kigger vi overvågningskameraet igennem og pludselig ser man en lille nisse liste ud af nissedøren, eller snige sig om bag husets kæledyr.

God fornøjelse!

Ps: Husker I indlægget “Man ved man er blevet mor når…”? Ellers kan du få et gensyn lige HER. ?

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Rikke
  4. december 2018 at 20:13

  Min kollega tippede om at dryppe et par dråber frugtfarve i børnenes kop om morgenen og så hælde alm mælk fra kartonen i. Det giver farvet mælk, men mælken der kommer ud af kartonen er hvid. Det skal jeg i hvert fald prøve 🎅🏻
  Kh Rikke

  • Reply
   Lillemor
   8. december 2018 at 12:01

   Hej Rikke! Tak for et mega godt tip!! Vi prøvede det her hjemme, med stor succes!

 • Reply
  Pauline
  5. december 2018 at 8:59

  Hvis man har børn, som sover rimeligt tungt (som jeg havde), kan man male overskæg på dem med en eyeliner. Hvis ikke de selv opdager det, siger man til dem: Nej, hvor har nissen drillet dig -prøv at se i spejlet! Jeg har også prøvet at tegne ansigter på tæerne med en sprittusch (det kan man også gøre på sig selv). Hele dagen havde børnene travlt med at fortælle alle omkring dem, hvor frække nisserne havde været.

  • Reply
   Lillemor
   8. december 2018 at 12:01

   Gud, det er en virkelig god idé!! Tak for tip 🙂

Svar