Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Lillemors dagbog #2

20161004_192510

  • Vågnede op i morges og eneste stemme i mit hoved var kaffe. Kaffe, kaffe, kaffe, kaffe, kaffe, kaffe, kaffe, kaffe… Jeg så godt at Lillefars, Kummefryserens og Mandlens munde bevægede sig… Men det eneste jeg hørte dem sige var: Kaffe. Senere gik det op for mig, at Mandlen egentlig bare prøvede at fortælle mig, at han havde lavet lort. Men hjernen hører vel bare hvad den vil høre. Ps: Jeg blev en meget lykkelig kvinde, da jeg endelig blev genforenet med mit livs kærlighed.
  • Jeg skulle på kursus i dag. En sød kollega spurgte ind til den substans, der (uden min viden) havde indtaget mit højre ærme. For at undersøge situationen nærmere, hidkaldte jeg mig straks, den velkendte og yderst brugbare mor-metode:

A’ HVA’?!

A: Afføring?

H: Havregrød?

V: Vandladning?

A: Andet?

Substandsen faldt ind under kategorien “andet”. Cadeau til børnene for, at kunne efterlade spor, trods utrolig kort tids samvær i morges. Hvordan gør de det??

  •  Har for tredje dag i træk gjort en veninde opmærksom på følgende:

20161004_192625

Tænker at der er en sandsynlighed for, at hun når at blive jævnt træt af mig, inden hun skal med mig til London om… Ja, 27 dage, 22 timer og 19 minutter…

  • Har muligvis byttet rundt på mine kontaktlinser i dag… Kan ikke se en skid. Og når man har minus en milliard på det ene øje og minus en trillard på det andet øje, bliver det til pænt dårlige navigeringsforhold gennem dagen.
  • Grinte en smule da jeg i det lokale supermarked spurgte Kummefryseren, hvad hun ville have til aftensmad og hun prompte råbte: GRIIIIIS!! (Stegt flæsk med persillesovs)
  • Ud fra supermarkedet kom vi og status er nu, at jeg har en bil der ligner Pablo Escobars hemmelige coke lager! Der er mel über ALLES.

20161004_192537

For helvede altså…

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar