Ærlig snak Life of a mom

Det her gør du ved mig… JA DIG!! (og en VIDEO med vinder)

2016-07-09 21.23.28


Video længere nede. Først lige lidt pladder 😉

Jeg ørlede ærlig talt lidt i min egen mund, da jeg som nybagt mor scrollede igennem de sociale medier og blev bombarderet med “Og så fik jeg da lige bagt boller til manden og babyen min, efter en lang og dejlig nat, hvor vi alle lå arm i arm. Og nu er vi lige vågnet kl. 8.30 (ja vi er tidligt oppe!). God dag!” – opdateringer konstant. Bevares, det kan da sagtens være at det er livet for mange nybagte mødre. Og det er da fantastisk! Det kan jeg såmænd sagtens unde andre. Og det mener jeg af hele mit hjerte. Det var bare ikke sådan for mig. Med en pige der brugte de første 2-3 måneder på kolik og en søn der har haft mellemørebetændelse flere gange end Snoop Dogg har tændt en joint, stod jeg et lidt andet sted. Jeg synes fandme ikke det var nemt. Vi havde fandme ikke nemme nætter. Og vores morgenboller havde for det meste udløbsdato et par dage inden vi fortærrede dem. MEN – min kærlighed til mine børn var (og er!) større end noget andet. En ting som de fleste mødre sikkert har til fælles, uanset om de er kommet nemt fra start eller ej.  Den ubetingede kærlighed. Jeg var egentlig bare ærgerlig over, at det var glansbillede-mor-rollen der altid blev vist. I blade og på sociale medier. Om livet som mor. Nybagt mor. Mor på barsel. For hvor var de mødre der turde sige: “Hold kæft hvor har det været en røvsyg nat. PS: Jeg har tre forskellige kropsvæsker på mit tøj lige nu. Gæt selv hvilke. PPS: Magter ikke at vaske det.”. IKKE at jeg synes vi kun skal dvæle ved det negative!! Slet ikke. Men lad os nu for filan da lade være med at lades som om, at det ikke eksisterer! Og det var præcis dét der gjorde, at jeg fik lyst til at starte denne blog op.

Dem der har fulgt med i noget tid er godt klar over, at jeg ikke skriver med de “negative briller” på. Jeg har måske stået i en situation jeg synes var skrækkelig i momentet – men MIN måde at fordøje det på, har været at tage: “Okay, se det fra den lyse side”-brillerne på. -At se det sjove i situationen – og forsøge at beskrive den. For jer 🙂 Så JEG kan vise JER at mødre også kan være ude at skide engang imellem. Og at man godt kan grine af det. Vise at I ikke er alene! At det dér forælderskab kan være pisse hårdt. OG dejligt på én og samme tid 😉 Specielt hvis man har rødvin nok på lager.

Igennem min tid som blogger har jeg fået SÅ mange søde beskeder fra jer. Beskeder hvor I beskriver, at det er rart at vide at “I ikke er alene”. Og ikke mindst at jeg har fået et smil frem på jeres læber. Jeg har fundet et par kommentarer frem:

2016-07-09 21.23.57(Kommentar til det her indlæg)


2016-07-09 21.22.53(Kommentar til det her indlæg)


2016-07-09 21.25.15(Kommentar til det her indlæg)


2016-07-09 21.26.14(Kommentar til det her indlæg).


I bund og grund vil jeg bare rigtig gerne lade jer vide, at jeg sætter stor pris på alle de kommentarer der kommer min vej. Jeg læser alle med stor fornøjelse. De gør mig helt oprigtigt glad! Tænk at min lille bitte blog kan gøre en forskel. Skabe et smil, et grin og endda en tåre (på den gode måde forhåbentlig). Det er jeg fandme glad for. Og jeg vil bare lige sige: I skide meget lige måde! For hver eneste gang I fortæller MIG, at JEG bekræfter JER i, at I er nogle gode forældre, føler JEG mig også som en lidt sejere forælder…giver det mening? For så må jeg jo gøre et eller andet rigtigt. I bund og grund prøver jeg bare at sige: Vi bekræfter nok bare hinanden 😉

Så en stor tak til jer. Det er så fedt når I sætter ord på de tanker, der strømmer gennem jeres hoveder når I har læst med.

Nå, nu skal jeg nok flette næbet, så vi kan få fundet en vinder af fribilletter til Knuthenborg 😉. Som altid har Lykkens Gudinde (Fyrstenogfruen) været behjælpelig. Og hendes pisse seje bror har hjulpet til – og uanset om du har deltaget i konkurrencen eller ej, er det altså en pisse sjov video 😊. Uh, og forresten: Er du ikke den heldige vinder, så er Fyrstenogfruen altså også igang med, at få en konkurrence stablet på benene. So stay tuned! 

Stort tillykke til Pernille! Jeg kontakter dig pr. mail snarest.

Hav en helt igennem fantastisk aften!

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Laura aka fruheron
  10. juli 2016 at 22:31

  Du beskriver så godt, hvorfor jeg følger netop dig – og ikke mindst bliver ved med at følge dig. Fordi du er bundærlig og ikke lægger fingre imellem – du beskriver moderskabet på godt og ondt og med masser af humor. Har gennem tiden skrottet flere andre mommybloggers, som startede fint, men efterhånden gik der for meget glansbillede og politisk korrekte indlæg i den, og så bliver det altså uinteressant for mig. Men du er alt andet end uinteressant, fordi du er lige så uperfekt som mig og størstedelen af alle andre. Og så skriver du fantastisk, og jeg elsker sin humor! Thumbs up og klask til dig ❤️

 • Reply
  Sebrina
  10. juli 2016 at 22:44

  Jeg har ikke deltaget i konkurrencen men den video er da så genial! og altså vil da også bare benytte lejligheden til at sige at jeg elsker at følge med herinde 😉

 • Reply
  Line // mad-til.mor.dk
  11. juli 2016 at 11:50

  Jeg ELSKER også dine indlæg – både her og på Snap. Tak for mange gode grin over ofte genkendelige situationer, som du beskriver formidabelt😀 Jeg er stået på for relativt nylig og fandt din blog en nat, hvor jeg marathon-ammede et spædbarn. Efterfølgende brugte jeg timer på at trawle igennem dine indlæg og pludselig var det ikke så slemt, når ungen ville have mad midt om natten😉(eller jo – det var stadig ret slemt… men mere tåleligt, dog)

 • Reply
  Tine
  11. juli 2016 at 20:12

  Åh jeg havde det på samme måde. De første tre måneder som min søn KUN på mig. Så 6 måneder ved siden af mig og 3 måneder ved siden af min mor. Men det er først nu hvor han er 15 måneder at han sover ordenligt. Og jeg har stadig dagligt minimum 2 kropsvæsker på mit tøj 😂

 • Reply
  Pernille
  12. juli 2016 at 8:04

  Iih jeg tror næsten det er mig der har vundet, det er første gang det nogensinde er sket. Hvis det nu er mig, kan jeg evt. få dig til at sende mail inden torsdag, jeg er nemlig på ferie her på Lolland i denne uge, så det passer helt perfekt med et besøg til knuthenborg.
  Jeg er relativ ny læser herinde, men vil stemme i med de andre og sige at det her er et af mine favoritsteder at læse. Jeg griner ofte højlydt og har ofte genfortalt dine indlæg til min mand, da de virkelig godt beskriver de irriterende/sjove/komiske øjeblikke man oplever med børn, og min mand kunne medfølgende nikke til din beretning om, hvordan du fik spoleret dit frieri (tillykke, altså med frieri). Jeg tror ikke jeg spolerede mit eget, men det er vist meget svært lige at finde det rette øjeblik, så han måtte også fri en alm søndag aften midt i aftensmaden, og det var også ret perfekt.
  Så ja forsæt endelig med at skrive, jeg læser med.

 • Reply
  Dorte
  21. juli 2016 at 20:31

  Det er specielt at åbne dine fantastiske blog og se min kommentar tone frem som det første (først troede jeg det var et reklamestunt 😁) jeg kan ikke sige andet end lige over! Kh mig, der gør klar til en ond gang kemo i morgen.

Svar