Fruen og Lillemor

Fruen og Lillemor #1 (ucensureret fra Vestegnen)

IMG-20160802-WA0004(ja ja, billedet er et screenshot fra vores video! Og TRO MIG, det var det bedste screenshot ud af de 857 Fruen og jeg tog tilsammen. Fruen valgte billedet – hun mener vi ser “kloge” ud…den lader vi lige stå et øjeblik.)

For en måneds tid siden fik jeg pludselig en genial idé (ja altså, synes jeg selv!). Hurtigt kastede jeg idéen i Elisabeths retning og hun var heldigvis god til at supplere og før vi vidste af det, havde vi sammen brygget idéen, for en lille ny onsdags tradition. Nemlig en lille onsdags-video-blog (jeg NÆGTER at kalde det vlog, det lyder fandme fesent) hvor vi SAMMEN stiller op og gør os selv til grin. Idéen er egentlig kort og godt, at vi filmer nogle (korte!) videoer. I disse debatterer vi et givent emne som DU finder interessant, eller svarer på nogle spørgsmål DU stiller os. Du er således bossen og vi står ydmygt til rådighed. DET BLIR’ DA SKIDE SJOVT, IK’? 🙂

Hov, i stedet for at skrive så meget, kan jeg jo i stedet opfordre dig til, at kigge på vores aller første video lige her nedenfor 😉

Og nu til billederne som vi omtalte i videoen:

2016-08-01 21.31.34

2016-08-01 21.30.48

Hvad synes du?

[poll id=”3″]

Kom gerne med dit besyv OG kom med idéer til (nedenfor i kommentarfeltet), hvad vi skal snakke om de næste maaaange onsdage! Håber du vil lege med!

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Camilla F
  3. august 2016 at 15:44

  Super skøn ide I har fået!
  Jeg synes I skulle diskutere hentetider i vuggestue og børnehave. Har været pædagog i mange år og synes der er sket en ændring over mod en nu uskreven regl om at alle børn helst skal hentes inden kl 16 (selvom institutionen først lukker kl 17).Jeg henter også altid mine egne børn før 16, men synes som faktisk det er enormt ærgerligt, at mange forældre virker pressede over denne uskrevne regl. De unger der er der til 17 er jo glade og velfungerende børn, men jeg oplever, at 7-17 børn ikke er ønskværdigt blandt forældre.
  Jeg har altid som pædagog mebt at de børn, der mødte ind før klokken 8 fik de bedste legerelationer i løbet af dagen, men totalt dobbeltmoralsk er mine egne børn aldrig blevet afleveret før 8.15, fordi de jo skulle have lov til de rolige morgener hjemme.
  Synes det vil være spændende at høre jeres input om hente-bringe tider og de uskrevne regler…
  Kh Camilla

  • Reply
   Jannie
   3. august 2016 at 17:49

   Det vil jeg gerne høre mere om! Synes selv det er svært, vores er der 7-16 fordi vi begge har alm kontorarbejdstider og transporttid, oplever at vores er der lang tid i forholde til de fleste andre børn…

 • Reply
  Ismutter
  3. august 2016 at 15:50

  Love it 🙂 Jeg vil gerne vide om I foretrækker blonde eller bomuld og om jeres børn generelt får mange chips? Og så vil jeg gerne vide hvad I stiller op med dræbersnegle og om glidecreme er en dødssynd på vestegnen. På forhud tak 🙂

 • Reply
  Hende Karmamilli dér
  4. august 2016 at 0:27

  JEG ER FAN! FAN! Blev der sagt! Nu selvudnævnt fast onsdagsfølger. Og mandag og tirsdag og torsdag…og…. You Got it! Right? Og fortæl så lige jeres bud på hvad man får ud af at være på Snapchat? Og ig? Måske en slags sammenligningsdiskussion? Ellers drikker jeg jer bare fulde en dag, og så napper vi den dér! Bottomline er. Det jeg prøver at sige er. Jeg glæder mig til næste onsdag. I har så meget fat i den lange ende dér!!! Hold ved damer! Klap i måsen fra mig!👏💪👍

 • Reply
  Trine MK
  4. august 2016 at 11:02

  Hvilke vine drikker i? Hvad kan i anbefale?

  • Reply
   Lillemor
   7. august 2016 at 20:07

   Jeg ved ikke hvorfor, men jeg køber næsten altid vine fra Chile?

Svar