Fruen og Lillemor

Fruen og Lillemor featuring Miriam

20161006_150842

Som en lille teaser, får du sgu lige det her billede:

20161006_165134

Hva’ siger du så 🙂 ? Det er ikke lort…bare rolig. Men kig lige med nedenfor, ik? Så bliver du klogere.

Elisabeth og jeg er jo mødre – hvis det skulle være gået nogens næse forbi.  Og det sker at vi i ny og næ, kommer ind på dét dersens emne; forælderskab. Bare engang imellem altså… Måske du har luret det, hvis du har fulgt med i nogle af vores videoer, hvor vi besvarer spørgsmål fra andre forældre (se oversigt over alle videoer HER). Men så var det at vi tænkte: hvad med de kvinder på vores alder som IKKE har børn og som – vigtigst af alt – måske ikke engang på nuværende tidspunkt ønsker at komme i besiddelse af de små, fedtede, højtråbende og altid vågne bæster!? Så derfor tænkte vi: Lad os da spørge sådan én! (Altså en kvinde på vores alder. Ikke et af de små, fedtede, højtråbende og altid vågne bæster).

Miriam.

Jeg nægter at lave en introduktion for denne kvinde, for hvis ikke du kender til hende, så er du dårligt (blogger-)opdraget 😉 ! Det er ikke nogen hemmelighed, at Miriam er single. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at hun har en kat der hedder Frank. Og det er bestemt heller ikke nogen hemmelighed, at Miriam ikke sådan umiddelbart er skruk. Faktisk vil hun måske hellere bytte ethvert barn væk, til fordel for 2 bøtter Ben&Jerrys. Men lad nu det ligge…for hey, vi ved jo godt alle sammen, at hun unægteligt ender som mommy-blogger en dag alligevel, ik? Alle bloggeres endegyldige skæbne (de ved det, vi ved det…ikke sandt?).

(Kom nu for helvede til pointen Lillemor!!)

Ja ja, slap af! Den kommer nu: Vi havde inviteret Miriam til Vestegnen. Og hun havde en jordbærtærte med under armen som jeg måske/måske ikke havde presset hende til at tage med, og vi hyggede os med morgenmad og lidt sludder. Og vi har selvfølgelig filmet det! Så jeg vil nu præsentere intet mindre end 3 videoer for jer! Video 1: En lille hygge-sludder og en præsentation af Miriam! Vi stiller hende et par spørgsmål, som nogle af jer kom med, på min Instagram profil (@lillemorblog). 2: Elisabeth og jeg laver den ultimative mor-test på Miriam. Og ja, bedøm selv hvordan det gik 🙂 . Sidst men ikke mindst, laver vi en lille bitte test på Miriam for at se, hvilken kat…egori hun falder ind i. Kig med!

Video 1:

Video 2:

Video 3:

Tak til Miriam for den store tålmodighed!

Og HER er indlægget omkring den stakkels kat, der blev kidnappet af Miriam. En eller anden, kontakt Kattens Værns STRAKS!! Og så var der hendes Shhh…indlæg med en masse hemmeligheder indsendt fra læserne 😉 Se nyeste indlæg HER.

Hav en pisse vidunderlig aften!

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Anna
    6. oktober 2016 at 22:38

    I er altså ret sjove, allesammen! 😀

Svar