Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom

I dag har jeg tisset på min telefon…

tmp_30180-unnamed-1281584258

Jeg skulle ud af døren. Jeg tænkte: “Lillemor, din bækkenbund er ikke hvad den har været” og sendte i den forbindelse en kærlig tanke, til Kummefryseren og Mandlen. “Gå du lige ud og knib en tissetår inden du smutter, så der ikke kommer nogle ulykker på vejen.” Jeg placerede rumpætten på det hvide porcelæn og lyttede til Lillefar, der tømte opvaskemaskinen på den anden side af væggen. Pludselig hørte jeg et ordentligt KLONG. Jeg spejdede til begge sider af toilettet. Intet var røget ned på gulvet. Og hvad skulle det i øvrigt også være? Eneste forklaring måtte være, at Lillefar var noget voldsom, med at sætte porcelænet på plads. Men okay, han er jo også en stor håndvæker på 194cm, som spiser sådan nogle som mig til morgenmad.

Så Lillemor tissede… Og tissede… Og tissede. Og så rejste hun sig op, spejdede i kummen (hvorfor gør man egentlig det?) og så til sin gru… :

Ét styk hvid smartphone, pænt dækket til af Lillemors affaldsstoffer. Havde tilsyneladende haft telefon i cowboybuksens baglomme. Tak for lort baglomme-uden-funktion.

“NEEEEEEJ” råbte jeg. “Fuck fuck fuck fuck fuck”. Lillemor måtte tænke hurtigt. For hvad gør man lige i sådan en situation? Vasker man fingre først? Eller tænker man: GENOPLIVNING ASAP??! Lillemor kom hurtigt i tanke om, at hun var en kæmpe idiot, der ikke havde fået gemt noget som helst på sin telefon og fiskede sin telefon op med klør fem med det vuns. Jo hun gjorde. Panikvaskede derefter sine hænder og derefter urinindsmurt smartphone, der pludselig havde mistet sin smart-ness (vores forhold – om end vi har været tæt – vil aldrig rigtig blive det samme igen, tænker jeg).

Lillefar hjalp hurtigt med at få sim-kort ud af urin-befængt-telefon. Og endnu et ildfast fad, er ofret til fordel for ét af hjemmets beboers tis. Det er åbenbart noget vi (jeg) gør os i her hjemme. Læs mere om det i dette indlæg, hvor jeg ofrede lasagnefadet, til fordel for en urinprøve (Lillefar og læge mente det var en smule mærkeligt). Men ja, nu ligger smartphone i ris. I et ildfast fad. De kloge siger at det hjælper. Så send den lige en tanke i din aftenbøn, ik’?

Og nu vi er ved toilet-emnet, så kan du læse mit indlæg “Når man bare gerne vil på toilettet…alene!!” indlæg HER.

KH lillemor… Nu uden telefon. Glæder mig i øvrigt til at vise dig Fruen og Lillemors videoer i morgen 🙂

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  9. august 2016 at 14:05

  Ja, der er i sandheder mange måder at aflive sin smartphone på! For mit eget vedkommende præsterede jeg igår at gøre et helhjertet forsøg på samme ved at lade den flyve ud af tasken og efterfølgende køre den over på cykel . Dette skete EFTER at jeg havde lånt mit cover til min søn, fordi jeg vurderede, at der var klart større risiko for at han smadrede sin telefon end at jeg smadrede min. Min telefon er tilsyneladende til alt held udstyret med en art skytsengel, og slap med lidt små-knubs.
  I øvrigt, hvis man overvander sin telefon (desuagtet måden, det være sig toilet, whatever) kan jeg også anbefale de dersens silikoneposer der følger med, når man køber tasker og sko. De udretter mirakler, siges der….

  • Reply
   Lillemor
   9. august 2016 at 22:13

   Det ldyer godt nok også som om, at den tlf har været udsat for meget 🙂 Jeg synes min telefons skytsengel stikker mig langefingeren. Kunne godt have brugt den i de her dage op til mit bryllup!

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  9. august 2016 at 15:49

  Haha, uuups. Men husk: Det er den slags bakterielle hændelser, der styrker immunforsvaret 😅

  • Reply
   Lillemor
   9. august 2016 at 22:13

   Du har ret!! Måske jeg bare skulle have givet den mund-til-mund med det samme 🙂

 • Reply
  Randi
  9. august 2016 at 18:37

  Det med ris virker – herhjemme kommer vi ris og tlf i en frysepose som skal være lukket tæt et døgns tid – har genoplivet tlf to gange på den måde (hvor mindst en af gangene skyldes samme stunt som du har lavet). Håber den vil virke igen.

  • Reply
   Lillemor
   9. august 2016 at 22:12

   Hej Randi! Min telefon ligger i ris as we speak 🙂 Men det med fryseposen giver ingen mening. Er det ikke meningen at man skal have fugten UD fra telefonen? Jeg tænker at posen holder på fugten?

 • Reply
  Mikala
  10. august 2016 at 14:02

  Jeg har også genoplivet våd telefon med samme metode, det virker! Og selvom jeg dog ikke nåede at tisse på min, så har jeg også lært på den hårde måde, at telefonen ikke skal i baglommen – i hvert fald kun når man er sikker på at huske den er der! 😝

  • Reply
   Lillemor
   10. august 2016 at 17:52

   Liiige præcis 🙂 Men godt trick IKKE at tisse på telefonen!! 🙂

Svar