Ærlig snak Svigermødre

Svigermødre… Suk #4

Jeg tænker at det da egentlig er gået hen og blevet en meget hyggelig lørdags tradition, det der med svigermødrene ik’? Men som en (svigermor) skrev en dag som kommentar, så skal vi huske på, at vi en dag selv er en eller andens svigermor. Og det har hun jo ret i! Men skal vi så ikke satse på, at vi husker på nogle af nedenstående kommentarer, så vi IKKE gentager succesen! Jeg ved ikke med jer, men jeg krummer mest tæer over nr. 5!

abm_1478417962abm_1476878216abm_1477160501abm_1478433575abm_1478434298

Læs sidste uges svigermor-indlæg HER. Og sidder du med en lignende historie/kommentar du gerne vil dele, så send mig endelig en besked på min Facebook side, på Instagram eller på mail: Jordemodertina@gmail.com.

Og hvis du kunne være interesseret i, at læse lidt om de dersens børnebørn de får, så kig med HER.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Randi
  12. november 2016 at 7:45

  Ja, det var mig, der kom men den lille bemærkning i sidste uge – den med at de fleste svigerdøtre jo en skønne dag selv bliver svigermødre. Men jeg må indrømme, at det er nogle grelle eksempler, der kommer frem her. Det er jo dybt beskæmmende for os svigermødre, hvis vi allesammen fremstår som sådan nogle harper. Måske kunne du overveje på et tidspunkt at bringe et indlæg om søde svigermødre – hvis de altså er til at finde 🙂 Selv om det selvfølgelig ikke er nær så sjovt 😉

  • Reply
   Lillemor
   12. november 2016 at 8:15

   Kære Randi! Hele den her føljeton tog faktisk udgangspunkt i et indlæg om min svigermor… Som er helt igennem fantastisk! Faktisk har jeg altid kun haft søde svigermødre. Så jeg er godt tilfreds og har aldrig oplevet noget negativt. Nu ved jeg ikke om det kun er svigermor indlæggene du læser med på her på bloggen 😉 så måske du ikke har læst det? Men jeg forsøger altid at skrive noget man kan grine af. Så om end jeg er sikker på, at man kunne lave dobbelt så mange indlæg om søde og fantastiske svigermødre, så er det altså ikke her på bloggen, at sådan en føljeton vil stadfæste sig 🙂 Kh Lillemor

   • Reply
    Randi
    12. november 2016 at 8:35

    Jeg er med på, at det er humoren, det er fremherskende her på bloggen, og det er jeg faktisk også ret vild med 🙂 Jeg er ny læser på bloggen og har endnu ikke læst alle gamle indlæg, men vil da fluks læse om din (søde) svigermor 🙂

 • Reply
  Gitte
  12. november 2016 at 12:54

  Jeg læser altid de her indlæg og sidder også og gnægge over dem. Men de giver mig også et lille stik i hjertet. Jeg mistede min svigermor for 14 år siden, da min mand og jeg havde været kærester i 1,5 år. Jeg nåede at få et godt og tæt forhold til hende. Der går ikke en dag, hvor hun ikke er savnet , men mest af alt er jeg ærgerlig over at hun ikke nåede at se vores tre guldklumper. Jeg ved at hun ville have været en fantastisk farmor.
  God weekend.

 • Reply
  Anette
  21. januar 2017 at 13:31

  Den med allergi en har jeg prøvet… det skulle ikke sjovt. Så selv om 5 er slem, så finder jeg tilsidesættelse af helbred værst.

Svar