Ærlig snak Life of a mom

Mine alternative ‘best nine’

Jeg vil nødigt lyde som om, at jeg har hovedet oppe i røven. Men det sker, at os “influentere” får beskeder og kommentarer, hvor vi hyldes for vores glatte hud og kønne øjne. Vores glatte hud hedder “Paris” filter. Vores klare øjne skyldes højst sandsynligt bare tåre i øjnene, som resultat af at vi forsøger at få taget et godt billede, lige efter én af vores børn har sparket os i binyren. Lige pt har jeg en udefiner bar indtørret masse på mit ene bukseben. Det er højst sandsynligt én eller anden kropsvæske fra Mandlen, som jeg har leget med hele dagen. Min pointe er: Alle os “influentere” er faktisk fuldstændig lige som alle jer! Hverken værre eller bedre! Derfor vil jeg gerne vise jer mine uperfekte og alternative “Best Nine”. En sød og velmenende følger skrev nemlig til mig forleden: “Gid jeg var så fotogen som dig”. Well… I dømmer bare selv!

Så hvis I ser nogle “Best Nine” billeder med Kähler vaser eller Musselmalet mønster, så husk på, at der med garanti ligger indtørret mælk på bordet under den fine vase, og at der bliver råbt: “Mor, må jeg gerne prøve at tænde ild til katten?” gennem huset, mens billedet bliver taget (true story fra min dag i dag). Så enten er I lige så uperfekte som os, eller også er vi lige så perfekte som jer. I vælger selv .

Sidste år skrev jeg lidt om Nytårsforsæt for mødre. Læs det HER hvis I har lyst!

❤

️ Klask fra Lillemor

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Tania
  4. januar 2020 at 16:43

  Gid jeg var så fotogen som dig?

  • Reply
   Lillemor
   4. januar 2020 at 19:56

   Ha ha, ja der er lidt at leve op til!!

Svar