Ærlig snak Gode råd

Jeg vil gerne giftes igen, tak!

2

Hold nu kæft, hvor har det bare været verdens fedeste weekend. Jeg er fuldstændig høj på lykke, rødvin og godt humør! Som jeg skrev i fredags (læs det HER) blev Lillefar sendt hjem til svigermor med begge børn, alt imens jeg fik huset invaderet af de dejligste veninder, der (lige som jeg!) elsker at spise pizza og drikke vin fra flasken. Ud over en masse hygge, hjalp de med de sidste forberedelser. Pisse fedt var det! Lørdag dækkede vi bord og gjorde klar til fest!

3

Min gamle veninde Cecilie fra salonen Crown Hair i Brøndby, satte mit hår. Og jeg er helt på røven over, hvor flot man kan komme til at se ud, efter lidt kreativitet, vat i hårbunden, 1000 hårnåle og en halv bøtte hårlak 🙂

7

Jeg var temmelig spændt, da jeg klokken lidt i 14 hørte Lillefars stemme ude i haven. Jeg var spændt på at se ham og ikke mindst spændt på, at han skulle se mig i kjole og opsat hår! Vejrguderne er som bekendt nogle røvhuller, men vi valgte at stikke dem langemanden og være ligeglad med deres færden og gøren. Således blev vi gift ude i haven af borgmesteren, alt i mens regnen silede ned.

11

Derefter kom der en masse gæster til åbent hus og de fik en masse velkomstdrinks og bryllupskage i løgnhalsen. Ikke mindre end pisse hamrende hyggeligt og man bliver jo bare altid helt utroligt overrasket over, hvem der tager sig tid til, at komme og ønske tillykke. Gamle veninder, blogger-piger, naboer og kollegaer. SÅ dejligt! Derefter drønede Lillefar og jeg ned til havnen, med en fotograf under armen (dyrk lige de fede billeder, hva?) og fik taget en masse billeder.

12

Da vi kom tilbage til festen, var gæsterne ved at indfinde sig på deres pladser, i det opstillede telt og slagterne var ved at gøre maden parat.

6

Der var 5 styk børn med og Lillemor havde været kreativ og lavet små poser med legetøj til dem (Tak Søstrene Grene). Og det kan altså klart anbefales, at holde den slags krudt-i-røven-mennesker underholdt med lidt farveblyanter og modelervoks!

5

Maden var SÅ dejlig, kan klart anbefale Slagter Steen og Co fra Vanløse og deres helt enorme lækre buffet til kun 185kr! Med ALT. Tjek mere HER hvis du også står og skal holde arrangement. Derefter bød aftenen på kage-buffet (tak til 1000 veninder, for at have bagt 1000 kager!), dans på bordene, øl, rødvin og lidt mere øl og en brudevals, hvor Lillefar og jeg overhovedet ikke havde øvet os. Brudebuketten blev også kastet ca. kl. 3 om natten. Der var to piger om kampen. Den ene lidt mere ædru end den anden ;).

9

Skoldkoppe-Kummefryseren var blevet rask (dog med en masse fine knopper) og havde sig en brag af en fest. Det samme havde Mandlen, der dog mest legede med sit legetøjsværktøj (stod fx og klippede hæk og “slog græs” med sin legetøjs græsslåmaskine da vi blev gift!). Og verdens sødeste naboer passede dem om natten, så Lillemor og Lillefar kunne feste igennem hele natten 🙂 Da vi skulle i seng, var der ris og sugerør i hele vores seng. Og Svigermor der sov i kælderen, fik sig noget af en overraskelse, da der kom brunt vand (sovse kulør) ud af håndbruseren. Og tandpasta smager egentlig bare bedst, når det er tandpasta og ikke mayonaise! Så tak til veninderne for at have været på spil! Tak fordi vi har ristede løg i postkassen, dåser makrel i tøjbunkerne, en cykel viklet ind i toiletpapir og underbukser i fryseren.

Er helt enorm overvældet over verdens bedste weekend. Mon man kan blive gift sådan hvert år?

8

Tak for alle jeres søde hilsener og fordi I gider følge med i Lillemors univers!

13

Læs hvordan vi på halvanden time og en halv flaske rødvin, planlagde vores bryllup HER. Og læs hvordan han friede (eller forsøgte at gøre det) HER.

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Anette
  15. august 2016 at 15:16

  Stort tillykke:)

 • Reply
  Connie
  15. august 2016 at 15:43

  Et kæmpe stort tillykke med brylluppet. Hvor lyder det helt igennem som en fantastisk fest.
  Du ser fantastisk ud, en virkelig smuk smuk brud. Og jeres bryllupsbillede er virkelig flotte 😊 I klær virkelig hinanden, så godt lille far besluttede sig for at sige ja😉

  Vi har også snakket om at blive gift. Dog har manden endnu ikke været nede på knæ 😉 men håber da det sker i nær fremtid. Har altid tænkt, at det skulle være klassisk bryllup, men må indrømme, at havefest lyder meget tiltalende efter din beretning 😊

  Endnu kæmpe tillykke med festen. Og hvis det endte med at være lille far der stod for brudebuketter, så synes jeg han har gjort der godt. Den står godt til din meget flotte og enkle kjole 👍😊

 • Reply
  Farudenfilter
  15. august 2016 at 15:50

  Kæmpe tillykke!!!! 😉

 • Reply
  Louise
  15. august 2016 at 16:04

  STORT tillykke til jer begge! Helt igennem en perfekt weekend lyder det til😊 Jeg ville også gerne gentage mit bryllup år efter år… Nyd hinanden og find tid til, at fejre kærligheden i ny og næ❤

 • Reply
  Inni
  15. august 2016 at 16:16

  Også et kæmpe tillykke herfra. Beklager, at de krydsede fingre for vejret ikke virkede, men når bare dem, jeg krydsede for Lillefars Ja, virkede, kan det ikke være helt skidt. I ser begge fantastiske ud, og festen lyder til at have været lige så fantastisk. Jeg kender følelsen: Jeg vil også gerne giftes igen. Helst med den samme mand. 😀

 • Reply
  Mette
  15. august 2016 at 16:49

  Stort tillykke ❤ dit hår er mega pænt sat op og hvor lyder det hyggeligt med mandlen der slår græs under vielsen, et bryllup lige efter mit hoved 😊

 • Reply
  Ann
  15. august 2016 at 18:32

  Hold nu op hvor er Lillefar & dig et flot par. 😃
  Smukke dig … Dit hår sidder perfekt …
  Lyder til at, ha været en fed fest I har holdt jer ..
  Tillykke med jer.

 • Reply
  Line // mad-til-mor.dk
  15. august 2016 at 21:40

  Stort tillykke! Hvor er du smuk😍 Og festen lyder til at have været helt perfekt😄

 • Reply
  Sebrina
  15. august 2016 at 22:56

  Sikke nogle fantastiske billeder og hvor lyder det til at have været en fantastisk fest! Stort tillykke!

Svar