Ærlig snak Det shjaw! Fruen og Lillemor Gode råd Life of a mom

Fruen og Lillemor #3 (om Vestegnsstolthed, hentetider og Snapchat)

2016-08-17 12.28.17Så blev det skisme onsdag igen og tredje video i vores lille video-føljeton, melder derfor sin ankomst! Tak for dejlige spørgsmål, vi hygger os virkelig med at besvare dem. Kom endelig med flere, enten i kommentarfeltet herunder, eller på Fyrsten&Fruens kommentarfelt.

Første spørgsmål er fra Sidse, der spørger indtil den form for nationalisme der er omkring Vestegnen (og lad mig i den forbindelse lave et SHOUT OOOOUT til alle mine Vestegns bitcheeeeaaaaaais!) Okay, det var en joke. Men den lå lissom lidt til højrebenet. Vores udklædning i videoen er også lidt en joke 🙂 Vi har blot forsøgt at klæde os ud, som nogle stereotyper fra Vestegnen. Bedøm selv resultatet! Elisabeth har tatoveret mig (med eyeliner) “What doesn’t kill you makes you strAnger”. Det er vist en tattoo gone bad! Kan du lide den? Og så blot til info: Hvis du undrer dig over al vores “Diller-banden/diller-damer” snak, så er det simpelthen fordi, at vi er en gruppe piger (med hver vores blogs) der ses privat. Og denne lille bande af piger, har altså fået sig tilnavnet Diller-banden, af uforklarlige årsager. Blot til info 🙂

Og al den dér snak om Nana og glidecreme, kan du blive klogere på, ved at se videoen HER.

Hvis du vil se os i vores eget outfit så kig med i anden video her, hvor Camilla (som er pædagog) spørger ind til hentetider i børneinstitutionen. Camilla oplever nemlig selv, at de børn der er der i “ydertiderne” faktisk har nogle fantastiske legerelationer (og måske ligefrem bedre!), end de børn der møder senere ind. Og så håber jeg at du vil være med til at sætte et lille X i vores afstemning efter videoen.

Og nu til afstemningen:

[poll id=”5″]

Sidst med ikke mindst, er der et spørgsmål fra Karmamilli (én af diller-bandens højtærede medlemmer). Hun spørger ind til de sociale medier. En slags “sammenligningsdiskussion”. Se tredje og sidste video her.

Og jeg ER altså aktiv (engang imellem) på Snapchat, når ikke lige jeg taber min telefon i lokummet! Læs mere om det HER.

Og så kom jeg lige i tanke om endnu en afstemning, bare lige ift al den snak i sidse video.

[poll id=”6″]

Nå, nu håber jeg at du vil kaste et spørgsmål, et emne eller andet i kommentarfeltet nedenfor, så Elisabeth og jeg kan blive ved med, at lave de her onsdagsvideoer!

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Anne-Dorte
  17. august 2016 at 16:54

  I har begge to to børn og et mandfolk. Gør i noget særligt for at alle føler der er tid specielt til dem – og for at i selv føler der er tid til jer?

 • Reply
  Alexandra
  17. august 2016 at 21:01

  1. Jeg tænker ikke, at i er typerne, der dypper jeres børns sut i Mørk rom, når de er stride og ikke vil sove…(?) Men hvad er så jeres største bekendelse som mødre? P
  2. Hvordan er det, at være kendt?

  Det var alt.
  Ps. Jeg er jeres største fan.

 • Reply
  Heidi meyermor
  18. august 2016 at 0:14

  lolololåååååmeyermåååår lololååålololololololololololollååååååå man kan altså også godt selvom man er fra K!
  Savner i Meyermor i Vestegnen? Skal Voxtrup og jeg snart komme og drysse lidt Dillerstøv ud over jeres liv?

 • Reply
  Birgitte
  18. august 2016 at 10:27

  Hvad er Vestegnen? Jamen, jeg har for nylig skrevet et indlæg om det: http://www.birgitte-b.dk/2016/03/hvad-er-vestegnen.html
  Kh. Birgitte

 • Reply
  Denise
  19. august 2016 at 9:58

  I er så hyggelige, nede på jorden og reelle at følge 🙂 Ikke mindst som mødre. Og derfor har jeg et spørgsmål:
  Hvad tænker/synes I om søvntræning af små børn?
  Min søn (lige godt 4 mdr) er barnevognsnægter og sover derfor hver lur hos mig i bæresele, mens jeg går rundt. Til aften går jeg i seng sammen med ham, ammer i søvn, og så er det så godnat fra os begge. I virkeligheden følger jeg mit hjerte ved at gøre det på disse måder (at gøre det på andre måder ville involvere meget gråd, er jeg sikker på), men det kolliderer lidt med at få hverdagen til at hænge sammen ift min store pige (3.5 år). Jeg har det dog meget svært ved diverse søvntræning, for jeg ved, at min søn ikke lige er sådan en der “overgiver sig” til sådan en idé.
  Så for at gøre en kort historie lang, kunne jeg godt tænke mig at høre jeres tanker omkring søvntræning (og søvntræning hvis det involverer (meget) gråd), og I må hjertens gerne dele ud af tips og tricks, hvis I har sådan nogle 🙂

Svar