Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Min dag i billeder (mor-datter-date, kaffe og kage!)

20160906_193649

Mig og min ALLER bedste ven: Cappuccino.


Dagen startede ud som jeg aller bedst kan lide den. Morgenmad i stuen med Kummefryseren og Mandlen. Og Netflix. Det er rart nogle gange, at kunne tage det heeeelt stille og roligt og ikke skynde sig afsted ud af døren om morgenen. Det er en af goderne ved jordemoder livet. Fridage på hverdage!

IMG_20160906_073152

Men bedst som jeg sad der og drak min morgen-kaffe, måtte jeg konstatere, at jeg allerede måtte knappe bukserne op og give frit løb for fru Delle. Hende og jeg pisser territorie af i øjeblikket…og det lader altså til, at hun vinder. Jeg tror måske hun prøver at fortælle mig noget… Pt vælger jeg dog at ignorere det. Kan man andet, når der venter en dag med slik, popcorn og kage? 

Mandlen blev afleveret i vuggestue. Han er stadig for lille til at joine en dag som i dag og fortsat for afhængig af sin middagslur. Så Kummefryseren og jeg tog toget til Kbh og mødtes med svigermor, der joinede os på dagen. Og ENDELIG fik Kummefryseren lov til, at træde ind over dørtærsklen til Palads – den bygning hun alle dage har troet, var et kæmpe prinsesse slot.

20160906_193326

Måske hun blev en smule skuffet, da hun i stedet for en langhåret prinsesse i kæmpe tylkjole, blev mødt af en skaldet mand med birkes mellem tænderne, der gerne ville vide, hvor mange billetter vi ville have. 

Det hjalp dog på humøret, da hun så de lange rækker med slik og fik lov til, at blande en håndfuld. 

20160906_195545

Måske…kun måske, lukkede jeg øjnene et par minutter inde i biografen. Man når altså langt med sætninger som “Nææh hvor Fint!”. “SE DÉR!” og “Woooow!!” engang i mellem. Blot til info.

En god frokost, et besøg i Disney-butikken og 37 gentagelser af samme prinsesse-leg i selv samme butik senere (hvor jeg skulle være den onde – naturligvis – og hun den gode, smukke og fantastiske), smuttede vi på Bertels, hvor jeg i blogger-øjemed, var blevet inviteret til KAGE-smagning. Og dét mine damer og herrer, siger Lillemor saftsuseme ikke nej til. 

Kender du overhovedet Bertels? Det er en lille mega hyggelig Kaffe-bar med lækre økologiske juicer og saft OG vigtigst af alt: Kage. Cheesecake!! Den ligger på Strædet og jeg har sat mine stænger der før og mødte faktisk Christoffer (for 2. gang på en måned) lige ude foran ved sidste besøg. Mind mig lige om at fortæl dig den historie en dag. Nå, Bertels! 

20160906_180547

Åndssvagt hyggeligt sted (med eller uden Christoffer). Har både i 2014 og 2016 vundet prisen, for Københavns bedste kager. Tag der hen for fanden! Bertels havde inviteret til et lille event, i anledning af den Landsdækkende jagt på Danmarks bedste cheesecake. Oreo og Philadelphia har slået sig sammen og opfordrer derfor alle amatør-mesterbagere til, at sammensætte Oreo’s, jordbær og Philadelphia og deltage i konkurrencen om, at få sin kage i salg på Bertels, samt vinde 1 års forbrug af Oreo’s og Philadelphia OG få et gavekort til Bertels på 500kr. Man skal blot uploade et billede af sin kage på www.DM-cheesecake.dk. Man kan følge med (og også uploade billeder) under hashtagget #Dksbedstecheesecake. 

20160906_174914

Den de serverede i dag, får i hvert fald 5 ud af 5 Oreo’s fra mig…og fortjener den ekstra delle i bukse-kanten, der har sneget sig ind (ud?) i dag. 

20160906_174657
Hvis nogen skulle være i tvivl, så rullede jeg hjem fra byen. Så sparede jeg da de penge på offentlig transport! 

Nu sidder jeg her og har en smule dårlig samvittighed over, at have spist både popcorn, bland-selv-slik og kage…og overvejer seriøst at spise den chokoladebar, der ligger i skabet.

Hvad er der galt med mig?

20160906_174758

 I øvrigt kan jeg bager ca én kage. Den kalder jeg mundorgasme. Læs mere om den HER.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar