Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom

Min weekend i billeder (tissemænd, tyrolertrunter og…tissemænd)

20161009_132854

Altså… jeg kunne godt smide nogle billeder op fra zoologisk have, hvor jeg hånd i hånd rendte rundt med Mandlen i går – eller billeder fra Søndermarken, hvor vi samlede pinde og legede gemmeleg blandt de hundredevis af træer. Men altså…jeg føler egentlig at jeg kender jer godt nok til at vide, at det ikke er dét I hungrer efter, når I klikker ind på www.lillemor.dk ;). Så lad os komme til sagen…

Som overskriften antyder og som jeg også nævnte lidt i mit blogindlæg fra igår, så skulle Diller-banden atter samles til lidt festivitas. Og lad mig starte med at spørge: Kender I det hvor man vågner op med kaninbur-ånde, pels på tænderne og en glimmer-konfetti-penis klistret fast på kinden? Altså bare sådan en lille en. En lille glimmer-bordpynt-penis, som der ofte en sjælden gang i mellem ligger på bordene til fester ? Okay… Måske det bare er mig der er kommet i dårligt selskab. Men altså, som jeg nævnte på bloggen i går, skulle jeg i aftes til Oktoberfest. Og ja, det er muligt at jeg var den eneste der forbandt Oktoberfest med lederhosen og bajere.

20161009_133229

I hvert fald var de andre deltagere i en lidt anden boldgade. Sådan kønsmæssigt forstås.

20161009_135615

Det er i øvrigt muligt at Lillefar vil skilles! Og det er endda ikke engang to måneder siden vi blev gift. Han befandt sig i hvert fald i en noget kvalmende tilstand, da han så mig og skulle køre mig ud til festen. Jeg mindes i hvert fald, at der blev sagt ting som: “Jeg kan slet ikke kigge på dig lige nu!”. “Du er virkelig virkelig ulækker!”. Alt i mens Kummefryseren (naturligvis), skraldgrinede på bagsædet. Jeg prøvede endda at kærtegne Lillefar i bilen – uden den store effekt. Well…you win some you loose some.

20161009_132748

Diller-banden havde gjort det igen og på trods af, at der var nogle virkelig dejlige mennesker vi manglede omkring bordet, så var det en perfekt samling af tossede kvinder. 
fb_img_1476001081046

Fra venstre: Meyermor, Karmamilli, Voxtrup/Abudhabihausfrau, Lillemor a.k.a Hansi, Miriam, Fyrstenogfruen, Migogmintinderbaby, BitteBitte og BareJelena.

Helt ærligt… I må indrømme at det muligvis lyder plat – men det bliver saftsuseme aldrig en dårlig aften, når pynten består af tissemands konfetti, tissemandsfløjter og ja…alt i tissemænd. Jeg stod for desserten og lod mig måse også rive en smule med…og nogle puttede endda flødeskum og chokoladesovs på (det er der åbenbart nogle der er til?).

20161009_134716

Og når man går hjem og ikke har leget “Sæt halen på æslet” men i stedet “Put the junk on the hunk” (Sæt penis på fræk fyr), så kan det pr definition ikke have været en kedelig fest vel?

Undskyld i øvrigt til dem der kigger med på Instagram. Har vist nok lavet verdens længste “story” derinde. 

PS: Man ved man er mor, når man kl 03.30 om morgenen i en solid brandert, begynder at sætte en vask over. For helvede altså.

PPS: Det er da okay at drikke en stor kop sukker med kaffe til morgenmad ik’?

PPPS: Hvorfor er det at man, når man er fuld, er overbevist om, at man kan lave en fejlfri gengivelse af Beyoncés dans:  All The Single Ladies?

PPPPS: Da jeg vågnede i morges og kiggede i min taske, fandt jeg til min store overraskelse: En pruttemaskine? Heldigt! Stod lige og manglede sådan en…said no one ever.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Sara
  9. oktober 2016 at 16:46

  Har tilføjet dig på snap, men kan endnu ikke se din mystory 🙁 måske jeg skal godkendes?? Jeg er såååå nysgerrig!!!

  • Reply
   Lillemor
   9. oktober 2016 at 17:14

   Det er min story på Instagram 🙂

 • Reply
  Nana
  9. oktober 2016 at 23:04

  Hansi for President 🙌🏼🙌🏼 Du var for vildt går😂😂 Elskede din pølse mellem benene. Vi savnede dig ved morgenbuffeten. Møs

 • Reply
  Regitse
  10. oktober 2016 at 16:17

  FUCK hvor jeg elsker dine tænder! 😂

Svar