Ærlig snak Gode råd

Når man for en stund ikke er kok, rengøringsdame, mor og kone…men bare sig selv

For en måned siden brugte jeg fire dage med tre fantastiske piger! Vi drog til Paris, og for én gangs skyld lod jeg min OCD blive hjemme og lod skæbnen være skæbnen.

Jeg er nemlig ALTID hende, der går forrest med en paraply højt oppe i vejret som en anden irriterende rejseguide. Jeg kan SLET ikke styre mig! Alt er timet og tilrettelagt. Jeg ville være en mega god bankrøver, for alt er planlagt ned til mindste sekund. Hvornår vi skal stå op…hvornår (og selvfølgelig hvor) vi skal spise, hvornår vi skal med undergrunden, og ikke mindst hvornår mine medrejsende allernådigst kan gå på lokum og besørge sig. Og hvis ikke de er ude i tide, står jeg og hamrer på døren og råber trusler som en anden torturbødel, så vi overholder tidsplanen!

Nå, men for én gangs skyld lod jeg psyko-delen af mig blive hjemme, og kastede mig ud i Paris eventyret. Uden planer, uden paraply i vejret og uden at jeg skrev mit telefonnummer på Alexandras, Christinas og Mays arme, i tilfælde af at de skulle blive væk.

I kender måske de tre piger. De går også under navnene Migogmintinderbaby, Karmamilli og Sydhavnsmor (hvis ikke I allerede følger dem, bør I klart gøre det!). Vi havde simpelthen den sjoveste tur, og Christina har lavet en lille video fra turen, som I er velkomne til at se, hvis I har lyst!

Den bringer i hvert fald gode minder frem. Hold nu bøtte hvor er det bare sjovt (og sundt!) at tage væk og for en stund bare være Tina. Ikke mor, kone, elskerinde (altså de to sidstnævnte er for én og samme person. Bare lige så der ikke hersker nogle misforståelser), husholderske, kok, levende lommelet og arbejdende kvinde. Bare Tina der kan stå op klokken 11 og drikke vin til morgenmad, hvis det er dét hun har lyst til. Okay, jeg stod ikke op klokken 11… Alle ved, at dét at sove til kokken 7 er ”at sove længe” når man er mor. Men jeg drak til gengæld vin til morgenmaden! Who wouldn’t?!

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg tager ud og rejser med de tre kvinder. I kan i øvrigt finde en masse af mine gamle stories fra turen under ”højdepunkter” på min Instagram profil (@lillemorblog). Kig med hvis I har lyst!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar