Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Vind goodiebag og gavekort til dit barn!

new_doc_20_1

Indlægget er sponsoreret. Jeg har modtaget en goodiebag som vist på billedet nedenfor!

Da jeg var lille var min ultimative yndlings Disney-prinsesse Belle. Jeg mindes hvordan jeg rendte rundt i min mors gule sommerkjole og var overbevist om, at jeg så lige så smuk, gylden og eventyrlig ud som Belle. Det er ret sjovt at se hvordan Kummefryseren også har fantasi til, at klæde sig ud som fx Rapunzel, med hår der faktisk bare består af ca. en millard af mine tørklæder bundet sammen. Egentlig utroligt som de kan blive ved med, at finde på nye Disney prinsesser, ik’? Og ja, nu kommer der faktisk en NY Disney prinsesse.

Lad mig præsenterer jer for

Elena

142946_3072

143736_004_022

Elena er prinsesse i kongerieget Avalor og er lidt af en sej tøs. Hun har nemlig reddet selv samme kongerige fra en ond Troldkvinde. Som kun 16 årig skal hun lære at være dronning. Og jeg er sikker på, at der følger en masse sjove og spændende udfordringer med! Elena er en rigtig latina-prinsesse og hver søndag kl. 8.00 vil man på Disney Channel kunne følge med i hendes univers. Serien har præmiere søndag d. 6. november.

Og nu kommer det sjove! For jeg har fået lov at udlodde en GOODIEBAG samt et GAVEKORT til en værdi af 400kr til en oplevelse hos GoDream (brunch, TIVOLI-entré, Bif-tur, Den Blå Planet, chokoladekursus m.v.).

20161028_115920

20161031_193319

Alt du skal gøre er, at kommentere i nedenstående kommentarfelt, hvilken Disney prinsesse DU drømte om at være som barn. Var det Belle? Askepot? Eller var du en Ariel-kind-of-garl? Så finder jeg en vinder allerede på torsdag. Husk at skriv din mail adresse 🙂 Vinderen vil få direkte besked!

You Might Also Like

79 Kommentarer

 • Reply
  Marianne Jensen
  1. november 2016 at 9:27

  Jeg var helt klart også Belle. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har set den film, og mine piger på 4 og 5, er også tvangsindlagt til at se den ret ofte😄

 • Reply
  Ann
  1. november 2016 at 9:34

  Helt sikker Belle. Jeg elsker stadig den film. Og den smukke smukke gule kjole. Årg.
  Her hjemme er Alle prinsesserne næsten et hit.
  Så for datteren kan det være svært at, vælge hvilken prinsesse hun skal være i dag. 😃

 • Reply
  Camilla
  1. november 2016 at 9:46

  Jeg var total pocahontas. Ku både replikker og sange udenad og havde masser ting med hende 🙂 og var ret vovet udenfor med klarten i træer og det hele. 🙂

 • Reply
  Regitse
  1. november 2016 at 9:49

  Ååårh total moderne prinsesse, hende Elena ❤️
  Jeg var Ariel.. Alt skulle være Ariel, Barbie dukker, T-shirts, sokker, ALT. Det var den første film jeg nogensinde så i biografen 😊

 • Reply
  Rebekka
  1. november 2016 at 9:50

  Belle var nok også Skønheden i mit barneunivers og glæden ville ingen ende tage, da jeg blev udvalgt til at spille hende til årets teateropvisning i folkeskolen. Jeg havde fundet den smukkeste gule prinsessekjole i en genbrugs og alt var helt perfekt (pånær slut-scenen, hvor Udyret skulle kysses og det jo så var min klassekammerat…)

 • Reply
  Louise Skov
  1. november 2016 at 9:52

  Jeg drømte om prinsesserne i faser tror jeg. Først var det klart Ariel med Tumle, en kort overgang Jasmin, men til sidst var det nok også bare Belle med hele det fortryllede slot.
  De har gjort det godt de prinsesser, for mine piger holder mindst ligeså meget af dem den dag i dag :o)

 • Reply
  Julia
  1. november 2016 at 9:56

  Jeg drømte om at være smukke Belle 🙂

 • Reply
  Louise Overgaard
  1. november 2016 at 9:57

  Jeg var total Belle fan!!! Tror jeg kunne identificere med hendes lidt nørdede bogfetisch 🙄Ja jeg var en nørd og kunne ikke helt stå mål med Belles flotte hår og smukke kjole, men jeg synes hun var fantastisk alligevel. Måske også lidt fordi der ikke rigtig var andre af pigerne i klassen, som synes hun var noget særligt 😁 Som voksen kan jeg glæde mig over, at Belle faktisk er lidt er en af de første seje prinsesser, som havde sin egne holdninger og var modig, kvaliteter som jeg bestemt synes er værd for min lille datter at se op til, i stedet for kun flot hår og en smuk kjole.
  Min datter diskriminerer dog ikke og virker til at elske alle prinsesserne lige meget 😜

 • Reply
  Nanna
  1. november 2016 at 10:08

  Jeg har aldrig leget Prinsesse – jeg var mere dukkemor ☺ Men mine piger leger Prinsesser og favoritten er stadig pigerne fra Frost

 • Reply
  Dorte
  1. november 2016 at 10:12

  Da jeg var lille, var der ikke den store eksponering af Disneyprinsesser. Det var stort set kun juleshowet. Ud fra det, og min mors gamle Rich album, var det Askepot der var min favorit. Hold fast jeg lyder gammel😉

 • Reply
  Dorte
  1. november 2016 at 10:18

  Jeg var klart Ariel. Den første film jeg så i en rigtig biograf. Har to piger – og er meget lidt prinsesse agtig nu. Så vi kunne godt bruge et skud prinsesse vores vej. Og nok fint at lægge ud med en “cool” en af slagsen.

 • Reply
  Monica
  1. november 2016 at 10:20

  Jeg var mest til Ariel, men da jeg selv endte med at stå til søs, så var jeg nok i virkeligheden prins Erik 😀
  Min datter er helt pjattet med Elsa (!) men hun er dog i fantasien behørigt udstyret med et lyssværd 🙂

 • Reply
  Charlotte Friis
  1. november 2016 at 10:25

  Min yndlingsprinsesse var Belle. Jeg elskede, at hun var lidt af en bogorm, ligesom mig selv 😊👍🏻

 • Reply
  Marie / krøllerier
  1. november 2016 at 10:30

  Jeg var vist en Pocahontas. Ikke en rigtig prinsesse med store kjoler, men alligevel hovedperson og mega sej. ❤️

 • Reply
  Lea
  1. november 2016 at 10:36

  Jeg var helt klar også til Belle! Ved ikke om det er fordi hun er mørkhåret ligesom mig, kun har sin far ligesom jeg, bogorm eller bare de gode sange, som fik mig til at se den film igen og igen… men hun er i hvert fald fantastisk. Er spændt på hvem min datter “falder for” om nogle år

 • Reply
  Stine
  1. november 2016 at 10:41

  Jeg dømte om at være Ariel 🙂
  Jeg har desværre ikke børn selv, men min niece på 5 år ville sikkert få glæde af præmien – hun drømmer selvfølgelig om at være Elsa fra Frozen 😉

 • Reply
  Eva
  1. november 2016 at 10:54

  Jeg drømte om at være Belle, hvilken lille pige ville ikke elske at få et helt bibliotek i gave ❤️ Jeg glæder mig til at min datter bliver stor nok, til at kunne lege prinsesse

 • Reply
  Silje
  1. november 2016 at 10:57

  ARIEL …. jeg kunne alle sangene udenad og skrålede løs… og jeg var sikker på at min far mindede meget om havkongen for jeg havde det meget slemt (troede jeg) 😄

 • Reply
  Ulla
  1. november 2016 at 11:43

  Helt sikkert Askepot:)

 • Reply
  Mette
  1. november 2016 at 12:21

  Belle var også mig havde fået en smuk guld kjolde som jeg vil havde på hele tiden 🙈

 • Reply
  Johanne
  1. november 2016 at 12:23

  Jeg har ikke været ret meget til prinsesser, men den der har gjort størst indtryk på mig som barn var helt klart Simba fra Løvernes Konge. Jeg vil meget gerne vinde og forkæle mine to piger på 2 og 4 år (de er modsat deres mor meget glade for prinsesser), inden lillebror melder sin ankomst om 3 ugers tid.

 • Reply
  Mie
  1. november 2016 at 12:39

  Jeg drømte ikke specifik om at være nogen prinsesse som lille, da ingen af dem sad i kørestol. Den leg jeg legede mest var barbie og da der kom en barbie i kørestol og som var PÆN blev mit lille barnehjerte glad.

 • Reply
  Agnes
  1. november 2016 at 13:01

  Mulan har *altid* været min klare favorit! Tror stadig jeg kan næsten alle replikkerne udenad, hvis jeg genså filmen i dag… 😀

 • Reply
  Emilie
  1. november 2016 at 13:22

  Årh fedt! Jeg drømte om at være Lady Marian, mest fordi jeg var forelsket i Robin Hood (og ja, det er selvfølgelig ræve-udgaven af Robin Hood). Jeg havde et kassettebånd og dertilhørende billedbog med historien, så jeg kunne sidde og følge med og bladre hver gang båndet spillede en trille. Det var dengang (i 1800-tallet).

 • Reply
  Mille Andersen
  1. november 2016 at 13:40

  Askepot. Synes hendes liv med dyrene var fantastisk og så får hun slottet og prinsen.

 • Reply
  Gitte Meier Nielsen
  1. november 2016 at 13:55

  jeg drømte om at være Ariel da jeg elsket vandet,og at samle ting lige som hende.. Jeg lå meget tit i min mormors badekar og leget havfrue haha.. min datter er vild med alle disney prinsesser, så det skifter meget fra dag til dag hvem hun forstiller sig at være

 • Reply
  Britta Durrani
  1. november 2016 at 13:57

  Min yndlings prinsesse var klart prinsesse Yasmin fra Aladdin 😊 min datter er endda opkaldt efter hende 🙈🙈😊❤️

 • Reply
  Karen
  1. november 2016 at 14:13

  Puha, føler mig helt gammel når nu folk begynder at skrive om prinsesser som først kom til oppe i mine teenageår… tror vi dengang havde Askepot og snehvide, og der var det helt sikkert Askepot og den fantastisk kjole til ballet jeg drømte om!

 • Reply
  Anja
  1. november 2016 at 14:20

  Det var klart Ariel, Ariel Ariiiel! Det var også min første vhs film, som blev set igen og igen. Faktisk så meget at båndet var slidt i en af sangene, så hendes stemme gik i overgang når hun sang “lad mig bli’ kendt med deeet deroppe”……
  Jeg VAR jo Ariel, selvom mit hår ikke var langt og rødt, men nærmere bare stryhns og kruset… hoppede rundt i min mors grønne spejder sovepose på benene😂😂

 • Reply
  Annette Bjerrum
  1. november 2016 at 14:28

  Jeg har altid så godt kunne lide Askepot, jeg drømte om hendes flotte kjole 😉

 • Reply
  Pernille Vincentz
  1. november 2016 at 14:32

  Heeelt klart Askepot- Wow en smuk kjole!😍💃🏼

 • Reply
  Josephine
  1. november 2016 at 14:47

  Askepot! 😍 Følte mig faktisk lidt om Askepot når mine forældre bossede rundt med mig 😝 Så drømte om en dag at blive rigtig prinsesse som hende 💕

 • Reply
  Maria Høj
  1. november 2016 at 15:56

  Helt sikkert Askepot:-)!!

 • Reply
  Maria
  1. november 2016 at 15:59

  Rapunzel. Hold nu op en manke :-P…..
  Min datter er lige så betaget, og jeg har fundet fine lange lyse extensions frem fra min egen ungdom, som hun vimser rundt med og kaster ned af trappen ha ha 🙂

 • Reply
  Eva Sørensen
  1. november 2016 at 16:10

  Jeg drømte om at være Askepot <3 Muligvis den eneste prinsesse jeg kendte til, men stadig fantastisk at drømme sig væk 🙂

 • Reply
  Anette Ninon
  1. november 2016 at 16:27

  Askepot eller snehvide jeg husker det ikke.

 • Reply
  Rutsje
  1. november 2016 at 16:40

  Helt klart Jasmine, hun kender jo Genie 🙂

 • Reply
  Mette
  1. november 2016 at 16:52

  Hvis bare man var som Ariel. Temmelig ironisk når man tænker på at jeg er hundep…e rad for vand😁

 • Reply
  Anette
  1. november 2016 at 16:55

  Jeg drømte om at være ligeså sød, sjov & smuk som Ariel 😆

 • Reply
  Camilla A
  1. november 2016 at 17:37

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg var helt vild med Pocahontas og havde alt, hvad der kunne opstøves med hende. 🙂

 • Reply
  Pernille
  1. november 2016 at 18:32

  Jeg var nok mest til lady fra lady og vagabonden! Jep, ingen prinsesser her. Jeg ville være en HUND!

 • Reply
  Pernille Andersen
  1. november 2016 at 18:54

  Jeg mindes Askepot, som min allerførste Disney prinsesse.. Har både set og læst historien mange gange. 🙂

 • Reply
  hejdi michelle hansen
  1. november 2016 at 19:03

  Son barn var jeg vild med Ariel. Synes hun havde det smukkeste røde hår.

 • Reply
  Amanda
  1. november 2016 at 19:28

  Jeg har altid været vild med dyr, så da jeg var lille drømte jeg om at være Snehvide.
  At kunne løbe rundt i den store flotte skov og være venner med alle de søde dyr, det var jo helt fantastisk! 😍

 • Reply
  Jeanet
  1. november 2016 at 19:31

  Jeg var ret vild med Snehvide. Herhjemme er det Frost der er det store hit og glæder mig over der måske er en ny prinsesse klar 🙂

 • Reply
  Sarah
  1. november 2016 at 19:44

  Dejlig konkurrence 😊 Da jeg var barn husker jeg så tydeligt, hvordan jeg tog en kurv i hånden, svingede mig igennem haven og markerne, mens jeg på bedste vis sang Bells sange, til fastelavn fik jeg syet et Bell kostume og sikke jeg elskede det. Men Ariel og Jasmin var også i top tre af drømme prinsesser 🌺🌺 God aften derude 😊 Mvh. Sarah

 • Reply
  Natasja
  1. november 2016 at 20:28

  Dengang jeg var lille, drømte jeg om at jeg var Prinsesse Jasmin.. Hun var den eneste mørke prinsesse dengang, så hende kunne jeg forholde mog til.. Og så var det jo bare mega sejt at hun havde en tiger som kæledyr. Og nåh ja, et flyvende tæppe var jo heller ikke det værste at have..

 • Reply
  Linda
  1. november 2016 at 20:31

  Helt klart Askepot💜 Den hårdtarbejdende pige der vinder det hele til sidst💜 Nu er jeg selv endt med min egen prins og vi lever forhåbentligt også lykkeligt til vores dages ende. Dejligt med en rollemodel💪☺️

 • Reply
  Mia
  1. november 2016 at 20:35

  Uh ha, jeg var da askepot og snehvide.. hvem ville ikke gerne have dyr som venner/hjælpere og få drømmeprinsen i sidste ende ☺️ Drømte tit om fugle der kom flyvende ind af vinduet og musene ud af væggen, og alle de andre ankomme, blot for at hjælpe mig med at rydde op på mit alt for rodet værelse 😂😂😂 ÅH Skønne minder ❤️

 • Reply
  Emilia Rosenbjerg
  1. november 2016 at 20:43

  Da jeg var lille var det nok Askepot historien der gjorde mest indtryk. Stakkels Askepot-pot…som slet ikke var så stakkels endda. Askepot-feberen blev kun forstærket af den tjekkisk/tyske Askepot historie med de tre nødder som jeg så hvert år til jul på en eller anden tysk tv-kanal…
  Senere i livet blev det Prinsesse Leia fra Starwars. Hun er nok den sejeste prinsesse af dem alle…

 • Reply
  Kirsten Hansen
  1. november 2016 at 20:51

  Jeg drømte om, at jeg var Askepot og blev reddet fra mit kedelige liv ude på landet og kom til at leve som prinsesse sammen med min skønne prins <3

 • Reply
  Lene
  1. november 2016 at 21:13

  Jeg drømte om at være Jasmin. Men da jeg er bleg som en albino og ræverødhåret, var det som om, steder aldrig helt blev en sandhed jeg kunne tro på. 😉

 • Reply
  Pernille Andersen
  1. november 2016 at 21:29

  Askepot har jeg læst og set så mange gange som barn.

  Så sød og klassisk Disney prinsesse!

 • Reply
  Maria
  1. november 2016 at 21:39

  Er man mon gammel, hvis ikke Ariel, Belle og mange af de andre prinsesser ikke var opfundet, da man var barn… Jeg husker i hvert fald kun Tornrose, Snehvid og Askepot, hvor Askepot klart var favoritten med de smukkeste kjoler og glasskoen

 • Reply
  Betina
  1. november 2016 at 22:30

  Jeg var så meget en Jasmin! Aladin universet var bare så eksotisk og fortryllet, og sangen på det flyvende tæppe FANTASTISK. Men Belle fra Skønheden og Udyret kommer ind på en meget stærk anden plads. Fadme nogle seje kvind-folk, de Disney prinsesser ❤ ( ps. Begge mine døtre er SURPRICE Prinsesse Elsa fan!)

 • Reply
  Caroline
  1. november 2016 at 23:10

  Jeg var også dybt fascineret af Belle 💛

 • Reply
  Lulu
  1. november 2016 at 23:32

  Belle, som jeg synes var utrolig smuk 🙂

 • Reply
  Lene
  2. november 2016 at 5:45

  Jeg har altid været vild med Askepot. Det er det ultimative eventyr med masser af spænding og kærlighed for en lille pige 😊

 • Reply
  Ida Birk
  2. november 2016 at 7:24

  Jeg var helt klart Ariel, og kan stadig alle sangene 🙈men jeg synes bedst om Askepot. Hun var ikke født prinsesse, men blev gift med en prins fordi hun var god og arbejdede hårdt. Tornerose var komplet tåbelig og gjorde kun tingene værre for sig selv af dumhed.
  Ikke lige et super forbillede. Har selv to piger på 6 og 3. De elsker at lege Elsa og Olaf ❤️

 • Reply
  Christina
  2. november 2016 at 7:32

  Jeg kunne bedst lide Belle. Og kan jeg stadig. Med den voksnes øjne, kan jeg godt lide hende fordi hun går sin egen vej, og ikke bare vil det samme som alle andre.
  Da jeg var barn var det vist lige så meget pga sangene og den store guld/gule kjole, at jeg bedst kunne lide den film og lige hende 🙂

 • Reply
  Anna
  2. november 2016 at 7:56

  Jeg var en sucker for dem alle, Belle, Ariel og Yasmin var mine ynglings og jeg havde dem alle som Barbie ha ha, skulle jeg vælge var det nok Ariel. Min datter på tre er lige så vild med prinsesser så måske det går i arv😊

 • Reply
  Ginnie
  2. november 2016 at 7:59

  Askepot var en klar favorit , så fin og mild. Venner med dyrene og napper prinsen lige for snuden af de onde søstre ☺️ Et græskar der blev til en vogn såå smuk . Ja helt sikkert Askepot 😊

 • Reply
  Christine
  2. november 2016 at 8:20

  Ariel var helt klart min favorit da jeg var barn! Tror jeg har set filmen en million gange 😂

 • Reply
  Selin
  2. november 2016 at 8:51

  Askepot var klart min favorit ❤️

 • Reply
  Heidi Nanberg
  2. november 2016 at 10:58

  Altså jeg var aldrig rigtig til det der prinsesse noget. Til gengæld synes jeg Mowgli (fra Junglebogen) var mega sej og ham gad jeg godt være. Min datter derimod synes hele prinsesse konceptet er fantastisk og er vild med hende Anna (eller er det Elsa).. Anyways… 🙂

 • Reply
  Pernille Dyre
  2. november 2016 at 13:24

  Jeg ville overhovedet ikke være Disney prinsesse. Min yndlingsfigur er tyren Ferdinand, der lugter til blomster og desuden ville jeg være kriminalbetjent, som oldefar! 😂

 • Reply
  Maria Avlund
  2. november 2016 at 19:16

  Den første Disneyfilm i min samling, var Aladdin (VHS, købt brugt). Jeg har set den utrolig mange gange og leget jeg var Jasmin.

 • Reply
  Lotte
  2. november 2016 at 20:32

  Var slet ikke til prinsesser, da jeg var barn. Men Pippi Langstrømpe var mit store idol – og er det egentlig stadigvæk: “Den der er vældig stærk, må også være vældig sød”. Til gengæld er den yngste bidt af alle prinsesser. Hun var endda hekse-prinsesse til halloween. Favoritten er klart Elsa.

 • Reply
  Lene L
  2. november 2016 at 21:27

  Jeg ville gerne være tornerose. Elskede hendes lyserøde smukke kjole

 • Reply
  Eva
  3. november 2016 at 3:22

  Da jeg var en lille pige med skæve ben og tynde fletninger, drømte jeg om at være Askepot. Åh, tænk hvis man kunne komme til bal på slottet og danse med prinsen! Jeg syntes også, det var vildt smart at have nogle dyr, der lige kunne sy en flot kjole til én, når man ikke anede, hvad man skulle tage på til en fest. Det synes jeg egentlig stadig…

 • Reply
  Gitte
  3. november 2016 at 7:09

  Jeg er Belle, 100 %. Jeg ville også falde for en mand som forærede mig et helt bibliotek!

 • Reply
  Heidi
  3. november 2016 at 12:30

  Askepot… Helt klart..syntes hun var så sød, fin, elskværdige og modig.

 • Reply
  Heidi
  3. november 2016 at 12:33

  Askepot… Helt klart.. Syntes hun var så smuk, fin, modig og elskværidigps nu med rigtig e mail

 • Reply
  Lis Vinter
  5. november 2016 at 8:40

  Frozen er favortitten hos os, spec. Elsa, ungerne elsker at klæde sig ud som prinsesser 😉

 • Reply
  Kirsten theodorsen
  6. november 2016 at 16:15

  Askepot

 • Reply
  Christina
  7. november 2016 at 23:18

  Aurora!!!! 100% AURORA!!!! Og hvem er så dét tænker du måske. Det skal jeg såmænd sige dig. Det er Tornerose. Jeg elskede dét navn. Så meget at jeg i en alder af 34 år STADIG forsøgte at overtale manden til at Anna skulle hedde Anna Aurora…. Det skete så ikke…. Og ellers er Ariel også et RET godt bud….

 • Reply
  Louise
  8. november 2016 at 18:17

  Jeg kan faktisk ikke huske det, men det kunne meget vel være Belle. Jeg så den film så ofte som jeg overhovedet kunne få lov til og ærger mig over, at min datter ikke gider se den ligeså ofte som mig!

 • Reply
  Louise Jørgensen
  10. november 2016 at 11:55

  Ariel, hun var så smuk!
  Min datter derimod, er vild med Rapunzel. Hun drømmer om at få ligeså langt hår som hende.

 • Reply
  Anette
  11. november 2016 at 6:08

  Pocahontas var jeg ret vild med, men også Askepot ♥
  Sangene og kjolerne var fantastiske.
  Et chokolade kursuseller flødebolle kursus ville også være fantastisk ♥

Svar