Ærlig snak Gode råd Life of a mom

KONKURRENCE! Vind My Little Pony – til dig og en magisk ven!

20161126_215241

Indlægget er sponsoreret af My Little Pony

Julen står for døren. Og julen er en tid, som jeg personligt er ret pjattet med. Specielt efter jeg har fået børn! Jeg elsker at se Kummefryseren, der nu er 5 år, være fuldstændig ekstatisk over den måned vi går i møde, hvor der er en lidt særlig og ekstra magisk stemning. Og nu hvor Mandlen er 2 år, kan han også være bare lidt mere med, end han har kunne de forgangne år.

Juletraditionerne her hjemme er, at vi har fire styk julesokker hængende. Én til Lillemor, én til Lillefar, én til Kummefryseren og én til Mandlen. Hver nat kommer der små nisser rendende, der lige har været en tur i det lokale shoppingcenter Julemandens Værksted og fundet lidt til sokken. De er temmelig gavmilde med gaverne…børnenes nisser altså. Men det er lidt som om, at min nisse altid løber ind i en god gang jule-influenza eller roskildesyge…og dermed ofte er forhindret i, at proppe lidt godter i min sok. Jeg plejer i hvert fald hvert år, at få en lille seddel i sokken, hvor den beklager sin nød og undskylder, at der har været lidt tomt i sokken.

Men så er det jo godt at Lillefar er ret god, til at dele det slik og chokolade, der ryger i hans strømpe fra hans mega søde nisse! Og Kummefryseren og Mandlen, er faktisk også ret gode til at dele det legetøj de får med hinanden. Og det er vel i virkeligheden også dét den her tid handler om, ik’?

At dele?

Og at give?

Så derfor tænker jeg: Skal vi ikke lige øve os lidt i de to discipliner, nu hvor vi har 1. søndag i Advent? At dele og at give :)? Og hive børnene med på råd? Jeg har nemlig været så heldig at få lov, at udlodde to My Little Pony Flurry Heart som jeg kan udlodde til én vinder!

20161126_214950

Den ene beholder vinderen selv og den anden kan vinderen give væk til én, som vedkommende deler et helt specielt og magisk venskab med. Så det kan fx være, at du har lille Sofie der hjemme, som godt kunne bruge en Flurry Heart. Og måske har Sofie et ganske særligt venskab med Karla, som hun gerne vil give en Flurry Heart til? Så kort og godt: For at deltage i konkurrencen, skal du smide en kommentar i bloggens kommentarfelt, hvori du skriver, hvem du (eller dine børn!) gerne vil dele præmien med. Se, dét er da en god måde, at lære sine børn at dele på, ikke sandt?

20161126_215053

Vinderen udtrækkes tilfældigt på fredag d. 2. december og vil blive udnævnt nedenfor i kommentarfeltet!

Og nu er vi jo så heldige, at vi går både d. 2., 3. og 4. advent i møde. Så uden at afsløre for meget, så kan det være en idé, at kigge med hos mine med-bloggere www.fartilfirepiger.dk d. 2. søndag i advent, www.tregodegrunde.dk d. 3. søndag i advent og www.copenhagenkiddo.dk d. 4. søndag i advent, hvis man er fan af My Little Pony 😉

For mere info om My Little Ponys produkter samt det fine lille My Little Pony univers, vil jeg opfordre dig til at kigge med HER. Du kan også følge My Little Pony på Instagram under navnet @mylittlepony_dk

Rigtig glædelig 1. søndag i Advent.

You Might Also Like

107 Kommentarer

 • Reply
  June lüdeking
  27. november 2016 at 8:36

  Vega på 2 år vilrigtig gerne dele med hendes veninde emilia, som hun har gået i Mødergruppe med og som hun nu går i vuggestue med. Det er helt fantastisk at så små mennesker kan udvikle et så stærkt venskab i den alder❤️

 • Reply
  Gitte Hersom
  27. november 2016 at 8:42

  Min datter, Siri på 3, vil gerne dele med en lille pige i anbringelse, hvis hun vinder.

 • Reply
  Monica
  27. november 2016 at 8:44

  Min datter på næsten 5 (hun har fødselsdag 14/12) er helt vild med My little pony og hun vil elske at dele gaven med hendes veninde Agnes.
  De har kendt hinanden siden de startede i børnehave og selvom Agnes er flyttet til en anden by og børnehave, så består deres venskab ❤

 • Reply
  Tina Luise
  27. november 2016 at 8:47

  Min søde Anemone på knap 4 år vil gerne dele den lille pony med hendes søster! Selvom der er lidt over 2 år mellem dem, har de samme interesser og ville elske at kunne lege mor, far og babyer med de to små heste 😍

 • Reply
  Laila Pedersen
  27. november 2016 at 8:48

  Min datter Maya på 5 elsker My little pony, hun vil dele med sin bedste veninde Julia som hun lige har fået af vide hun ikke skal gå på samme skole med alligevel.. Så hun vil så gerne give hende en gave fordi hun kommer til at savne hende😍

 • Reply
  Christina Høiriis
  27. november 2016 at 8:48

  Åhr min datter Luna vil blive ellevild!!!! Den vil vi tosset meget gerne vinde 🙂

 • Reply
  Christina Høiriis
  27. november 2016 at 8:49

  Åhr min datter Luna vil blive ellevild!!!! Den vil vi tosset meget gerne vinde 🙂 hun vil meget gerne dele med min guddatter Berta!!

 • Reply
  Mie
  27. november 2016 at 8:51

  Min datter vil rigtig gerne dele den med hendes veninde fra børnehaven, hvis forældre lige er flyttet fra hinanden. For som hun siger, så er der noget nyt at lege med, så hun bliver ked af det og savner sin mor eller far.. Nårh 😉

 • Reply
  Mie
  27. november 2016 at 8:52

  Min datter vil rigtig gerne dele den med hendes veninde fra børnehaven, hvis forældre lige er flyttet fra hinanden. For som hun siger, så er der noget nyt at lege med, så hun IKKE bliver ked af det og savner sin mor eller far.. Nårh 😉

 • Reply
  Anne
  27. november 2016 at 8:56

  Mine niecer på 3 og 4 år❤️❤️ De skal lære, at heste er det bedste…

 • Reply
  Charlotte
  27. november 2016 at 9:00

  Min Mathilde vil gerne dele med sin søde veninde Julie. De stor hygger sig stadig med at lege i en tid hvor veninderne ellers mest bruger tid på netflix og iPad. Alle fingre er krydset ..

 • Reply
  Randi
  27. november 2016 at 9:06

  Min datter Mia vil helt sikkert gerne dele med sin kusine Alma 😘

 • Reply
  Louise overgaard
  27. november 2016 at 9:08

  Min vilde Wilma ville elske en pony hun kunne tage sig af, og så ville hun elske at give en til sin kusine Freja, som er tøsens største idol 😜

 • Reply
  Charlotte
  27. november 2016 at 9:17

  Min datter Lea er nok den største my little pony fan jeg kender! – det har overgået frost fasen, hvilket ikke siger så meget.. hun skulle dele med hendes veninde Laura, en veninde vi ikke ser så tit.. men de to har det dejligt sammen, ligesom mødrene har det 😊

 • Reply
  Gitte
  27. november 2016 at 9:18

  Min datter Cecilie der lige er blevet 4 år vil elske sådan en my little pony unicorn som hun næsten udtaler korrekt på engelsk. Har adspurgt hende og hun vil dele med sin elskede fætter Julius eller hendes nye lille kusine Laura hvis Julius ikke lige er til lyserød enhjørning.

 • Reply
  Mathilde
  27. november 2016 at 9:21

  Min inkarnerede My-little-Pony-fan Frida Bjørk ville klart dele med sin bedste ven Olav 👧🏽👦🏼🍀

 • Reply
  Line
  27. november 2016 at 9:23

  Vi elsker at få gaver herhjemme, men også at give særligt gode gaver. Så hvis min datter Lia vinder en my little pony tror jeg helt sikkert at hun vil give den anden til hendes veninde Emma 🙂 de er vandt til at dele de mærkeligste ting, så det ville være rart hvis de for engangs skyld havde en hver 😁

 • Reply
  Rikke
  27. november 2016 at 9:39

  Min datter Eva på 6 år, ville dele med hendes lillesøster Anna. Det at de ville have en hver, ville være den største grobund for et helt fantastisk legeunivers med My little pony😊

 • Reply
  Sine K
  27. november 2016 at 9:49

  Min Luna er kun 6 mdr, så jeg tror hun er lidt ligeglad. Til gengæld har hun en kusine der er FULDSTÆNDIG crazy med MLP. Nr to vil hun gerne putte i en af de juleposer vi laver til familier der ikke har så meget, så de også kan få en glædelig jul(vores juletradition) 😊 Glædelig 1. søndag i advent 🎄

  • Reply
   Lillemor
   2. december 2016 at 15:04

   Stort tillykke Sine! Du er blevet udtrukket tilfældigt, som den heldige vinder. Du vil blive kontaktet! Kh Lillemor

 • Reply
  Mia
  27. november 2016 at 10:50

  Mine piger på 5 & 6 elsker MLP. De er bedste venner (og værste fjender!). Fedt koncept med 2 gaver 🙂

 • Reply
  Katrine BJ
  27. november 2016 at 10:54

  Jeg vil give begge væk

 • Reply
  Rikke
  27. november 2016 at 10:59

  Min skønne datter på 4 år, som lige er blevet storesøster, er helt vild med MLP!!:) Hun ville blive så glad for at vinde en Flurry heart .. Og hun ville dele præmien med sin bedste ven Clara 🙂

 • Reply
  Louise
  27. november 2016 at 11:32

  Min datter Lina vil med garanti gerne give en til sin kusine Saseline ❤️

 • Reply
  Sarah Frederiksen
  27. november 2016 at 12:26

  Min datter Ronja bliver 5 år den 4 Dec og er STOR fan af My Little Pony. Jeg er sikker på at hun ville blive lykkelig hvis mor her vandt den til hende. Nr 2 skal kusine Iben have; de 2 trunter har et dejligt venskab sammen 💕

 • Reply
  Jeanette
  27. november 2016 at 13:09

  Min søde dejlige guddatter er kæmpe fan af my little pony 😍 så jeg ville ønske det var hende der vandt dem, så hun ka gi den anden til hendes bedste veninde ❤️❤️

 • Reply
  karina
  27. november 2016 at 13:20

  Vil gerne sige tusind tak for en dejlig konkurrence min datter Lærke vil gerne give den til vores nye naboer datter Astrid som er 3 år gammel Det er lige gamle så der kommer en dejlig have en legekammerat på vej hvor vi bor

 • Reply
  Anna
  27. november 2016 at 13:27

  Min datter er vild med de ponyer og hun ville elske at give så fin en gave til sin bedste veninde fra børnehaven❤️

 • Reply
  Eva Jørgensen
  27. november 2016 at 13:58

  Min søn vil gerne dele med sin kusine Selma så de kan lege med dem sammen

 • Reply
  Lisbeth
  27. november 2016 at 14:03

  Min datter Marie elsker My Little Pony og det samme gør hendes kusine Ida Maj, så Marie og Ida Maj vil kunne få megen leg og glæde ud af dem.

 • Reply
  Maria
  27. november 2016 at 14:38

  Min datter Augusta og bedste veninden Anemone

 • Reply
  Marie / krøllerier
  27. november 2016 at 15:06

  Jeg vil dele med min datter og hendes veninde Maria Louisa. Jeg er sikker på, at jeg vil få nogle gode point på min mor-konto 😊

 • Reply
  Lotte
  27. november 2016 at 15:51

  Min Solveig (som dog hellere vil hedde Klokkeblomst Frida) på 4 år vil elske at dele sådan en skøn sag med sin jævnaldrende kusine Karla:-)

 • Reply
  Mille Andersen
  27. november 2016 at 16:12

  Min datter Lærke på 7 år vil gerne dele med hendes veninde Vega på 6 år. Mine børn er gode til at dele og har glæde ved at give. jeg er stolt af dem.

 • Reply
  Emilie
  27. november 2016 at 16:42

  Min søn Otto trænger til noget andet legetøj end biler og drenge legetøj. Jeg er sikker på Lauge ville blive ligeså glad for den ❤️ er sikker på den ville blive et hit!

 • Reply
  charlotte
  27. november 2016 at 16:46

  Sikke en sød ide! Her har vi veninden Asta, som uden tvivl vil blive henrykt 🙂

 • Reply
  Anne-Dorte
  27. november 2016 at 17:10

  Min niece på knap 3 går utroligt meget op i at deles om tingene. Hendes forældre har været SÅ gode til at lære hende om hvor meget man får ud af at være fælles om tingene og at vente på at det bliver ens egen tur. Fordi hun er så sej til at dele skal hun have den ene My little pony. Den anden skal min søn have og han vil uden tvivl elske at lege med sin kusine med deres ponyer

 • Reply
  Kristina
  27. november 2016 at 17:46

  Min datter Liva vil synes det var det mest fantastiske at kunne give den anden my little pony til yndlingsveninden Isabella fra børnehaven ❤️

 • Reply
  Fadime
  27. november 2016 at 17:59

  Min søn Akif vil dele den med veninden Ferda

 • Reply
  Ida
  27. november 2016 at 18:00

  Hvor er det en sød give away 🙂
  Jeg vil forære den ene til min niece og den anden skal hun forære til din gode ven Alba i børnehaven 🙂

 • Reply
  Vera
  27. november 2016 at 18:03

  Mit Barnebarn Melanie vil rigtig gerne dele med sin veninde Signe. De går i samme vuggestue og ligner hinanden rigtig meget og er tit ens klædt, så folk tror de er tvillinger.

 • Reply
  Maria
  27. november 2016 at 18:46

  Den vil helt sikkert gøre lykke hos min datter Karla. Hun vil dele med hendes bedste veninde Ane, som hun har kendt siden hun var 2 uger gammel 😊

 • Reply
  Ditte
  27. november 2016 at 18:56

  Min datter, Alma, har en dejlig veninde, som hedder Carla. De har kendt hinanden siden de var nyfødte. Carlas mor er nemlig en af mine bedste veninder. Hun ville elske at dele den med Carla, for Carla er meget vigtig for hende, og ofte savnet, på trods af at vi ses ofte. Og selvom Carlas yndlingsfarve er blå og hun helst vil være klædt ud som fodboldspiller, tror jeg my little pony vil gøre lykke😊

 • Reply
  Sarah ib
  27. november 2016 at 19:12

  Jeg ville elske at glæde min super skønne datter vega og Mathilde som er i plejefamilie ved vores nabo og som bestemt ville blive lykkelige

 • Reply
  Heidi Ø
  27. november 2016 at 19:27

  Min datter Emilia på 7 vil gerne dele med sin gode veninde og klassekammerat Ayeen, som kommer fra Syrien og som Emilia rigtig godt kunne tænke sig at give noget legetøj 😊

 • Reply
  Stine B
  27. november 2016 at 20:30

  Skal gives til min gode barndomsvenindes datter og den anden til min egen datter – så kan de lege sammen med dem 😁

 • Reply
  Nanna sams
  27. november 2016 at 20:45

  Min ældste på 5 vil dele min sin Tante T (på 24;)), “men mor, når hun jo er en voksen, så tror jeg det er bedre at jeg deler med Kusine Elena (på snart 3 år), hun elsker nemlig at lege med mine ting, når hun besøger mig.

 • Reply
  Anne
  27. november 2016 at 21:00

  Min datter på 2,5 år skal have den ene og den skal deles med bedsteveninden Asta fra børnehaven på snart 5 år!

 • Reply
  Nina
  27. november 2016 at 21:05

  Min datter Drude vil gerne vi den en Pony til sin højt elskede lillesøster .😊

 • Reply
  Ditte Bergstedt
  27. november 2016 at 21:08

  Min datter er ellevild med hendes fætter. Fætter har også elsket min datter højt, lige siden hun var i min mave og han sang for hende og drømte om, hvad hun var for en. De har et et specielt bånd. Fætter er en dreng, der absolut ikke er flov over, at det fedeste i verden er elsa og hendes smukke kjoler og hans nye cykel har fået han yndlingsfarve lyserød. Så min datter vil helt klart dele gaven med fætter og jeg ved, at han vil blive meget glad for den søde lille pony. Sammen kunne de få masser af timers leg.

 • Reply
  Stella
  27. november 2016 at 21:41

  Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg give begge ponyer til min venindes to søde piger. De er begge helt vilde med heste ☺

 • Reply
  Caroline
  27. november 2016 at 21:45

  Min datter Emmy på to år, vil elske at give en gave til hendes veninde Agathe <3

 • Reply
  Pernille
  27. november 2016 at 22:14

  Den står allerede på min datter Theas ønskeseddel, og hun ville elske at få lov til at forære en til hendes lillesøster Alberte

 • Reply
  Pia Rotbøl
  27. november 2016 at 22:34

  Mine piger vil gerne dele med deres dejlige kusine Emilia

 • Reply
  Louise
  27. november 2016 at 23:10

  Min datter vil elske en til sig selv og at give en til sin grandkusine

 • Reply
  Jeanet
  27. november 2016 at 23:31

  Min datter og hendes storesøster vil dele den ene og den anden ville kusinen elske at få. Sikke en fin gave
  /Jeanet

 • Reply
  Sarah
  27. november 2016 at 23:31

  Glædelig jul og tak for en fin konkurrence 🎁🎁 Jeg vil give den fine gave til min datter, som elsker my little pony og hun vil forære den anden til hendes søde kusine, som hun altid elsker og lege med, så kan de sammen hygge sig med favorit ponyerne 💕🌺💕🌺 God jul 🎀⛄️🎄

 • Reply
  Louise O
  27. november 2016 at 23:46

  Jeg vil glæde min venindes datter 🙂

 • Reply
  Anne-Marie
  28. november 2016 at 0:05

  Min Emilie vil gerne dele med hendes kusine Rebecca. Hvor er det stort at få chancen for at dele også. Det er altså dobbelt glæde❤️

 • Reply
  Kia Glad
  28. november 2016 at 6:30

  Min datter Clara er vild med My Little Pony! Og så har hun et helt særligt bånd med sin bedste ven Emil i vuggestuen, som jeg er sikker på at hun med stor glæde vil dele sin fine gave med 😀

 • Reply
  Pia Merete Eriksen
  28. november 2016 at 7:45

  Hvis jeg vinder, så skal min niece Merle og hendes kusine Ella have dem

 • Reply
  Tina
  28. november 2016 at 10:55

  Min datter Alberte på 5 år ville helt sikkert dele med sin bedste veninde Melizza. De har været venner siden dag 1 i børnehaven, og det betyder så nu, at vi voksne også er venner! Dejligt når kredsen bliver udvidet…

 • Reply
  Sanne
  28. november 2016 at 11:07

  Min lille pige som lige er fyldt 3 år, er blevet en vaskeægte hestepige, og bedsteveninden Smilla er også hestepige. De to er så søde sammen, og jeg er ret sikker på at det ville være lykken at forære selvsamme pony til bedsteveninden som man selv ville elske også. Vi håber i den grad 🙏🏼

 • Reply
  Mai O.
  28. november 2016 at 11:38

  Min lille Lili på 3 år skulle have lov til at dele. Det gør helt ondt i mit morhjerte, men Lili har ikke helt fundet sig til rette med de andre unger i børnehaven endnu. Så hvem ville hun mon dele med? Nok hendes primærpædagog, som hun knuselsker. Men det kan også være, at hun ville hjælpe mig med at pakke den ene mylittlepony ind, og så kunne vi sammen putte den i kassen med gaver, penge og slik, som ungerne i børnehaven samler ind samme med Blå Kors til en gruppe af udsatte børn. Det håber jeg, hun har lyst til. Min lille Lili <3

 • Reply
  Agnes
  28. november 2016 at 11:47

  Jeg ville dele My Little Pony med min niece, som helt sikkert og uden så meget som at blinke ville dele med sin alleryndlings veninde i børnehaven!

 • Reply
  Dina D.
  28. november 2016 at 11:54

  Min niece på 8 er helt åndssvagt vild med My little pony, så det kunne være fedt at vinde én MLP til hende og hendes bedste veninde. 😉 så kunne mine ører måske få en smule fred for at høre om alle de der pokkers ponyer – og jeg ville være verdens bedste moster 😂

 • Reply
  Maggie Hougaard
  28. november 2016 at 13:58

  Jeg vil dele med min søde veninde Lotte, som har en datter på alder med min – og er sikker på at de to ville kunne få MANGE timers leg til at gå med de fine My Little Ponys sammen. Så kan mødrene drikke kaffe og spise kage imens 👌🏼👏🏼😎

 • Reply
  Regitse
  28. november 2016 at 14:11

  Orv! Det er lige noget for min datter på snart 3 år, og hun ville helt sikkert dele med sin kusine, som hun syntes er brand sød og elsker at lege med <3

 • Reply
  Johanne
  28. november 2016 at 14:34

  Hvis jeg nu bliver den heldige skal mine to piger på 2 og 4 år have den ene My little pony fordi de simpelthen er verdens bedste søstre for hinanden og for lillebror som kun er 4 dage gammel. Den anden My little pony vil vi give til kusinen/niecen som også lige er blevet storesøster.

 • Reply
  Tina
  28. november 2016 at 14:56

  Den ene My little pony skal min datter karla have fordi hun lige er blevet storesøster og er den bedste storesøster i verden. Hun har netop vist mig denne og sagt “den elsker jeg” til ponyen. Den anden skal hendes lille ny kusine have ❤️❤️

 • Reply
  Randi
  28. november 2016 at 14:57

  Min datter ville elske en My little pony 😍 Den anden skulle min venindes søde pige have.

 • Reply
  Charlotte Friis
  28. november 2016 at 15:40

  Den skal min datter, Sofie have og hendes kusine, Edith skal have den anden 🙂

 • Reply
  Miriam koldt
  28. november 2016 at 15:50

  Første gang jeg deltager på en bog. JEG ønsker bare uendelig meget at vinde til min datter og min venindes datter. My littel pony er et kæmpe hit

 • Reply
  Hanne
  28. november 2016 at 16:42

  Den ene skulle være til min 5 årige datter, som elsker aaaaalt der har med MLP at gøre 😃 Den anden skulle hun give til sin veninde, som hun desværre er gledet lidt fra efter de startede i skolegruppe. Måske kan dette få dem på god “legefod” igen 😊

 • Reply
  Bianca T
  28. november 2016 at 18:09

  Den ville min store pige elske. Der skal helst være MyLittlePony på alt – underbukser, spænder m.m

 • Reply
  Gry Guldmann
  28. november 2016 at 18:11

  Min datter Olivia ville helt sikkert dele med sin gode veninde Ronja, som er datter af min bedste veninde gennem 28 år – vi har alle 4 er helt specielt bånd 😄

 • Reply
  Lene
  28. november 2016 at 19:00

  Min datter Sofia ville elske den og vil dele med lille Paya, datter til min barndomsveninde.

 • Reply
  Henriette Christiansen
  28. november 2016 at 19:13

  Vil give en til hver af mine kusiner 😁 Anna på 5 og Clara på 6 1/2 år 🍀

 • Reply
  Monica Figgé Jensen
  28. november 2016 at 19:14

  Jeg vil give mine 2 niecer en hver 🙂 De ønsker sig altid de samme ting 🙂 Hvis den ene har fået noget, som den anden ikke har, så vil hun have det 😉

 • Reply
  Karina
  28. november 2016 at 19:20

  Mine piger ville elske at lege med flurry heart, så skal jeg nok få dem lært lidt omkring det at dele, det er de nemlig ikke helt så gode til. Den anden vil de give til deres søde kusine Maja.

 • Reply
  Carina
  28. november 2016 at 20:01

  Jeg ville give den til min snart 4 årlige datter, som elsker my little pony, og jeg er sikker på hun ville dele den med sin bedste veninde i børnehaven Carla som også elsker de søde ponyer🙈

 • Reply
  Camilla Hoven
  28. november 2016 at 20:12

  Min mindste datter vil knuselske den og dele er hun egentlig okay til 🙂 den anden vil gå til en dejlig lille pige hvis forældre er gået fra hinanden og nu er pengene desværre meget små hos dem begge 🙁 så vi vil overraske dem med en fantastisk my little pony hvis vi bliver de heldige <3

 • Reply
  Malene Møller-Andersen
  28. november 2016 at 20:35

  Min datter ville give den til sin kusine på 5 år og hun ville blive så lykkelig😍😍

 • Reply
  Tine
  28. november 2016 at 21:01

  Min datter Jasmin vil dele med sin bedste veninde Lea. Lea er for tidligt født og har derfor nogle udfordringer i hverdagen, her i blandt hendes sprog og måde at kommunikerer på. Da Jasmin startede i børnehave, fandt de to piger hinanden. Det er et rigtigt kærligheds/had forhold. De er uadskillelige, selv om bølgerne kan gå højt. Man skulle tro de var ægte søstre. De fandt deres “eget” sprog og deres egen måde at kommunikerer og forstå hinanden på. Jasmin vil elske at dele gevinsten med hendes bedste veninde ❤️.

 • Reply
  Maria Rysholt Bruun
  28. november 2016 at 21:25

  Min datter, Johanne, vil elske at lege med My Little Pony. Hun vil også elske at give en til. sin veninde, Christiane. 🍀🍀🍀

 • Reply
  Christa Jensen
  28. november 2016 at 21:31

  Åhh Flurry Heart står øverst på min datter Laura’s ønskeseddel ☺️ Laura er netop startet i skole, og her har hun fundet sig den sødeste lille veninde Karla. De to piger har netop haft deres første lille krise – det er vel piger 🙃 Så en lille gave ville være helt på sin plads. 🎅🏻🎅🏻🎅🏻

 • Reply
  Mette
  28. november 2016 at 21:59

  Filippa på 5 elsker My Little Pony, og hvis hun vinder vil hun vil meget gerne dele med hendes kusine.

 • Reply
  iben
  28. november 2016 at 22:00

  Min mellemste datter Esther er en MLP fan af en anden verden. Drøm samme er bedsteveninden. Jeg ved at Esther vil dele præmien med hende hvis hun skulle være den heldige vinder.

 • Reply
  Anette Aarup Frandsen
  28. november 2016 at 22:15

  Min datter Sophie på 5 år ville synes den var skøn og den anden ville hun gerne give til hendes veninde Naia fra børnehaven.
  Glædelig jul

 • Reply
  Henriette
  28. november 2016 at 23:34

  Min datter er viiiild med MLP og har en veninde der er lige så stor fan 🙂 så min datter var ikke i tvivl om hvem der skulle have den. Hun blev noget overrasket da jeg fortalte man vandt to 😉

 • Reply
  Line
  29. november 2016 at 5:38

  Jeg vil dele med min bedste venindes datter. Hun ville elske at lege med den.. Min egen datter er blevet teenager, og derfor vil jeg dele den anden med min niece, som helt sikkert også ville elske så fin en julegave 🙂 Rigtig god jul

 • Reply
  Karen Elisabeth
  29. november 2016 at 7:01

  Min datter ville elske at få den ene – Den anden synes hun hendes veninde Filippa skal have fordi de to altid leger med My Little Pony når de er sammen…

 • Reply
  Mia
  29. november 2016 at 11:30

  Det var da lige noget for min Emilie og hendes mødregruppe ven Ella 😃

 • Reply
  Jeanette Nielsen
  29. november 2016 at 11:31

  Den ene my little pony skal mine børn nye lillesøster ( på deres fars side) have og den anden skal min niece have (min venindes pige på 2 år)
  Man vælger selv sin familie ik… ❤️❤️❤️Rigtig glædelig 1. December

 • Reply
  Janni V
  29. november 2016 at 11:33

  Den skal Ella og Emilie vinde! De vil nurse om den lille pony som ingen andre 😍👏🏻

 • Reply
  Katrine K
  29. november 2016 at 13:56

  Den ene skal gå til min datter og den anden til hendes veninde 🙂

 • Reply
  Liza Is.
  29. november 2016 at 14:22

  Min datter og min niece skal da klart have den❤️

 • Reply
  Gitte Høj Henriksen
  29. november 2016 at 14:32

  Min pige Ida skal skal have den ene og så skal hendes veninde Hanna have den anden. De er 5 år og har kendt hinanden siden dagplejen. Hanna mistede hendes far i foråret og skal holde den første jul uden ham. Så hun kan bruge en ekstra gave

 • Reply
  Mette V Stæhr
  29. november 2016 at 14:45

  Jeg er kæmpe fan af farvestrålende ponyer og ville elske at eje denne søde én af slagsen! Den vil garanteret også være et hit, når mine niecer er på besøg! Den anden skal gå til min ene niece Caroline på 6 år, som ville blive ellevild for en My Little Pony!! Hun har to tvillingebrødre, og jeg tror, hun ville være glad for at have et stykke legetøj, som de to helt sikkert ikke ville prøve at få fingrene i!

 • Reply
  Jane Lykke
  29. november 2016 at 22:22

  Har 3 piger der er vilde med de skønne ponyer som jeg selv var da jeg var barn. De vil elske denne mega nuttede pony og deler gerne om den! De er meget gavminde og ved søde lille Sophia skal have den anden, hun har fået en hjerneskade under fødslen og hvor vil vi gerne kunne gøre en forskel – min bedste veninde og vores børn er nærmest som søskende❤️ Skønt at der bliver tænkt på at give – det fokusere vi meget på i min familie❤️

 • Reply
  Ivona breum
  30. november 2016 at 13:11

  Min datter er vanvittig pjattet med my little pony og især denne har hun kigget meget forelsket efter hver gang vi har været i en legetøjsbutik😍 Hun har et helt særligt bånd til hendes veninde Nana som hun lærte at kende i dagplejen så det ville være helt fantastisk at kunne forkæle de 2 små veninder💕

 • Reply
  Mie K
  30. november 2016 at 18:29

  Det må mit barn helt selv bestemme 🙂

 • Reply
  Katrine
  1. december 2016 at 16:40

  Jeg vil gerne dele præmien med min søde niece Alma 🙂

 • Reply
  Bb
  1. december 2016 at 20:19

  Mine døtre skulle deles om en pony og så skal bedste have den anden til legeværelset, så alle kusinerne får glæde af den.

 • Reply
  Pernille
  1. december 2016 at 22:51

  Min datter på knap 5 er hel vild med My little pony, så det ville være en helt fantastisk gave. Tænker hun vil dele den med bedste veninden Andrea fra dagplejen.

 • Reply
  Jesper
  2. december 2016 at 13:05

  Jeg ville ELSKE at kunne forkæle min datter med en xtra julegave i år da hendes mor og jeg er ved at gå fra hinanden og der venter hende en svær tid. Den anden måtte hun give til lige den veninde hun allermest havde lyst til – sikkert Christiane ☺️☺️

 • Reply
  Lillemor
  2. december 2016 at 15:06

  Tak for deltagelsen alle sammen! Der er blevet udtrukket en vinder tilfældigt. Vinderen blev Sine K. Sine du vil blive kontaktet snarest. God jul til alle!

Svar