Ærlig snak Blot til info

Blot til info #4 (Noget om “ude godt, men hjemme mega meget bedst”)

20161106_192800

Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg siger, at jeg har tænkt på den tur til London, jeg netop har været på, DAGLIGT det sidste halve år. (Læs mere om turen HER). Det har nærmest været en sygelig besættelse. Og jeg har følt mig grænsende til vanvittig, når jeg har fantaseret om den tur. Om alt der skulle shoppes. Alt det der skulle spises på lækre restauranter. Og alt det lækker vin (og andre alkoholiske drikke), som jeg skulle stifte bekendtskab med.

20161106_192604

Okay, lad os bare sige det som det er: Jeg har været BESAT af tanken om FRIHED (læs: Ingen arbejde, ingen forpligtelser, ingen børn og ingen huslige gøremål). Besat af tanken om at tilbringe lidt tid med min veninde som akkompagnerede mig. Men også bare lidt tid med Tina. Gode gamle Tina, som jeg ser alt for lidt og som prioriteres alt for sjældent.

Mig.

20161106_192530

Og det har været fedt. Det har været dejligt. Og jeg ville gerne gøre det om 10.000 gange. 

Men… En dag som i dag, hvor jeg har gået tur hånd i hånd, samt tegnet adskillige prinsesseslotte med Kummefryseren. Leget tog med Mandlen. Spist pandekager med alt for meget sukker med Lillefar, Mandlen og Kummefryseren… Det kan altså ikke hamle op med noget. Det er simpelthen så meget mere værd, end en get-away og hverken vintertid eller støvregn kan ødelægge den følelse. 

Altså… Det skal ikke forstås, som at jeg takker nej til fremtidige tilbud om get-away. Men alligevel ik’? 

Det er sgu meget rart at blive mindet om, at man faktisk bedre kan lide, at tilbringe tid med nutidens Tina (med alt hvad det indebærer!), end fortidens Tina. 

Kender I det…? 

(Læs flere Blot Til Info indlæg HER).

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    www.skøreliv.dk
    6. november 2016 at 20:42

    Jeg er vild med get-aways! Men, ja, det er også skønt at være hjemme. Og begge dele bliver jo ekstra skønne, netop fordi den anden del eksisterer….

Svar