Ærlig snak Det shjaw!

Den mor er vist lidt af en runde-trunte! Skam dig!

20161220_122327

Ja, helt ærligt… Skam dig! Sådan at kysse uden om.

Jeg har egentlig altid troligt rocket med til julens salmer og endda beriget radioen med min skønsang, til både Jinglebells, Last Christmas og den der med SOAP, Remee og de der andre 90’er piger, hvor man tænker: Den her sang bliver jo ikke ligefrem dårligere af, at jeg synger med! (Come on, du har tænkt det samme). 

Men så var det at Jeg Så Julemanden Kysse Mor kom på højtalerne… Og stemningen faldt fuldstændig til jorden. Ja, jeg kunne sgu godt sidde og blive lidt arrig, når jeg sådan var i julehumør bag rettet og det så blev fuldstændig ødelagt, af en sang om utroskab.

JA, det kan da godt være det var julemanden!! Men alliwel’. Hold tungen indenfor og gem det til den berettigede. Din skøge.  

…men så var det at jeg en kold December dag anno 2014, lagde 2 og 2 sammen. Pludselig skete det. Stille gik det op for mig, at…. Julemanden var faderen i forklædning!!!

AHA!! NU forstår jeg.

For helvede altså…

Er jeg den eneste der er lidt sløv i betrækket og først knækkede koden i en alder af 24? Okay 30, men nu skal vi ikke gå op i petitesser. 

Hvis du kigger med HER kan du i øvrigt læse 10 ting Lillemor simpelthen ikke fatter. Der ud over vil jeg blive frygtelig glad, hvis du vil hjælpe mig med at støtte de familier, der ikke kan holde jul som dig og mig. (Ppssst, du kan vinde et sæt Pandora-øreringe når du donerer. Og der er ret gode vi der chancer!). Lad os sørge for alle får julemad på bordet, ik’? Kig med HER

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  20. december 2016 at 20:37

  Lige den, havde jeg godt nok luret, men ellers er jeg ekspert i misfortolkede sangtekster og titler. Listen er lang og fuld af lidelser, jeg startede for eksempel i en ung alder med at synes at den dersens ‘Hønsefødder og gulerødder og Hansen er en svane’ var en yderst mærkelig sang. Senere undrede jeg mig over, at Pearl Jam havde lavet en sang med teksten ‘Don’t call me Dorte’…. Og der er MANGE flere hvor de kommer fra; det er som sagt absolut ikke kønt…

 • Reply
  Tina KH
  20. december 2016 at 22:30

  God aften,

  nå hvor sødt!
  Vil lige ønske du, manden og børnene en glædelig jul og et forrygende 2017:-)

 • Reply
  Anette
  20. december 2016 at 23:05

  Lige den fangede jeg ret ung… men jeg afslørede også familiens julemand som ret ung… måske en sammenhæng selv om det ikke var min far der spillede julemand. + jeg var med til nogle juleforestillinger som nisse hvor der også var en julemand…
  men jeg misforstår (eller bare forstår ikke) ofte film og sang tekster… så du ikke alene

 • Reply
  Freja
  22. december 2016 at 13:38

  Jeg var altså også på den forkerte side af de 20 før jeg knækkede koden. Får stadig lidt ondt i maven af den sang

Svar