Ærlig snak Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

Vi er ALLE perfekte uperfekte mødre!

new_doc_2017-01-19_1

“Du er sådan en mor der har styr på alt”

Den sætning fik jeg engang kastet i hovedet af en bekendt, alt i mens en anden bekendt nikkede samtykkende.

Min reaktion??

3oso3ppaxdw0u

26fpxfeun8ua7nqgq

For lad os bare sige det som det er: En god mor? Ja, det synes jeg da jeg er. En mor der har styr på alt? NEJ!

Det er da naturligvis dejligt – om end totalt fejlagtigt – at andre har den tro om én. For tro mig…hver eneste aften jeg går i seng, kan jeg komme i tanke om en ting eller to, jeg gerne ville have gjort anderledes, i løbet af dagen der gik. Eller bare lige gjort lidt bedre. Men er der én ting os mødre er gode til, så er det at kritisere os selv.

Men der er jo for fanden heller ikke nogen facitliste for, hvordan man skal agere i forælderskabet. Det er jo desværre ikke sådan, at der først popper et barn ud, så en moderkage og til sidst en brugsanvisning til det dér barn der, om end det ville være pisse dejligt!

Tro mig. Jeg er præcis lige så meget ude at skide, som alle andre forældre er. Mine børn laver fx GERNE alligatoren eller the possessed (forklaring følger) når vi står i Netto og de får beskeden om, at de ikke må få en halv citronmåne eller halvanden liter cola som eftermiddags snack på vej hjem i ladcyklen. Mine børn er IKKE altid tilfredse med, at de skal lægge sig ned og sove om aftenen og jeg er sågar også en tarvelig mor, når jeg overbringer dem nyheden om, at de skal have et bad.

Mage til lortemor der agerer sådan over for sine børn (?!)

Og selvom jeg måske bevarer det gode poker fjæs, når mine børn laver en scene i det lokale supermarked – og stædigt fastholder mit rolige “jo du skal” på badeværelset, alt i mens jeg fylder badekarret op – så er det bestemt ikke ens betydende med, at mit hjerte ikke galoperer der ud af og at jeg ikke har et tårnhøjt blodtryk. Jeg kan blive PIIIISSSSEEE SSUUUUURR inde i mig selv, når jeg har brugt en time på at putte og ét eller flere menneskeunger fortsat insisterer på, at de skal se Masha og bjørnen.

JEG ER LIGE SÅ MEGET UDE AT SKIDE SOM ALLE ANDRE! 

Fuck it…

VI ER ALLE SAMMEN UDE AT SKIDE 🙂 

Men er det i virkeligheden ikke bare sådan det er? Vi tror at alle andre har styr på det hele og at det kun er os selv, der nogle gange mister fatningen og kommer til at sige ting vi fortryder, eller glemmer at det er os der er de voksne og dem der er børnene. Vi begår da alle fejl! Og det skal der være plads til. For det gør os ikke til dårlige mødre. Faktisk gør det os til menneskelige mødre. Det er jo ikke fordi kommunen kommer rendende, blot fordi man siger: JO, DU SKAAL I BAAAD! i et lidt højere stemmeleje, end Lola Jensen ville anbefale. Vores børn elsker os og ville højst sandsynligt ikke ændre en dyt ved os, om end de havde chancen.

Så skal vi nu ikke én gang for alle hylde os selv og sige; Vi er ALLE perfekte uperfekte mødre.

Og det er lige som det skal være. Punktum.

Og nå ja, du undrede dig nok lidt over hvad jeg mente med Alligatoren og The Possessed? Og måske du heller ikke har hørt om Skrigeren eller The Jelly-man?? Fat ro!! Jeg har naturligvis lavet en oversigt, over Børns dødbringende våben HER.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Trine
  19. januar 2017 at 20:38

  Åh hvor kan jeg nikke genkendende til dit indlæg. Pt. slås vi med et par unger, hvor især den store virker som om han er ved at være teenager. I tirsdags endte jeg måde at tage ham op, bukke ham på midten og bære ham ud fra børnehaven, fordi han ikke ville med hjem …. Og han ville ikke have sin jakke på, så han måtte gå de ti meter fra døren hen til vores bil uden jakke på. Hold kæft hvor han hylede …. og nej jeg er ikke stolt af det, men ikke om jeg vil finde mig i den opførsel *suk*

 • Reply
  Emilie
  20. januar 2017 at 8:40

  Dejligt befriende indlæg❤
  For min søn tester også mig hele tiden og vil fx heller ikk have flyverdragt på om morgenen de dage, hvor vi er allerede forsinkede 😂

Svar