Ærlig snak Det shjaw! Skrupskøre børn

Jeg har fyret vores hjemmeskolelærer

For en måneds tid siden fik mine børn en ny skolelærer (læs: mig). De måtte ansætte hende fra den ene dag til den anden. Hendes erfaring inden for pædagogik, og skolegang i det hele taget, var ret rådden. Men børnene gav den nye lærer en chance, om end hun besad et tvivlsomt talent. Jeg må være ærlig og sige, at de første dage gik over alt forventning. Skoledagene i hjemmeskolen var timet og tilrettelagt og faktisk enormt godt forberedt (…altså hvis jeg selv skal sige det). Der var variation og masser af gå-på mod. Skolelæreren kunne endda agere både gårdvagt og kantinedame, hvor både madpyramide og nul-sukker politik nåede nye højder!
 
Men pludselig gik det stille og roligt ned af bakke. Skolelæreren begyndte at indføre idrætsdage, men med det twist at børnene selv skulle finde på aktiviteter i haven. Der blev også rigeligt med ”tur-dage”, men hvor skolelæreren havde taget en omsorgsdag….for sig selv. Børnene prøvede at forklare skolelæreren, at det vist ikke stod i hendes overenskomst, men det sked skolelæreren højt og flot på. Kantinemenuen blev tvivlsom og de sidste par dage har frokosten stået på popcorn og nogle ret kedelige spegepølsemadder. I dag har børnene holdt ”Klassens time dag” hele dagen. Men det er nok meget godt, for der går rygter om, at skolelæreren er begyndt at drikke lidt i smug i skoletiden ?.

I øvrigt ved man altid, at skolelæreren er ude at skide, hvis denne prøver at bestikke børnene med sukker. Og det er sket mere end én gang i indeværende uge.

Så….nu har jeg altså fyret hende.

På fredag venter en ny hverdag…med rigtige skolelærere. Det tror jeg bliver godt for både børn og voksne. Hvordan går det med jeres hjemmeskolelærer? Har I allerede fyret hende?

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Annemette
    16. april 2020 at 9:29

    Hun fyret og losset ud her hjemme også hende hjemmeskole læreren faldt sku også noget af på den til sidst med alt for meget klassenstime hele dagen tid ?? og nu vi så småt på vej tilbage til en “normal” anderledes hverdag, med rigtig lærer hurra ? vaske hænder, små grupper og opdeling af legeplads i skolen.

Svar