Det shjaw! Er jeg den eneste der?

Er jeg den eneste der… #1

20170226_080250

 • Går op i den lokale, for at købe en liter mælk og en snickers og kommer hjem med en fyldt indkøbsvogn?
 • Synes at børn er rigtig søde i tidsrummet 7-19, men knap så søde i tidsrummet 19-7?
 • Undrer sig en smule over, at termen “julen varer lige til påske?”, tages temmelig bogstaveligt hos mange mennesker? Pil nu de lyskæder ned!!
 • Ikke rigtig ved om det skal  tages som et kompliment eller en fornærmelse, når ens barn siger: “Mor, du har en meget stor, flot numse?”.
 • Mener at toiletrullen klart skal hænge med papiret udadtil og ikke ind mod væggen?
 • Overhovedet ikke får lavet det antal knibeøvelser, som de der skide jordemødre fortæller én, at man bør lave efter man har født?
 • Ikke magter at hoppe i trampolin til sommer, når nu man ikke helt lever op til punktet oven over?
 • Ikke helt kan finde ud af, om den her kaktus er helt igennem genial, eller helt ekstrem upassende?

20170226_080346

 • Tænker at det måske er en akavet samtale, at have med sin far på 75 år…der er indehaveren af kaktussen? Og ikke lige heeeelt havde set det samme som jeg?

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Reply
  Lene
  26. februar 2017 at 8:26

  Toilet rullen skal hænge med papiret udadtil, andet giver ikke mening 🙂 Og så syntes jeg det er top hyggeligt med lys i haverne, jeg hader den mørke tid og elsker de haver der bliver ved med deres julelys i buske og træer, det gør det hele lidt nemmere. På vores terrasse, hænger der en lys guirlande hele året, og så er der lys i den når det er mørkt, sommer og vinter.
  Klask fra Lene

  • Reply
   Lillemor
   26. februar 2017 at 13:14

   Jamen altså lys er jeg også fan af! Men når der stadig hænger sukker-stokke og “Santa stop here” lys dimser, så står jeg HELT af 🙂 Jeg er done done done med julen. Men kan sagtens følge dig i, at det er hyggeligt med lidt belysning!

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  26. februar 2017 at 9:23

  Knibe-hvaffor-nogen?!… Jeg tror da også bare, at jeg melder mig ud af trampolinklubben, ach so…
  Ja, nu var det jo dig selv, der startede med den dersens kaktus, and then you got me thinking. Og nu du lissom allerede har kastet os over i den boldgade, så tænkte jeg helt automatisk kondylomer. Og UNDSKYLD – bare slet min kommentar hvis den er for upassende, men altså…. Den har da været i uføre, den kaktus?! 😂
  Rigtig god søndag fra mig ❤️

  • Reply
   Lillemor
   26. februar 2017 at 13:13

   Ha ha, ja men kaktussen er jo også gammel nok til, at have oplevet lidt af hvert 😉

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  26. februar 2017 at 11:07

  Haha, impulsshopping er umuligt at undgå – især i Tiger, Ikea og Søstrene Grene, men ja – også i Fakta skal jeg styre mod målet med skyklapper, for ikke liiige at købe tre ting mere end det kaffe, jeg gik ned efter :p

  – A

  • Reply
   Lillemor
   26. februar 2017 at 13:12

   PRÆCIS!!

 • Reply
  Rikke
  26. februar 2017 at 11:13

  Altså den med toiletrullen er jeg dybt uenig i😂
  Ellers kunne det være min liste! Bortset fra numsehistorien som herhjemme blev til “Mor, du må godt nok være stærk, du har en sixpack på ryggen”. Skide sidedeller🙈
  PS: fortæl nu far hvad han har i vindueskarmen. Du må jo ha din humor et sted fra

  • Reply
   Lillemor
   26. februar 2017 at 13:12

   Ha ha, jamen jeg SAGDE det jo netop til min far. Og det VAR en akavet samtale. Men han kunne godt se det 🙂

 • Reply
  Lisa T
  26. februar 2017 at 11:17

  Haha, det der med toiletrullen er mit liv godt nok for kort til!! 😂 og hånden på hjertet, så skræmmer det mig at nogle mennesker går op i det … Det skal bruges til at fjerne afføring og urin!!!! Jeg vil næsten, men også kun næsten(!!) gå så langtvat sige at det ikke er et 100% mentalt raskt menneske der går op i den slags … Og det kan ikke bare undskyldes med “OCD” (som desværre er begyndt at blive misbrugt af mennesker der mener de har ordenssans og tror at OCD er noget possitivt og sejt 😢) … Men samtidig så skubber jeg hurtigt sådanne tanker væk igen, for folk må hænge deres tørre røv papi som de har lyst :-p

  • Reply
   Lillemor
   26. februar 2017 at 13:11

   Det er muligt at der også er sarkasme i det skrevne 😉

 • Reply
  Jeannette Hansen
  26. februar 2017 at 14:26

  Den med lyskæder er jeg ikke enig i da jeg elsker hygge og lyskæder året rundt men resten får du tommel op til 👍👍og ja børn er sødest i det tidsrum eller når de sover har selv 4 stks og skal være mormor for første gang til juni😊

  • Reply
   Lillemor
   26. februar 2017 at 21:38

   Hvor fantastisk med en mormor-titel!! Stort tillykke ( på forhånd!). Jeg har egentlig som sådan heller ikke noget i mod lyskæder 😉 Men når der stadig står små julemænd, rensdyr og sukker-stokke, der lyser op hen af vejen i midt januar, så bliver jeg lidt træt i øjnene af det 🙂

 • Reply
  anette
  26. februar 2017 at 20:44

  Toiletpapir… papir ud alt andet er besværligt….
  lys i haven indtil marts er ok for mig, men ikke julemænd og ligne meget julet udsmykning. Tilgengæld kan jeg slet ikke det der udsmykning man ser i amerikanske film med farver og blinken…. hvis min nabo gjorde sådan ville jeg få et føl… det direkte stresser mig… undre mig jeg er den eneste der har det sådan..

  • Reply
   Lillemor
   26. februar 2017 at 21:36

   Jeg må indrømme, at jeg også får lidt ondt i øjnene af det. Men jeg “tillader” det i december ha ha!!

   • Reply
    anette
    26. februar 2017 at 21:43

    Ja jeg vil nok få kvalme svimmelhed anfald…måtte undgå et storcenter i december fordi deres lys blinkede .. endte med at blive sendt til test for elipsi, men mine reflekser virkede ok så blev aldrig scannet..
    Derfor ville jeg være nødt at finde løsning med nabo…

 • Reply
  Maria
  26. februar 2017 at 21:01

  Fødte for 7 måneder siden, har altså andet at se til end at lave knibeøvelser.. feks. At impuls shoppe søde sager i netto. (Og alt muligt andet lort for 314 kr.). Imens jeg stod der ved kage hylden skulle jeg nyse – hvilket resulterede i at jeg pissede i bukserne. Damn you knibeøvelser!

  • Reply
   Lillemor
   26. februar 2017 at 21:35

   Ha ha ha ha!! Elsker det!

Svar