Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Ting jeg har hørt mig selv sige #16

For nyligt blev Kummefryseren og Mandlen passet af min mega gode veninde @fyrstenogfruen. Hun skrev sådan her til mig:

By the way… Jeg har clearet med Elisabeth, at jeg skrev, at det var hende der havde en tyk tissekone. “Jeg bærer min tykke tissekone med stolthed” var hendes eneste svar, da jeg spurgte hende. “Hellere en tyk tissekone end en tynd tissekone”, som hun sagde nogle dage senere. Og det kan hun vel have ret i.

Hvorfor er det i øvrigt, at børn lyver om ting som “Nej, jeg har ikke spist den sidste chokolademuffin” (alt imens de har hele ansigtet smurt ind i chokolade), mens de er lidt for ærlige om andre ting? Ting som de jo selvfølgelig bør lyve om? Nå, men det bringer mig jo til endnu et indlæg om Ting jeg har hørt mig selv sige:

Nej tak, jeg vil ikke se din numse!

Sådan er det lille skat. Hvis man har skidt i skoven, skal man have et bad.

HVEM HAR SPIST ALLE PEPPERONIERNE FRA PIZZAEN??

Ser min mave “lidt” gravid ud…? Det er ikke en baby. Det er chokolade.

Man siger altså ikke til nogen, at de har en tyk tissekone…

Hvorfor har du kødsovs bag øret? HVORDAN kan du få kødsovs bag øret?!

Nej, der bor ikke en bjørn hjemme i farmors lejlighed.

Sidste gang jeg lavede et sådan indlæg var det jo en “Lillefar-edition”. Ting jeg har hørt mig selv sige til ham. Det indlæg kan I læse lige HER.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Vini
    9. januar 2020 at 21:10

    Jeg hørte engang mig selv sige til min datter: “Jo skat jeg LOVER dig, at hvis jeg nogensinde taber mit ben, så smider jeg det ikke bare i skraldespanden, men forsøger at sy det på igen”

Svar